KOŠICKÉ STRETNUTIE PENTAXAKOV
Moderátor: Moderátoři
Re: KOŠICKÉ STRETNUTIE PENTAXAKOV
Schválne kvoli tebe počkám
Je to fantastický priestor, sú tam inšpiratívne dievčatá, ponáhľaj sa!
Je to fantastický priestor, sú tam inšpiratívne dievčatá, ponáhľaj sa!
-
- V.I.P člen
Fajne bolo, a musím povedať Jožko, krásne zábery si priniesol,
Parádny formát a parádne fotky.
Darmo, si pán fotograf
Teším sa na ďalšie stretnutie
Parádny formát a parádne fotky.
Darmo, si pán fotograf
Teším sa na ďalšie stretnutie
Asahi Pentax & Lomo & Ricoh
Ahojte, nechce sa mi čakať na ďalšie stretko a väčšinou v tom čase nemožem prísť, tak skúsim takto.
Niekto z Košíc ochotný požičať originál pentax blesk na 1-2 hodky?? (za úplatu, alebo požičiam moje sklo DA 55/1.4 alebo sigma 17-50/2.8 )
Lebo neviem prísť na to kde robím chybu so Sigma bleskom. V manuálnom režime fotoaparátu, keď mám čas spravím peknú fotografiu ale ked sa menia svetelné podmienky a nieje čas na manuál stále je to podexponované. Podozrievam chybu v komunikácie p-ttl telo-blesk alebo chybu blesku. V práci so starým Nikonom D50+SB700, namierim, cvaknem=dobra expozícia.
Nechcem tu zasierať stránku tak prípadnú odpoveď poprosím do súrkomnej správy.
Dík
Niekto z Košíc ochotný požičať originál pentax blesk na 1-2 hodky?? (za úplatu, alebo požičiam moje sklo DA 55/1.4 alebo sigma 17-50/2.8 )
Lebo neviem prísť na to kde robím chybu so Sigma bleskom. V manuálnom režime fotoaparátu, keď mám čas spravím peknú fotografiu ale ked sa menia svetelné podmienky a nieje čas na manuál stále je to podexponované. Podozrievam chybu v komunikácie p-ttl telo-blesk alebo chybu blesku. V práci so starým Nikonom D50+SB700, namierim, cvaknem=dobra expozícia.
Nechcem tu zasierať stránku tak prípadnú odpoveď poprosím do súrkomnej správy.
Dík
mám 540-ku, dohodnime celý vík nech sa s ním trošku pohrám na prechádzke okolo jazera
K-5 IIs + K-100 IR + MZ-6 + DA 17-70/4 + DA 21/3,2 + DA 40/2,8 + Tamron 70-200/2,8
No keď mi ho vrátiš, neutopíš a dáš na neho pozor tak sa dohodneme a ozaj ved si predal pred casom fgz-540 tu v bazari nie?
mal som 2ksotosz píše:No keď mi ho vrátiš, neutopíš a dáš na neho pozor tak sa dohodneme a ozaj ved si predal pred casom fgz-540 tu v bazari nie?
K-5 IIs + K-100 IR + MZ-6 + DA 17-70/4 + DA 21/3,2 + DA 40/2,8 + Tamron 70-200/2,8
-
- V.I.P člen
Ja mám utesnenú 360 II, ak by Ti to pomohlo...
Ahoj, dík už sme to poriešili s Dokim. Ale keď mi nebude dobre exponovat ani jeho 540 tak sa ozvem
-
- V.I.P člen
Ahojte Košičania:
Najbližšia stretávka bude 26. Mája 2015 o 17:00
Najbližšia stretávka bude 26. Mája 2015 o 17:00
Nezabudnite, Košičania!
26. mája ...
26. mája ...
-
- V.I.P člen
ÁNO, termín platí, čas tiež
26. mája (utorok) o 17:00
26. mája (utorok) o 17:00
A miesto? Halmi, alebo maš niečo zaujímavejšie?
-
- V.I.P člen
No je teraz v Košiciach relatívne novo otvorená, mnou nepoctená Steam Punk piváreň Kom´IN na Žriedlovej vedľa/v rámci T-systems Čoskoro má pribudnúť aj hostinec na Hlavnej tam bude pekne aj na fotenie
Halmi Caffe má zajtra kvíz, takže iba ak by si sa chcel zapísať a zahrať si s nimi A mne sa nechce opať čakať na čašníka 60 minút...
Lenže má pršať tak niečo ľahšie dostupné spojom aj autám Napadá má Aupark Pilsner reštaurácia, majú veľké stoly ale je tam to krčmárske prítmie....
Klasika Staromestská na Hlavnej oproti Tescu alebo Nová Tabačka je veľká a svetlá ale nemá miesta na parkovanie ...
A ešte už naša klasika SVET KÁVY...
Tak si vyberme/vyberte
Halmi Caffe má zajtra kvíz, takže iba ak by si sa chcel zapísať a zahrať si s nimi A mne sa nechce opať čakať na čašníka 60 minút...
Lenže má pršať tak niečo ľahšie dostupné spojom aj autám Napadá má Aupark Pilsner reštaurácia, majú veľké stoly ale je tam to krčmárske prítmie....
Klasika Staromestská na Hlavnej oproti Tescu alebo Nová Tabačka je veľká a svetlá ale nemá miesta na parkovanie ...
A ešte už naša klasika SVET KÁVY...
Tak si vyberme/vyberte
Steam punk ma celkom laka, ani v Tabačke som ešte nikdy nebol ...
-
- V.I.P člen
OK takže vážení, dnes o 17:00 v KOM´IN na žriedlovej ulici začíname...
Potom sa možno presunieme späť do mesta závisí od situácie
http://cassabrewery.sk/
Potom sa možno presunieme späť do mesta závisí od situácie
http://cassabrewery.sk/