Osobní (nástěnka) webová stránka na Pentaxfriends
Tak mě napadlo, že by se zde určitě našel někdo, kdo by uvítal možnost vytvořit si na PF něco jako osobní webovou stránku. I když webová stránka je asi špatné slovo, lepší by bylo použít označení osobní nástěnka.
Mám na mysli něco jako vylepšenou verzi „Informaci o uživateli", která by byla použitelná i pro lidi mimo tuto komunitu.
- Přistupovat by se sem dalo zadáním adresy www.UZIVATEL.pentaxfriends.eu.
- Nebyli by zde postranní panely, ale zůstal by jenom ten vrchní s logem a několika základními odkazy.
- Možnost podrobnějších údajů o uživateli, případně nějaký úvodní text atd.
- Pod základními informacemi o uživateli by byli náhledy jeho fotek v galerii. V prvním řádku třeba nejlépe hodnocené, další nejnovější nebo podle kategorii atd. Případně by si určoval uživatel sám, jak chce fotky filtrovat.
- dále třeba náhledy oblíbených fotek dalších autorů atd.
- možnost určit si barvy nástěnky
atd. atd. atd.
Neznám možnosti stávajícího redakčního systému, takže nevím jestli něco z toho lze nějak aplikovat nebo jestli by bylo nutno programovat extra modul, ale myslím že za zvážení to určitě stojí.
Osobní (nástěnka) webová stránka na Pentaxfriends
Moderátor: Moderátoři
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
To je něco co bych také uvítal. Bohužel nejsem programátor a tak jsem odsouzen na moduly, které se pro PHP Nuke dělají. Kdyby někdo takový modul pro PHP Nuke nebo PHP United Nuke měl tak mi dejte vědět. Vůbec kdo má s tímto Redakčním systémem zkušenosti a zná šikovné moduly prosím dejte mi vědět.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art