Příspěvek
od TomášFencl » 27 říj 2010, 12:24
Oko za oko, zub za zub.
Nikdy jsem nechápal, proč jsou sexuální potřeby muže a ženy tak rozdílné. Všechny ty povídačky o Marsu a Venuši... Například minulý týden - s manželkou jsme uléhali do postele. Začali jsme se navzájem dotýkat a... už jsem byl pěkně nadržený, když v tu chvíli mi manželka povídá:
- Teď nemám žádnou chuť na sex, chci jen, abys mě pořádně objal, chápeš?
Zmohl jsem se pouze na malé:
- Co?
Odpověděla "zázračnými" slovíčky:
- Ty jednoduše neumíš zacházet s emocionálními požadavky ženy!
Tak jsem to vzdal - tuto noc jsem musel usnout bez sexu...
Následného dne jsme spolu šli do obchodu. Sledoval jsem ji, jak si postupně zkouší troje nádhérné, drahé šaty. Neuměla se rozhodnout, a tak jsem řekl, ať si vezme všechny. Nevěřila vlastním uším a motivovaná mým plným porozuměním kula železo, dokud bylo žhavé:
- Miláčku, k takovým šatům by se mi hodily nové boty... Jedny nádherné jsem viděla, ale stojí přes 3000 Kč...
Přiznal jsem, že má absolutní pravdu, a ať si je tedy "hodí do košíku". Poté jsme procházeli okolo regálu s klenoty. Vrazila mi šaty i boty do ruky a už vybírala - nádherný náramek. Souhlasil jsem a pochválil její vytříbený vkus. Kdybyste ji viděli... Byla nadšená, na vrcholu blaha. Asi si myslela, že jsem se zbláznil, ale v ten moment jí to bylo v podstatě jedno. Byla jako v extázi a možná i sexuálně vzrušená - výraz v jejím obličeji byl neuvěřitelný, to byste museli vidět! Přerušila moje myšlenky a s nejmilejším úsměvem povídá:
- Už mám všechno, drahý, můžeme jít k pokladně...!
Byla to makačka, udržet smích, když jsem jí odpověděl:
- Ne, ne, miláčku, myslím, že momentálně nemám žádnou chuť na to, abych všechny tyto věci zaplatil...
Zbledla jako křída a možná ještě trochu víc, tak jsem pokračoval:
- Chci jen abys mě pořádně objala!
A když začala samou ostudou a vzteky prskat, přišel poslední, mistrovský, kousek:
- Ty jednoduše neumíš zacházet s finančními možnostmi muže...
Myslím, že tak do roku 2015 nebudu mít žádný sex...
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