Vtipy

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
marauder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marauder » 06 říj 2010, 13:23

100r píše:Obrázek
Prave som si objednal toto... odtialto... :D
http://photojojo.com/store/awesomeness/camera-lens-mug/
Tiež taký mám, ale s nerezovým vnútrom... :wink:
K-5, K100D, DA12-24, FA50/1.4, Tamron 17-50/2.8 + 28-75/2.8 + 70-200/2.8, Sigma 24/2.8 SWII, Samyang 8/3.5, Helios 44-3, MIR-1, AF-540FGZ, Metz 58AF-1, Giottos MT7370-MH1300-657 + MML3270B, Triopo GT-3228X8C
http://picasaweb.google.sk/velijura100

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 07 říj 2010, 11:09

Potkají se žralok, orel a vlk.

Žralok říká: "Já pracuju u americké policie, u pobřežní stráže, honím nelegální přistěhovalce, drogové zásilky a další trestnou činnost. Vždy, když odhalím trestný čin, zvrhnou mi do vody náklaďák masa, no žiju si jako pán, jsem moc spokojený."
Nato reaguje orel: "Já pracuji pro ruskou policii. Celé dny létám nad prostorem státních hranic, ale i ve vnitrozemí a odhaluji pěkně shora trestnou činnost. Kdykoli něco odhalím, a že je to často, dostanu vrchovatý kbelík masa. Taky si žiju dobře a jsem moc spokojený."
Nakonec se přidá vlk: "Já pracuju pro českou policii. Celé dny obíhám nejen statní hranice, ale i vnitrozemí. Vyhledávám a objasňuji všechny druhy trestné činnosti. A pokaždé, když něco odhalím, dostanu vrchovatý kbelík oříšků."
Orel se žralokem se podiví: "Oříšků? Jsi přeci šelma, proč nedostaneš maso?"
"Protože jsem na tabulkovém místě veverky."
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 27 říj 2010, 11:56

Jednotka speciálního nasazení US NAVY "Mořští kocouři" se připravuje na misi do Afghánistánu. Po vyhlášení poplachu se celá jednotka shromáždí k odjezdu s plnou polní, chybí jen voják Johnson. Zhruba po půl hodině nakonec doběhne na shromaždiště i on.
Seržant zuří:"Kurva, Johnson, všichni chlapi už tady stojej a sou připravený natrhnout Talibanu prdel, a ty se někde flákáš! Jak je to možný??!!"
"Víte, seržante," ospravedlňuje se Johnson: "vyhlášení poplachu mě zastihlo už v posteli. Hned jsem vyskočil, rychle na sebe hodil maskáče, nabarvil tváře maskovací barvou a nasadil přilbu. Opásal jsem se řemenem, k němu dozadu připevnil granáty, vlevo zavěsil tesák a napravo pistoli. Navlékl jsem si neprůstřelnou vestu a nasadil ochranné brýle. Do kapsiček u vesty jsem nacpal náhradní zásobníky s náboji, do podpažních pouzder zasunul finský nůž a Berettu a na záda si hodil batoh s minami. Na pravé rameno jsem si zavěsil samopal a na levé bazuku. Na levé předloktí jsem si upevnil minivysílačku, na pravé škrtící strunu a bombičku s paralyzujícím plynem. Do zubů jsem vzal dýku, do pravé ruky M 16 a do levé kulomet.
A když už jsem vybíhal z ložnice, náhodou jsem se uviděl v zrcadle a tak jsem se lekl, že jsem se pos.al... a musel jsem začít znovu!"
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 27 říj 2010, 12:02

