Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
Mas pravdu, ze pokud da clovek do galerky fotku krajiny "od cesty", tak nebude mit s nejvetsi pravdepodobnosti zadny ohlas. Tady ve vlakne ti ale zapadne nekde hluboko a nikdy se k ni uz ani nevratis, protoze ji tu nenajdes. Ve sve galerce ji najdes vzdy. A clovek po letech vidi, jak se posouva, vyviji.
Konkretne u te krajiny se daji poridit zajimave fotky (minimalne kompozicne) i normalne pres den. Staci mit zajimave podminky a dobre oko na kompozici.
Ja ale nikoho nechci a ani nebudu premlouvat, aby daval fotky do galerky. Je to kazdeho vec kam je dava. Jen jsem se divil, proc takovato forma ...
Konkretne u te krajiny se daji poridit zajimave fotky (minimalne kompozicne) i normalne pres den. Staci mit zajimave podminky a dobre oko na kompozici.
Ja ale nikoho nechci a ani nebudu premlouvat, aby daval fotky do galerky. Je to kazdeho vec kam je dava. Jen jsem se divil, proc takovato forma ...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Osobně bych také raději viděl fotografie v galerii.
Na druhou stranu rozumím i pohledu HonzaC.
Na druhou stranu rozumím i pohledu HonzaC.
K-1, K-30,
Sigma 35/1,4 Art, Pentax 70/2,4, Pentax 100/2,8, Pentax DFA 70-200/2,8
AF-540 FGZ II
AF-540 FGZ II
Galerii jsem si zvykl nepoužívat, protože jsou tady hlasy, že by tam měly patřit fotky jen z pentaxu, když je to pentax forum.
A já už Pentaxem nefotím.
A já už Pentaxem nefotím.
Pentax K5; Sigma DC 17-70; Pentax-M 135/3,5; Helios 44M; Pentax FA 80-320; Ricoh XR Rikenon 50/2;
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
@Twin to je nesmysl. Já mám i Olympus a dávám tam fotky i z něho. Kluci tam dávaj fotky ze Sony a FuJi uplně normálně. Tady jsme především Friends a až potom Pentax. Koukni se na náš Facebook některý sdílený fotky tam jsou také jiným fotoaparátem.
Koukej s takovým uvažováním přestat
Koukej s takovým uvažováním přestat

Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Správně!
A už by to chtělo zase nějakou fotku sem, je jich na této straně opravdu poskrovnu. Ať to vlákno neskončí v nějakém temném otvoru, jako je třeba tento.

K-70, Pentax HD DA 16-85/3,5-5,6 ED DC WR, smc Pentax DA 15mm F4 ED AL Ltd, smc Pentax DA 55-300mm F4.5-5.8 ED, HD PENTAX-DA 20-40mm F2.8-4 ED Ltd., Pentax SMC D FA 50 mm f/2.8 Macro
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
@HonzaC moc krásný otvor!
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
Pár dni jsem tu nebyl, v pondělí mě totiž sklátil infarkt. Fotek tu sice za tu dobu moc nepřibylo,
ale ty tři Honzovy se mi líbí. Zato debata o vlákně s fotkami, či nikoli byla vydatná. Můj názor jsem
k tomuto už vyjádřil dřive, fotky ve vlákně ano, fotogalerie nemusím...

ale ty tři Honzovy se mi líbí. Zato debata o vlákně s fotkami, či nikoli byla vydatná. Můj názor jsem
k tomuto už vyjádřil dřive, fotky ve vlákně ano, fotogalerie nemusím...

Tak se drž, chlape. Infarkt není rýma.
K-1, K-30,
AF-540 FGZ II
AF-540 FGZ II
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
@alda člověk na takovou věc ani neví co říct. Není to sranda a jen prostý projev sympatií je snad jediné co můžeme udělat. Drž se a hlídej si zdravíčko!
Ten strom je švestka ? Takový předprodej produktu.
Když jsme byli malí, otec taky koupil někde v poli strom a pak jsme chodili na úrodu.
Tak teď už opatrně s těma švestkama a opatruj se
Když jsme byli malí, otec taky koupil někde v poli strom a pak jsme chodili na úrodu.
Tak teď už opatrně s těma švestkama a opatruj se

-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
siro: Žádný "opatrně s těma švestkama". Ve správném stavu léčí, kudy chodí. Vím to z vlastní praxe, ve spolupráci s marjánkou mi onehdá vyléčila zánět slepýho střeva.
alda: Jak už psali přede mnou: Drž se a my budeme držet palce!
Jeden dnešní detailík.

alda: Jak už psali přede mnou: Drž se a my budeme držet palce!

