Tricko PFS

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Polokošile Logo, Url, nápis Pentax. Jak to vidíte?

Malé logo vpředu na kapsičce, velké URL PFS na zádech
7
26%
Velké logo vpředu, URL PFS na zádech
2
7%
Malé logo vpředu, nápis Pentax Friends vzadu + URL PFS pod nápisem
6
22%
Nápis Pentax na kapsičce, vzadu nápis Pentax Friends +URL PFS pod nápisem
4
15%
Malé logo vpředu + nápis Pentax vzadu
6
22%
Velký nápis vpředu Pentax a v zadu URL PFS
2
7%
Velký nápis vpředu Pentax Friends + kapsička logo + záda nápis Pentax
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 27

vkramar
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vkramar » 28 led 2008, 14:00

Franki55 píše:chlapci, menej býva viac , som za polokošelu len s logom na vrecku,
vzadu nič / berem 2 ks /
Krásně řečeno. :wink:

Sice už jsem hlasoval pro variantu 1, ale jenom proto, že nic bližšího mý představě v anketě není.

Mám návrh:

Udělejme jednoduché elegantní polo s logem a url na kapsičce a pro ty, kteří chtějí něco "barevnějšího" zařídím tisk na bílé tričko, např. v podobě baneru PFS (vpravo nahoře) přez záda a loga na prsou...

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 28 led 2008, 16:03

Na tom bych se shodl.

OuvejAchich
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od OuvejAchich » 28 led 2008, 16:06

Jsem také pro jednoduchost. Přeplácaná polokošile nemusí být zrovna to pravé, záda bych klidně vynechal, co spíš použít rukáv?

HonzaT
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od HonzaT » 28 led 2008, 16:09

u polokosile bych se taky priklanel ke stridmosti, takze treba male logo dopredu a na rukav url webu
a jestli by se delali i trika, tak radsi to cerny, nebo cerveny, ale jen ne bily :)

vkramar
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vkramar » 28 led 2008, 17:10

Na rukáv bych to url nedával - radši pod logo.

Bílá barva trička je technologické omezení. Sice bych to asi dokázal zařídit i na barevný, ale už ne v takový kvalitě (jiná technologie).

Cimrmanek
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimrmanek » 28 led 2008, 17:32

vkramar píše:Na rukáv bych to url nedával - radši pod logo.

Bílá barva trička je technologické omezení. Sice bych to asi dokázal zařídit i na barevný, ale už ne v takový kvalitě (jiná technologie).
Nevim jakou technologii si predstavujes...? Nenapada mne v cem bila barva tricka omezuje technologii potisku, krome toho ze je neprakticka a k PFS se nehodi ;-)
Ja jsem tady nabidl moznost postisknout tricka nebo polokosile (na tom nezalezi co) jakoukoliv technologii, vse zalezi jen na poctu kusu a co tam bude za potisk, nicmene nikdo nezareagoval. No to je jedno, ale jeste jedna vec by nemusela byt spatna, pokud si dost lidi vybere potisk treba jen loga na kapsicku, vypadalo by to dobre i vysite (znovu je jedno jestli na tricko nebo polokosili) jen by to musel byt stejny potisk, protoze nejdrazsi je program na vysiti (ten zustava a nemusi se znovu platit pri pripadnem dotisku dalsich tricek). Toz to jen tak, abyste meli o cem premyslet.
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5

vkramar
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vkramar » 28 led 2008, 17:39

Cimrmanek píše:
vkramar píše:Na rukáv bych to url nedával - radši pod logo.

Nevim jakou technologii si predstavujes...? Nenapada mne v cem bila barva tricka omezuje technologii potisku, krome toho ze je neprakticka a k PFS se nehodi ;-)
Ja jsem tady nabidl moznost postisknout tricka nebo polokosile (na tom nezalezi co) jakoukoliv technologii, vse zalezi jen na poctu kusu a co tam bude za potisk, nicmene nikdo nezareagoval. No to je jedno, ale jeste jedna vec by nemusela byt spatna, pokud si dost lidi vybere potisk treba jen loga na kapsicku, vypadalo by to dobre i vysite (znovu je jedno jestli na tricko nebo polokosili) jen by to musel byt stejny potisk, protoze nejdrazsi je program na vysiti (ten zustava a nemusi se znovu platit pri pripadnem dotisku dalsich tricek). Toz to jen tak, abyste meli o cem premyslet.
Protože v sadě barev, kterými se tisk provádí prostě bílá chybí. :P To omezení jsem si nevymyslel já, ale řekl mi ho človíček, přes kterého bych to dokázal zařídit.

Do dodávky černých polokošilí nehodlám zasahovat ničím jiným, než návrhem designu a tím, že si taky jednu objednám.

Jenom jsem těm Pentaxfriends, kteří touží po něčem barevnějším navrhnul druhou variantu, kterou bych v případě zájmu klidně zařídil. Sám do ní však nepůjdu - černé polo mi dokonale vyhovuje (jenom doufám, že ve finále zůstameme u co nejdecentnější varianty).

