Krajinný detail
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
Re: Krajinný detail
výborné kluci, pěkné podívání

-
- V.I.P člen
Zdravím, mohu se zeptat co je příčinou toho, že vložím-li obrázek automaticky se drasticky zmenší a i po rozkliknutí zůstává maličký, zmenšen na nějakých 30 - 50 kilo ? Původní velikost nehraje roli, výsledek je stále stejný. Věřím že něco přehlížím ale už mě nic nenapadá
Díky za případnou radu

Pentax K1 D-FA 28-105, D-FA MACRO 100/2,8WR FA 135/2,8
-
- V.I.P člen
pěkná cirkusácká aldo
, ale pravý cirkus teprve nastane
, správný malý telefonní operátor kp0
pro aladar : já nejsem určitě ten správný člověk pro rady na umísťování fotek zde v tomto foru (vlákně), sám jsem s tím měl velké problémy. Přesto si dovolím doporučit k přečtení v tomto vláknu str. 59, 61, 62....na nich mi kluci poradili a od té doby s tímto problém nemám (ale zase mám jiné
). Já dělám úpravy v Zoneru, fotku po úpravě obyčejně zmenším do předepsaného 1 MB, na což mi obvykle stačí vrchní strana 2000 x ....px. Potom to sedí na chlup s velikostí v Zoneru a přenos se povede. Hodně zdaru a ať se Ti to podaří
.

pro aladar : já nejsem určitě ten správný člověk pro rady na umísťování fotek zde v tomto foru (vlákně), sám jsem s tím měl velké problémy. Přesto si dovolím doporučit k přečtení v tomto vláknu str. 59, 61, 62....na nich mi kluci poradili a od té doby s tímto problém nemám (ale zase mám jiné