Starší žid se oženil s mladou dámou a měli se hodně rádi. Ať se ale starý pan snažil jak mohl, jeho manželka nikdy nedosáhla orgasmu. Protože židovská manželka má nárok na sexuální uspokojení, obrátili se se žádostí o radu k rabínovi.
Rabín si vyslechl jejich přání, pohladil bradku a navrhl: "Najměte pěkného mladíka, a když se budete milovat, ať ten mladík nad vámi mává ručníkem. To povzbudí Vaši manželce fantazii a určitě bude mít orgasmus."
Tak se vrátili domů, a hned že si vyzkouší rabínovu radu. Cestou najali pěkného mladíka a řekli mu, ať mává nad nimi ručníkem, když se budou milovat. Ale vůbec to nepomohlo a manželka zase nebyla uspokojena.
Zničení se vrátili k rabínovi.
"Dobře", povídá rabín manželovi: "tak to vyzkoušejte opačně. Ať se mladík miluje s Vaší ženou a vy nad nimi mávejte ručníkem."
Zase se vrátili domů a následovali rabínovu radu. Mladík si lehl do postele s manželkou a starý pán začal mávat ručníkem. Mladík se s vervou pustil do práce a za chvíli manželka měla obrovský orgasmus.
Manžel se usmál, s převahou se podíval na mladíka a řekl: "Vidíš, ty nemehlo, takhle se mává ručníkem!!"
Tomáš

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 27 říj 2010, 12:02

Jen, nevím, zda patří do oné doby:

Úryvek z konverzace mezi *Mazarinem* a *Colbertem* - ministrem financí za Ludvíka XIV:

*Colbert*: Když se jedná o to, kde sehnat peníze, nastává moment, kdy pouhé čachrování už nestačí. Byl bych rád, kdyby mi pan kardinál vysvětlil, jak přijít k dalším penězům, když jsme už zadlužení po krk.
*Mazarin*: Když je člověk obyčejný smrtelník, jde do vězení. Ale se státem je to jiné!!!! Stát nemůžeme zavřít do vězení. Vrší další a další dluhy. Tak to dělají všechny státy.
*Colbert*: Opravdu??? Myslíte??? Nicméně, potřebujeme peníze!!!! A jak je sehnat, když už máme všechny myslitelné daně ???
*Mazarin*: Tak vytvoříme další.
*Colbert*: Nemůžeme zatížit chudé více než už jsou!!!
*Mazarin*: Ano, to je nemožné.
*Colbert*: Tak tedy bohaté?
*Mazarin*: Bohaté také ne. Ti už by nemohli víc utrácet. Jeden bohatý, který utrácí, živí stovky chudých.
*Colbert*: Tak jak to uděláme?
*Mazarin*: Colberte, ty mudruješ jak nočník pod zadkem nemocného. Je obrovské množství lidí, kteří jsou někde mezi tím, ani chudí, ani bohatí!! Ti, kteří pracují, sní, že zbohatnou a nechtějí být chudí.A ty musíme pumpnout. Čím víc jim sebereš, tím víc pracují, aby si to vynahradili.
Tomáš

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 27 říj 2010, 12:24

Oko za oko, zub za zub.

Nikdy jsem nechápal, proč jsou sexuální potřeby muže a ženy tak rozdílné. Všechny ty povídačky o Marsu a Venuši... Například minulý týden - s manželkou jsme uléhali do postele. Začali jsme se navzájem dotýkat a... už jsem byl pěkně nadržený, když v tu chvíli mi manželka povídá:
- Teď nemám žádnou chuť na sex, chci jen, abys mě pořádně objal, chápeš?
Zmohl jsem se pouze na malé:
- Co?
Odpověděla "zázračnými" slovíčky:
- Ty jednoduše neumíš zacházet s emocionálními požadavky ženy!
Tak jsem to vzdal - tuto noc jsem musel usnout bez sexu...
Následného dne jsme spolu šli do obchodu. Sledoval jsem ji, jak si postupně zkouší troje nádhérné, drahé šaty. Neuměla se rozhodnout, a tak jsem řekl, ať si vezme všechny. Nevěřila vlastním uším a motivovaná mým plným porozuměním kula železo, dokud bylo žhavé:

