SIGMA 30mm F1.4 EX DC HSM - Pentax
Moderátor: Moderátoři
SIGMA 30mm F1.4 EX DC HSM - Pentax
Chtěl bych se zeptat, zda tu máte někdo toto sko. Uvažuji o něm na focení v interiéru a na focení koncertů díky své světelnosti. Mám Pentax FA 35/2 a nevím, jak je na tom tato sigma s kvalitou v porovnání s Pentaxem co mám doma (s tím jsem spokojený moc).
Díky za vaše zkušenosti.
Díky za vaše zkušenosti.
K10D....
Najdolezitejsie info o objektive je, ze pre Pentax nieje HSM!!!
Ja som s nim spokojny, len pozor je to Sigma, Cize moze mat vrodenu vadu. Ten moj ma hnet dve, a ked som ziadal zarucnu opravu tak som ich zrejme dobre pobavil a odpisali mi ze objektiv je v naprostom poriadku 8O . Ale rozhodol som sa to nevzdat a objektiv poputuje nazad.
Ale na druhej strane, vyhlad cez ten objektiv je naozaj v pohode, AF sa chyta aj pri horsom osvetleni aj rychlost AF potesi.
Ja som s nim spokojny, len pozor je to Sigma, Cize moze mat vrodenu vadu. Ten moj ma hnet dve, a ked som ziadal zarucnu opravu tak som ich zrejme dobre pobavil a odpisali mi ze objektiv je v naprostom poriadku 8O . Ale rozhodol som sa to nevzdat a objektiv poputuje nazad.
Ale na druhej strane, vyhlad cez ten objektiv je naozaj v pohode, AF sa chyta aj pri horsom osvetleni aj rychlost AF potesi.
K10d; Pentax A 50/1.7; Sigma 30/1.4DC EX; Pentax SMC A 135/2.8; Cosina 70-210/4; Sigma EF-53 DG SUPER
DjLuke9: clona mi robi akysi nepravidelny osemhran a cela je posunuta do strany mimo os objektivu, co ma za nasledok rozostrenie pravej strany obrazu. Da sa s tym zit, len si musim davat na to pozor pri foteni.
A sem tam mi drhne ostriaci prstenec, pri AF to je v pohode, trochu to robi problem pri MF.
A ty si s nim ako spokojny, pametam, ze si sa dlho rozhodoval co kupit, splnil tvoje ocakavania?
A sem tam mi drhne ostriaci prstenec, pri AF to je v pohode, trochu to robi problem pri MF.
A ty si s nim ako spokojny, pametam, ze si sa dlho rozhodoval co kupit, splnil tvoje ocakavania?
K10d; Pentax A 50/1.7; Sigma 30/1.4DC EX; Pentax SMC A 135/2.8; Cosina 70-210/4; Sigma EF-53 DG SUPER
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze s tou clonou to mam tak isto:)Bukic píše:DjLuke9: clona mi robi akysi nepravidelny osemhran a cela je posunuta do strany mimo os objektivu, co ma za nasledok rozostrenie pravej strany obrazu. Da sa s tym zit, len si musim davat na to pozor pri foteni.
Ale robi to len na nizkych clonacha ale mozno s ami to len zda...
ale primo HAMA.cz uvadi ze tento obj. HSM ma...: http://www.hama.cz/ProductDetail.aspx?i ... italni-slrBukic píše:Najdolezitejsie info o objektive je, ze pre Pentax nieje HSM!!!
Takze to maji spatne uvedene nebo jak to mam chapat?
K10D....