Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
hilda4sea: Děkuji... 

Tak zas je lepší umřít v pondělí, než třeba v pátek před víkendem.

Pentax K5; Sigma DC 17-70; Pentax-M 135/3,5; Helios 44M; Pentax FA 80-320; Ricoh XR Rikenon 50/2;
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
twin: A ještě k tomu před výplatou, že?
Uf, děláme si z toho srandu, ale asi nikomu by do smíchu nebylo. Ale vzhledem k tomu, že veselý optimista má údajně větší šanci na přežití než smutný pesimista, tak snad alda tu srandu omluví.
alda: Nelze než kontrovat rovněž. Proti čb pařezu aspoň trochu barevný. A obávám se číst, co vám tak asi může připomínat. Mně tedy dělo samozřejmě.

Mimochodem aldo, ten podjezd je mi strašně povědomý. Buď jsem tudy musel jít nebo jich je s potůčkem vedle zpevněné cesty a s džunglí okolo povícero. Kde to je?

alda: Nelze než kontrovat rovněž. Proti čb pařezu aspoň trochu barevný. A obávám se číst, co vám tak asi může připomínat. Mně tedy dělo samozřejmě.

Mimochodem aldo, ten podjezd je mi strašně povědomý. Buď jsem tudy musel jít nebo jich je s potůčkem vedle zpevněné cesty a s džunglí okolo povícero. Kde to je?
K-70, Pentax HD DA 16-85/3,5-5,6 ED DC WR, smc Pentax DA 15mm F4 ED AL Ltd, smc Pentax DA 55-300mm F4.5-5.8 ED, HD PENTAX-DA 20-40mm F2.8-4 ED Ltd., Pentax SMC D FA 50 mm f/2.8 Macro
HonzaC:
Co takhle z filmu "Na kolejích čeká vrah".
Co takhle z filmu "Na kolejích čeká vrah".
XT3; XF 23; XF 56; XF 16-55; XF 50-140; Samy 8/2,8
http://www.foto-baburek.cz
http://www.foto-baburek.cz
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
aldo: Hodně brzské zotavenie želám!
Chalani: máte to fajnové... len tak ďalej
Chalani: máte to fajnové... len tak ďalej

Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc 15/4.0 ltd, smc 21/3,2 ltd, hd da 35/2,8 Macro ltd, smc 40/2,8 ltd, smc 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Hombre díky, budu sa snažit
.
Jasně že je třeba si dělat prdel i z té zubaté, vždyť i ona patří k životu, tak proč
k vůli tomu smutnit, že jo
.
HonzaC: Já v tom tvém pařezu teda vidím jezevčíka a barva mu sluší...
A co sa týče toho podjezdu (aby ho snad mohl někdo identifikovat, dám fotku
branou z druhé strany s křížkem). Ale jelikož pochybuji, že by tam někdo z vás
šel, tak je to u Valašských Klobouk na trati Horní Lideč-Broumov...

Jasně že je třeba si dělat prdel i z té zubaté, vždyť i ona patří k životu, tak proč
k vůli tomu smutnit, že jo

HonzaC: Já v tom tvém pařezu teda vidím jezevčíka a barva mu sluší...

A co sa týče toho podjezdu (aby ho snad mohl někdo identifikovat, dám fotku
branou z druhé strany s křížkem). Ale jelikož pochybuji, že by tam někdo z vás
šel, tak je to u Valašských Klobouk na trati Horní Lideč-Broumov...

-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
alda: Počasí podle mého gusta, jen nevím, jestli by se mi líbilo i na takovýchto štítech. Ale rád se v teple podívám na fotky těch, kteří tam v těch podmínkách vylezou.
Jinak ten podjezd jsem tipoval o kousek vedle, před Bylnickým tunelem. Tam jsme šli asi před 4 lety při podzimních prázdninách. Ale je fakt, že na této trati je podjezdů docela dost a vypadají skoro stejně. Ale vlastně tady u nás ve východních Čechách jsou podobné taky.
Jedno nádherné a téměř neznámé místo u polských hranic - Bečkovský vodopád:

Jinak ten podjezd jsem tipoval o kousek vedle, před Bylnickým tunelem. Tam jsme šli asi před 4 lety při podzimních prázdninách. Ale je fakt, že na této trati je podjezdů docela dost a vypadají skoro stejně. Ale vlastně tady u nás ve východních Čechách jsou podobné taky.
Jedno nádherné a téměř neznámé místo u polských hranic - Bečkovský vodopád:

K-70, Pentax HD DA 16-85/3,5-5,6 ED DC WR, smc Pentax DA 15mm F4 ED AL Ltd, smc Pentax DA 55-300mm F4.5-5.8 ED, HD PENTAX-DA 20-40mm F2.8-4 ED Ltd., Pentax SMC D FA 50 mm f/2.8 Macro
@alda: Co to čtu? Tak hlavně ať se co nejdřív cítíš naprosto fit a užívej života ještě víc než předtím! Nakonec umřeme všichni, jen někteří spokojení a jiní nasraní.
No a tak bychom měli všichni dělat co nejvíc toho, co nás baví, než to přijde, abychom patřili mezi ty s úsměvem na rtech 

to marian_r: tonoucí se kříže chytá..
krásný detail....
to Alda: přeji brzké uzdravení...můj kamarád měl infarkt v pátek (48 let) - bohužel neměl tolik štěstí
Jedna fotečka z dnešní procházky po Bílé Opavě
Jura

to Alda: přeji brzké uzdravení...můj kamarád měl infarkt v pátek (48 let) - bohužel neměl tolik štěstí
Jedna fotečka z dnešní procházky po Bílé Opavě
Jura

Pentax K30; Pentax 15/4 ltd, Pentax 50/1,8 , Pentax 35/2,8 macro, Tamron 28-75/2,8 , Helios 58/2
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, že poslední dobou nepřispívám, ale bylo u nás hnusně navíc přijela rodina na svátky.
@alda Máš to všechno moc krásný od pařezu přes hory, tunelu až po škeble
@HonzaC
chlape ty vidíš v přírodě jen samou erotiku
@marian_r Zajímalo by mě jak se to mohlo stát. Už jsem viděl, že se propadl hrob, ale jenom křížek?
@vildaboy uplně super líbí moc
@alda Máš to všechno moc krásný od pařezu přes hory, tunelu až po škeble
@HonzaC

@marian_r Zajímalo by mě jak se to mohlo stát. Už jsem viděl, že se propadl hrob, ale jenom křížek?
@vildaboy uplně super líbí moc
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky na ten zapadlý kříž koukám jak jojo! A ta Bílá Opava, to je moje gusto. To je říčka, která je krásná za všech okolností.
maZec: To víš, u nás se říká "V mládí erotik, v stáří sklerotik". Tak se holt snažím tu druhou fázi co nejvíc oddálit. Příroda je mi v tom nápomocná, je to všude samý nestyda.

maZec: To víš, u nás se říká "V mládí erotik, v stáří sklerotik". Tak se holt snažím tu druhou fázi co nejvíc oddálit. Příroda je mi v tom nápomocná, je to všude samý nestyda.