Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
hilda4sea: Děkuji...
Tak zas je lepší umřít v pondělí, než třeba v pátek před víkendem.
Pentax K5; Sigma DC 17-70; Pentax-M 135/3,5; Helios 44M; Pentax FA 80-320; Ricoh XR Rikenon 50/2;
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
Pentax Optio w90
Sony NEX-5R; SEL18-55; SEL16/2,8; SEL30/3,5
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
twin: A ještě k tomu před výplatou, že? Uf, děláme si z toho srandu, ale asi nikomu by do smíchu nebylo. Ale vzhledem k tomu, že veselý optimista má údajně větší šanci na přežití než smutný pesimista, tak snad alda tu srandu omluví.
alda: Nelze než kontrovat rovněž. Proti čb pařezu aspoň trochu barevný. A obávám se číst, co vám tak asi může připomínat. Mně tedy dělo samozřejmě.
Mimochodem aldo, ten podjezd je mi strašně povědomý. Buď jsem tudy musel jít nebo jich je s potůčkem vedle zpevněné cesty a s džunglí okolo povícero. Kde to je?
alda: Nelze než kontrovat rovněž. Proti čb pařezu aspoň trochu barevný. A obávám se číst, co vám tak asi může připomínat. Mně tedy dělo samozřejmě.
Mimochodem aldo, ten podjezd je mi strašně povědomý. Buď jsem tudy musel jít nebo jich je s potůčkem vedle zpevněné cesty a s džunglí okolo povícero. Kde to je?
K-70, Pentax HD DA 16-85/3,5-5,6 ED DC WR, smc Pentax DA 15mm F4 ED AL Ltd, smc Pentax DA 55-300mm F4.5-5.8 ED, HD PENTAX-DA 20-40mm F2.8-4 ED Ltd., Pentax SMC D FA 50 mm f/2.8 Macro
HonzaC:
Co takhle z filmu "Na kolejích čeká vrah".
Co takhle z filmu "Na kolejích čeká vrah".
XT3; XF 23; XF 56; XF 16-55; XF 50-140; Samy 8/2,8
http://www.foto-baburek.cz
http://www.foto-baburek.cz
-
- Významný člen
aldo: Hodně brzské zotavenie želám!
Chalani: máte to fajnové... len tak ďalej
Chalani: máte to fajnové... len tak ďalej
Pentax K-3III, hd da 20-40 ltd, smc da 15/4.0 ltd, smc da 21/3,2 ltd, smc da 40/2,8 ltd, smc da 70/2,4 ltd, hd da 55-300mm f/4,5-6,3 PLM, smc da* 300/4, Sigma 30/1.4 dc hsm, dfa 100/2,8 wr macro, Laowa 12/2,8
Hombre díky, budu sa snažit .
Jasně že je třeba si dělat prdel i z té zubaté, vždyť i ona patří k životu, tak proč
k vůli tomu smutnit, že jo .
HonzaC: Já v tom tvém pařezu teda vidím jezevčíka a barva mu sluší...
A co sa týče toho podjezdu (aby ho snad mohl někdo identifikovat, dám fotku
branou z druhé strany s křížkem). Ale jelikož pochybuji, že by tam někdo z vás
šel, tak je to u Valašských Klobouk na trati Horní Lideč-Broumov...
Jasně že je třeba si dělat prdel i z té zubaté, vždyť i ona patří k životu, tak proč
k vůli tomu smutnit, že jo .
HonzaC: Já v tom tvém pařezu teda vidím jezevčíka a barva mu sluší...
A co sa týče toho podjezdu (aby ho snad mohl někdo identifikovat, dám fotku
branou z druhé strany s křížkem). Ale jelikož pochybuji, že by tam někdo z vás
šel, tak je to u Valašských Klobouk na trati Horní Lideč-Broumov...
Detail Kolového štítu, za krásně hnusného počasí...
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
alda: Počasí podle mého gusta, jen nevím, jestli by se mi líbilo i na takovýchto štítech. Ale rád se v teple podívám na fotky těch, kteří tam v těch podmínkách vylezou.
Jinak ten podjezd jsem tipoval o kousek vedle, před Bylnickým tunelem. Tam jsme šli asi před 4 lety při podzimních prázdninách. Ale je fakt, že na této trati je podjezdů docela dost a vypadají skoro stejně. Ale vlastně tady u nás ve východních Čechách jsou podobné taky.
