Nazdar fotopřátelé. Po delší odmlce se tu opět zjevuji. Samozřejmě mě po roce opět skolil Covid.
Před třemi týdny jsem u zubaře málem zkolaboval, špatně se mi dýchalo. Tak jsem mazal za svou plicní doktorkou, která udělala RTG plic s negativním výsledkem ale rychlotest na Covid byl pozitivní. Napsala
mi AB, Isoprinosin a něco od kašle a karanténu na 10-15 dní. Den za dnem mi bylo stále hůř, nepřijímal
jsem potravu a skoro vůbec nepil, vše jsem vyzvracel. Po týdnu mi už bylo tak zle a nemohl jsem to
udýchat a tak mi žena zavolala záchranku. Převezli mě do špitálu, na covid plicní odd. Po RTG už bylo
jasné, že mám těžký oboustranný zápal plic. To je pro starého chlapa s tak oslabenou imunitou (díky
loňským pěti operacím) a astmatem, docela smrtelný koktejl. Takže jsem byl týden pod kyslíkem, na
kapačkách a valili do mě bohatýrské dávky antibiotik, kortikoidů a hromadu dalších prášků jsem polykal.
Stále jsem nemohl jíst a bylo mi tak zle, že jsem myslel, že se už odeberu na druhý břeh. Ale naštěstí
jsem to ustál na tom správném břehu

. A jak mi bylo mizerně fyzicky, stejně špatně jsem byl
na tom psychicky. A zvlášť po tom, co první den na vedlejší posteli zemřel starý pán. No ale po týdnu
kdy už ta veškerá chemie co do mě nalili, zastavila zápal plic a mohl jsem dýchat bez kyslíkové masky,
tak mě pustili domů. Vrátil jsem se ovšem jako zdevastovaná troska, co sotva došla na záchod. Přišel
jsem o 9 kilo hmotnosti (svalovina). Pořád jsem slabý, jako moucha a moc toho nepojím a nevydržím
dlouho sedět u PC. Ale včera jsem dobral poslední AB a tak doufám, že se mi to zažívání pomalu upraví.
Bude to ještě trvat řadů týdnů, než se dostanu, do nějak normálního stavu. Už se těším, až se oteplí a
budu moci vyrazit s foťákem někam do přírody. Takže díky všem, co se zmínili, kamže jsem se to ztratil

.
Jsem rád, že je tu několik kluků, co toto vlákno udržují při životě a fotky stále vkládají...
PS. Samozřejmě, že moje dobrotivá žena ten zasraný virus ode mě také dostala, ale naštěstí s lehkým průběhem a tak byla schopna se o mě postarat a stále o mě pečuje, za což ji moc děkuji

.
To je z mého posledního focení v Hošťálkové...