Cimrmanek
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimrmanek » 28 led 2008, 17:57

Ted se do toho nekdo z nas zamotal a nevim jestli spatne ctu nebo si to spatne napsal ;-) nejdriv si psal bile tricko a ted bila barva potisku, no uz bych to neresil, kazdopadne da se tisknout i bilou, akorat zalezi na technologii - samozrejme ne na bile tricko to je trosku zbytecne :-)
Apropo ona uz je vybrana i barva tech tricek?

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 28 led 2008, 18:16

Souhlasím s polokošilí v dencetním provedení - tedy jen něco na kapsičku.
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ

vkramar
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vkramar » 28 led 2008, 18:49

Cimrmanek píše:Ted se do toho nekdo z nas zamotal a nevim jestli spatne ctu nebo si to spatne napsal ;-) nejdriv si psal bile tricko a ted bila barva potisku, no uz bych to neresil, kazdopadne da se tisknout i bilou, akorat zalezi na technologii - samozrejme ne na bile tricko to je trosku zbytecne :-)
Prostě v případě té technologie, kterou používá človíček přes kterého bych to já dokázal zařídit, se používá sada barev, ve které chybí bílá. Je to stejný jako v případě obyčejnýho inkoustovýho tisku: taky nemáš žádnej bílej inkoust a tam, kde má být bílá prostě netiskneš a necháš holej papír. Proto se nedá tisknout na jinej podklad, než na bílej.

Při barevným podkladu by musel použít jinou technologii: dospod bílá "folie" a přez ni barevnej tisk.

Jinde možná používají jiný technologie, který tohle omezení nemají. Nebo mají zase pro změnu nějaký jiný limity.

OuvejAchich
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od OuvejAchich » 28 led 2008, 19:49

Nemá někdo tucha, kolik by stálo vyšité logo PFS s URL na kapsičce polokošile?

Rava
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Rava » 28 led 2008, 20:00

Byla bych taky pro polokošili s logem na kapsičce a pokud by bylo vyšité,myslím,že cena by se odvíjela od počtu - čím víc triček, tím by měla být levnější(aspoň si to myslím,nejdražší je ten program,ne?)

lubina
Nový uživatel
Nový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubina » 28 led 2008, 20:07

Polokošile libovolné barvy, s něčím decentním, třebas na kapsičce v předu, hlavně aby tam byl link na tento web...já si počkám, třeba jednou něco bude :twisted:

Cimrmanek
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimrmanek » 28 led 2008, 20:38

vkramar píše: Prostě v případě té technologie, kterou používá človíček přes kterého bych to já dokázal zařídit, se používá sada barev, ve které chybí bílá. Je to stejný jako v případě obyčejnýho inkoustovýho tisku: taky nemáš žádnej bílej inkoust a tam, kde má být bílá prostě netiskneš a necháš holej papír. Proto se nedá tisknout na jinej podklad, než na bílej.

Při barevným podkladu by musel použít jinou technologii: dospod bílá "folie" a přez ni barevnej tisk.

Jinde možná používají jiný technologie, který tohle omezení nemají. Nebo mají zase pro změnu nějaký jiný limity.
Jaj už vím co máš na mysli, ale to se nehodí na tento druh potisku, navic to je méně kvalitní co se týká výdrže - vyblednutí potisku po praní apod.
chili jsou zde tři možnosti:
- speciální nažehlovací guma - počet kusů nemá zásadní vliv na cenu potisku, potisk je kvalitní, praní nemá vliv na vyblednutí barev (já mám tričko z expedice v roce 2002 a nosil jsem ho docela často, ted už míň, ale potisk je pořád ok - ale záleží na složitosti motivu)
- sítotisk - tady čím víc kusů tím levnější
- vyšívané logo - každý zná, opět čím víc kusů tím levnější (právě kvůli tomu programu, ten je drahý, ale jak jsem už psal, při pozdějším případném "dotisku" už se program neplatí, navíc se může použít i třeba na kšiltovky.
U všech možností má vliv na cenu počet barev tisku.
Apropo něco tady maZec naznačoval že zjistí jak by nás mohl zasponzorovat Pentec (Pentax), tak by mohl třeba zaplatit ten program ;-)
Zítra zjistím přesné ceny.

vkramar
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vkramar » 28 led 2008, 21:18

Cimrmanek píše:Jaj už vím co máš na mysli, ale to se nehodí na tento druh potisku, navic to je méně kvalitní co se týká výdrže - vyblednutí potisku po praní apod.
Ona se ta barva nanáší na specielně upravený podklad a pak se to tepelně "zapeče". Trvanlivost by měla být celkem v pohodě...

Kdyby zkrátka někdo chtěl "strakatější" nebo jinou variantu na bílým tričku, tak jsem v tomhle směru k dispozici. Cena by byla maximálně 265 spíš míň (v závislosti na množství). Já do toho ale nejdu, tmavý polo s logem na kapsičce je jasný numero uno. :wink:

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“