Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
Re: Krajinný detail
Avia A21 III.

@alda čert je super
@likelayk,, @alda áviovky taky

Pokračuju v technických: slunce na IT

@likelayk,, @alda áviovky taky

Pokračuju v technických: slunce na IT

kp0: IT...
...staré železo...

...staré železo...

...schodištní galerie v "mé" škole...

-
- V.I.P člen
výborné kluci, pěkné podívání

Trochu nízkotatranského machu.

Nějací utopení vajglové...

-
- V.I.P člen
Pěkně jdou ty odpadky k sobě aldo, pivo a špačky
, hezká v barvě JoV
Přidám jednu z konce léta

Přidám jednu z konce léta

Zse niečo z N. Tatier

Zdravím, mohu se zeptat co je příčinou toho, že vložím-li obrázek automaticky se drasticky zmenší a i po rozkliknutí zůstává maličký, zmenšen na nějakých 30 - 50 kilo ? Původní velikost nehraje roli, výsledek je stále stejný. Věřím že něco přehlížím ale už mě nic nenapadá
Díky za případnou radu

Pentax K1 D-FA 28-105, D-FA MACRO 100/2,8WR FA 135/2,8
Konec léta i choroše...

@alda cirkusáci
@aladar nahrávám obrázek přes tlačítko "Nahrát obrázek", zkontroloval bych si cestu, že neukazuje jen na nějaký náhled obrázku. jinak je to spíš na administrátora.
@jov, @isaac obrázky lákají vyrazit ven

telefonní operátor

@aladar nahrávám obrázek přes tlačítko "Nahrát obrázek", zkontroloval bych si cestu, že neukazuje jen na nějaký náhled obrázku. jinak je to spíš na administrátora.
@jov, @isaac obrázky lákají vyrazit ven

telefonní operátor
-
- V.I.P člen
pěkná cirkusácká aldo
, ale pravý cirkus teprve nastane
, správný malý telefonní operátor kp0
pro aladar : já nejsem určitě ten správný člověk pro rady na umísťování fotek zde v tomto foru (vlákně), sám jsem s tím měl velké problémy. Přesto si dovolím doporučit k přečtení v tomto vláknu str. 59, 61, 62....na nich mi kluci poradili a od té doby s tímto problém nemám (ale zase mám jiné
). Já dělám úpravy v Zoneru, fotku po úpravě obyčejně zmenším do předepsaného 1 MB, na což mi obvykle stačí vrchní strana 2000 x ....px. Potom to sedí na chlup s velikostí v Zoneru a přenos se povede. Hodně zdaru a ať se Ti to podaří
.

pro aladar : já nejsem určitě ten správný člověk pro rady na umísťování fotek zde v tomto foru (vlákně), sám jsem s tím měl velké problémy. Přesto si dovolím doporučit k přečtení v tomto vláknu str. 59, 61, 62....na nich mi kluci poradili a od té doby s tímto problém nemám (ale zase mám jiné