- Miláčku, k takovým šatům by se mi hodily nové boty... Jedny nádherné jsem viděla, ale stojí přes 3000 Kč...
Přiznal jsem, že má absolutní pravdu, a ať si je tedy "hodí do košíku". Poté jsme procházeli okolo regálu s klenoty. Vrazila mi šaty i boty do ruky a už vybírala - nádherný náramek. Souhlasil jsem a pochválil její vytříbený vkus. Kdybyste ji viděli... Byla nadšená, na vrcholu blaha. Asi si myslela, že jsem se zbláznil, ale v ten moment jí to bylo v podstatě jedno. Byla jako v extázi a možná i sexuálně vzrušená - výraz v jejím obličeji byl neuvěřitelný, to byste museli vidět! Přerušila moje myšlenky a s nejmilejším úsměvem povídá:
- Už mám všechno, drahý, můžeme jít k pokladně...!
Byla to makačka, udržet smích, když jsem jí odpověděl:
- Ne, ne, miláčku, myslím, že momentálně nemám žádnou chuť na to, abych všechny tyto věci zaplatil...
Zbledla jako křída a možná ještě trochu víc, tak jsem pokračoval:
- Chci jen abys mě pořádně objala!
A když začala samou ostudou a vzteky prskat, přišel poslední, mistrovský, kousek:
- Ty jednoduše neumíš zacházet s finančními možnostmi muže...
Myslím, že tak do roku 2015 nebudu mít žádný sex...
Tomáš

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 28 říj 2010, 15:01

Oko za oko, zub za zub.

...sakra :-D jak to je pravdivé... :wink:
Pentax

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 29 lis 2010, 06:14

Vždy, když dávám večer děti spát, přemýšlím, jestli je mám 'Uložit' anebo 'Uložit jako'.
Tomáš

k.e.n
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od k.e.n » 30 lis 2010, 12:20

Děti musíš dát "Uložit jako", jinak se ti uloží přes sebe..
Obrázek
[/img]
..nejhezčí pohled na svět je z komína!

Chotouchovak
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Chotouchovak » 30 lis 2010, 12:36

v tom případě zbejvá jediná možnost.... "Přepsat"

spachal
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spachal » 30 lis 2010, 19:25

... pripadne export ;]

a kdyz uz se blizi ty krestanske svatky, tak neco pridam ...

Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele...

Auto na ulici, za volantem sedí chlápek a marně se ho snaží nastartovat. "Do prdele!" nadává. "To snad není možný! Proč to nestartuje?!"
Jde kolem farář a povídá: "Proč nadáváte? Zkuste se pomodlit 'Ó, pane! Pomoz mi, prosím, nastartovat toto auto!'"
Chlápek se zastydí a tak aby udělal duchovnímu radost, pomodlí se. Pak otočí klíčkem a auto krásně naskočí. Poděkuje, mávne na pozdrav a odjede.
Farář tam stojí, kouká za odjíždějícím autem a povídá: "Do prdele! To jsou věci..."

Charisma
A: Co mají ženy rády na mužích?
B: Charisma.
A: A co je to, to charisma?
B: To je takové neuchopitelné fluidum, kterým oplývají tlustí plešatí milionáři..
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 01 pro 2010, 09:25

Dědeček leží v nemocnici a dozví se, že tam obchází smrtka. Tak se běží schovat na kojenecké. Přestrojí se za miminko a lehne si do prázdné postýlky. Smrtka obejde celou nemocnici, až dorazí na kojenecké.
Obchází miminka a říká: "PRO TEBE SI PŘIJDU ZA 62 LET. PRO TEBE UŽ ZA 51 LET."
Dorazí k dědečkovi a povídá: "NO A TY DOBUMBEJ A PŮJDEME..."
Tomáš

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 01 pro 2010, 09:26

Novomanželka u nedělního oběda:
"Tak jak ti to chutná, miláčku?"
Novomanžel se na ni zamilovaně podívá a říká:
"Sůl je výborná, ale dostalo se ti do ní trochu polívčičky!"
Tomáš

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 01 pro 2010, 09:27

"Jakým způsobem si přejete ta vejce servírovat?" táže se číšník hosta.
"Má to nějaký vliv na cenu?"
"Nemá," odpoví číšník.
"Fajn, tak mi je přineste na bifteku!"
Tomáš

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 01 pro 2010, 09:28

"Miláčku, až se vezmeme, musíš mi ještě slíbit, že mě budeš líbat na místech, kde mě ještě nikdy nikdo nelíbal."
"Dobře, lásko moje a na kterých?"
"Na Kanárských ostrovech, na Seychellách, na Mauriciu…"
Tomáš

Odpovědět

Zpět na „Jen tak“