Osobní (nástěnka) webová stránka na Pentaxfriends

Vlákna, která ztratila v průběhu času význam, nebo se stala neaktuálními.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
karak
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od karak » 09 kvě 2007, 09:01

Tak mě napadlo, že by se zde určitě našel někdo, kdo by uvítal možnost vytvořit si na PF něco jako osobní webovou stránku. I když webová stránka je asi špatné slovo, lepší by bylo použít označení osobní nástěnka.

Mám na mysli něco jako vylepšenou verzi „Informaci o uživateli", která by byla použitelná i pro lidi mimo tuto komunitu.

- Přistupovat by se sem dalo zadáním adresy www.UZIVATEL.pentaxfriends.eu.
- Nebyli by zde postranní panely, ale zůstal by jenom ten vrchní s logem a několika základními odkazy.
- Možnost podrobnějších údajů o uživateli, případně nějaký úvodní text atd.
- Pod základními informacemi o uživateli by byli náhledy jeho fotek v galerii. V prvním řádku třeba nejlépe hodnocené, další nejnovější nebo podle kategorii atd. Případně by si určoval uživatel sám, jak chce fotky filtrovat.
- dále třeba náhledy oblíbených fotek dalších autorů atd.
- možnost určit si barvy nástěnky
atd. atd. atd.

Neznám možnosti stávajícího redakčního systému, takže nevím jestli něco z toho lze nějak aplikovat nebo jestli by bylo nutno programovat extra modul, ale myslím že za zvážení to určitě stojí.
Pentax K10D

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Alf
Hlavní Admin
Hlavní Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alf » 09 kvě 2007, 11:29

To je něco co bych také uvítal. Bohužel nejsem programátor a tak jsem odsouzen na moduly, které se pro PHP Nuke dělají. Kdyby někdo takový modul pro PHP Nuke nebo PHP United Nuke měl tak mi dejte vědět. Vůbec kdo má s tímto Redakčním systémem zkušenosti a zná šikovné moduly prosím dejte mi vědět.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art

PvvS
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 09 kvě 2007, 16:25

No napad to je zajimavy, ale s xxx_nuke moc neporadim, utekl jsem z nej jak to slo .
K20D , MZ-250 18-55+50-200, Sigma MZ II 28-80, Sigma MW II 28/2.8, Pentax A 50/1,7, Fomei AF 400

Odpovědět

Zpět na „Archivní vlákna“