Jedno nádherné a téměř neznámé místo u polských hranic - Bečkovský vodopád:
Jinak ten podjezd jsem tipoval o kousek vedle, před Bylnickým tunelem. Tam jsme šli asi před 4 lety při podzimních prázdninách. Ale je fakt, že na této trati je podjezdů docela dost a vypadají skoro stejně. Ale vlastně tady u nás ve východních Čechách jsou podobné taky.
Jedno nádherné a téměř neznámé místo u polských hranic - Bečkovský vodopád:
K-70, Pentax HD DA 16-85/3,5-5,6 ED DC WR, smc Pentax DA 15mm F4 ED AL Ltd, smc Pentax DA 55-300mm F4.5-5.8 ED, HD PENTAX-DA 20-40mm F2.8-4 ED Ltd., Pentax SMC D FA 50 mm f/2.8 Macro
HonzaC: Místo a vodopád krása, ale já nejsem moc příznivcem vody "mázlé"
tím delším časem expozice. Preferuji spíše padající vodu "zmraženou" krátkým
časem Ale jinak se mi snímek líbí, je to takové tajuplné místo
No a já přihodím pár škeblí...
tím delším časem expozice. Preferuji spíše padající vodu "zmraženou" krátkým
časem Ale jinak se mi snímek líbí, je to takové tajuplné místo
No a já přihodím pár škeblí...
@alda: Co to čtu? Tak hlavně ať se co nejdřív cítíš naprosto fit a užívej života ještě víc než předtím! Nakonec umřeme všichni, jen někteří spokojení a jiní nasraní. No a tak bychom měli všichni dělat co nejvíc toho, co nás baví, než to přijde, abychom patřili mezi ty s úsměvem na rtech
@HonzaC Mal by si to otočiť... Bol som na prechádzke s manželkou fotografovať šípky a hovorím je aby potiahla zavadzajúci konárik, že za tým je jeden pekný smerujúci dohora. A ona na to že "pekný dohora", to je mužský princíp.
to marian_r: tonoucí se kříže chytá.. krásný detail....
to Alda: přeji brzké uzdravení...můj kamarád měl infarkt v pátek (48 let) - bohužel neměl tolik štěstí
Jedna fotečka z dnešní procházky po Bílé Opavě
Jura
to Alda: přeji brzké uzdravení...můj kamarád měl infarkt v pátek (48 let) - bohužel neměl tolik štěstí
Jedna fotečka z dnešní procházky po Bílé Opavě
Jura
Pentax K30; Pentax 15/4 ltd, Pentax 50/1,8 , Pentax 35/2,8 macro, Tamron 28-75/2,8 , Helios 58/2
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, že poslední dobou nepřispívám, ale bylo u nás hnusně navíc přijela rodina na svátky.
@alda Máš to všechno moc krásný od pařezu přes hory, tunelu až po škeble
@HonzaC chlape ty vidíš v přírodě jen samou erotiku
@marian_r Zajímalo by mě jak se to mohlo stát. Už jsem viděl, že se propadl hrob, ale jenom křížek?
@vildaboy uplně super líbí moc
@alda Máš to všechno moc krásný od pařezu přes hory, tunelu až po škeble
@HonzaC chlape ty vidíš v přírodě jen samou erotiku
@marian_r Zajímalo by mě jak se to mohlo stát. Už jsem viděl, že se propadl hrob, ale jenom křížek?
@vildaboy uplně super líbí moc
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky na ten zapadlý kříž koukám jak jojo! A ta Bílá Opava, to je moje gusto. To je říčka, která je krásná za všech okolností.
maZec: To víš, u nás se říká "V mládí erotik, v stáří sklerotik". Tak se holt snažím tu druhou fázi co nejvíc oddálit. Příroda je mi v tom nápomocná, je to všude samý nestyda.
maZec: To víš, u nás se říká "V mládí erotik, v stáří sklerotik". Tak se holt snažím tu druhou fázi co nejvíc oddálit. Příroda je mi v tom nápomocná, je to všude samý nestyda.
vildaboy: To s tím kamarádem mi je upřímně líto...
Krásně mrazivý záběr na Bílé Opavě
marian: Propadající se kříž, nevšední snímek
HonzaC: Zajímalo by mě, kde ty na ty přírodní "sprosťárny" chodíš... ?
Krásně mrazivý záběr na Bílé Opavě
marian: Propadající se kříž, nevšední snímek
HonzaC: Zajímalo by mě, kde ty na ty přírodní "sprosťárny" chodíš... ?