Jeden dnešní detailík.

K-70, Pentax HD DA 16-85/3,5-5,6 ED DC WR, smc Pentax DA 15mm F4 ED AL Ltd, smc Pentax DA 55-300mm F4.5-5.8 ED, HD PENTAX-DA 20-40mm F2.8-4 ED Ltd., Pentax SMC D FA 50 mm f/2.8 Macro
Mládenci děkuji vám všem za slova podpory, moc si toho vážím, opravdu. Člověk si po takové zkušenosti,
co jsem zažil v pondělí já, uvědomí, že nemáme na tomto světě nic stoprocentně jistého. Jeden den si spokojeně žijeme, milujeme bližní své, věnujeme se práci, rodině i svým koníčkům, jako je sport, focení atd.
a druhý den již nemusíme být mezi živými. Takže budu muset přehodnotit své priority, do práce již nikdy nepůjdu, nejhloupější smrt je umřít v práci, to se mi málem podařilo v pondělí
. Jen budu chtít dodělat školu (Univerzita třetího věku-digitální fotografie), jsem ve třetím ročníku
. A asi i nadále povedu fotokurzy pro začátečníky, to mě baví, však víte, jednooký mezi slepými je králem
. Takže ještě jednou díky...

co jsem zažil v pondělí já, uvědomí, že nemáme na tomto světě nic stoprocentně jistého. Jeden den si spokojeně žijeme, milujeme bližní své, věnujeme se práci, rodině i svým koníčkům, jako je sport, focení atd.
a druhý den již nemusíme být mezi živými. Takže budu muset přehodnotit své priority, do práce již nikdy nepůjdu, nejhloupější smrt je umřít v práci, to se mi málem podařilo v pondělí

Plánů máš přehršel, tak ať se daří a dlouho.
K-1, K-30,
AF-540 FGZ II
AF-540 FGZ II
Jen chci opravit můj výrok o tom, že "nejhloupější smrt je umřít v práci". To je samozřejmě
hloupá formulace. Když někdo položí život v profesi, kdy pomáhá jiným v ohrožení (např. hasiči,
policisté, záchranáři, horská služba a atd.), nebo když se někdo živí jako řidič, pokrývač, kominík,
havíř a jiné rizikové profese a zahyne při výkonu své práce, tak to není hloupost, ale spíše hrdinství.
Já to myslel na penzisty, protože když někdo dosáhne důchodového věku, tak by se měl na práci
vyprdnout a užívat si toho, že má konečně volno a může si dělat co chce a co ho baví a ne chodit do práce...
img] HonzaC: Ledové bobule jsou skvělé a ten železniční tunel kontruji podjezdem v čb...

hloupá formulace. Když někdo položí život v profesi, kdy pomáhá jiným v ohrožení (např. hasiči,
policisté, záchranáři, horská služba a atd.), nebo když se někdo živí jako řidič, pokrývač, kominík,
havíř a jiné rizikové profese a zahyne při výkonu své práce, tak to není hloupost, ale spíše hrdinství.
Já to myslel na penzisty, protože když někdo dosáhne důchodového věku, tak by se měl na práci
vyprdnout a užívat si toho, že má konečně volno a může si dělat co chce a co ho baví a ne chodit do práce...

img] HonzaC: Ledové bobule jsou skvělé a ten železniční tunel kontruji podjezdem v čb...

alda:
V jednom takovém centru pro udržení infarkťáků naživu jsem slyšel z úst lékaře zajímavé doporučení :
"Tam kde je vůle k životu, ani medicína nic nezmůže".
Takže přeji hóóódně vůle k životu.
V jednom takovém centru pro udržení infarkťáků naživu jsem slyšel z úst lékaře zajímavé doporučení :
"Tam kde je vůle k životu, ani medicína nic nezmůže".
Takže přeji hóóódně vůle k životu.

XT3; XF 23; XF 56; XF 16-55; XF 50-140; Samy 8/2,8
http://www.foto-baburek.cz
http://www.foto-baburek.cz