| SOUTĚŽ | TÉMA MĚSÍCE |
Moderátor: Moderátoři
| SOUTĚŽ | TÉMA MĚSÍCE |
Přátelé pentaxfriendských měsíčních fotosoutěží,
po dohodě zakládám toto všeobecné informačně-připomínací vlákno. Takže hned začneme zostra:
HLASUJTE pro fotky z říjnové soutěže, zbývá už jen pár desítek hodin! Hlasovali zatím jen tři odvážní mušketýři. Nenechte se zahanbit svou leností a špekulováním nad nějakým příchodem FF a hlasujte, hlasujte, hlasujte...
po dohodě zakládám toto všeobecné informačně-připomínací vlákno. Takže hned začneme zostra:
HLASUJTE pro fotky z říjnové soutěže, zbývá už jen pár desítek hodin! Hlasovali zatím jen tři odvážní mušketýři. Nenechte se zahanbit svou leností a špekulováním nad nějakým příchodem FF a hlasujte, hlasujte, hlasujte...
..nejhezčí pohled na svět je z komína!
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: | SOUTĚŽ | TÉMA MĚSÍCE |
Bez fůůůl frejmu se nédá pořádně hlasovat, to je přece naprosto jasný
Možná bys mohl připravit seznam soutěžících, ať to hlasování máme jednodušší. Díky.
Možná bys mohl připravit seznam soutěžících, ať to hlasování máme jednodušší. Díky.
Ever-patient PENTAX
"Any photographer who says he’s not a voyeur is either stupid or a liar."
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
Co bych neudělal, udělám:
elp?
Guitarist
elcuebro
Filovajana
vitezslavmalina
k.e.n
Anton?n Hlad?k
matak77
dicede
cocik
Jan67
MaraM
BenaCZ
elp?
Guitarist
elcuebro
Filovajana
vitezslavmalina
k.e.n
Anton?n Hlad?k
matak77
dicede
cocik
Jan67
MaraM
BenaCZ
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Posty/fotky prohlíží cca 100-150 (občas až 200) lidí, pár jich klábosí a hrstka soutěží..
Ever-patient PENTAX
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
dik za pripomenuti. mas to tam
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Pozor, pozor, posledních pár dní na vložení fotky do listopadového téma! Je mi jasný, že všichni čekají až co ostatní, ale třeba se někdo, kdo to má už hotové, najde.
Přátelé, hlasujte. Možná jste už hlasovali, ale já se tam podívám až třináctého. Tak hlasujte.
Tam dole, na hlavní stránce pod bazarem, si jistě všimnete, jakého vítěze slavíme za listopad. A také určitě přemýšlíte, který večer vyrazíte do města na lov fotek do prosincového tématu.
Ještě pět dní můžete hlasovat do naší soutěže. Prosincového tématu se zúčastnilo poměrně dost fotografů, takže teď potřebujeme ještě nějaké hlasující...
Hlasujme za leden, přemýšlejme nad únorem!
Ještě pět dní, šest hodin a asi tři minuty můžete dávat hlasy lednovým fotkám. Vyhlášení bude o pár dní opožděno, páč budu pryč.
Tak, doufám, že jste si všimli výherců lednové soutěže a že už pilně fotíte únorové téma! Oko.vzalo prosím ať si vymýšlí téma na březen.
BTW: všimli jste si, že od jisté doby nejenže zmizelo jedno takové hejtovací vlákno a je tu taková nějaká pohoda?
BTW: všimli jste si, že od jisté doby nejenže zmizelo jedno takové hejtovací vlákno a je tu taková nějaká pohoda?
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
A trochu nuda, pokud to někdo bral s nadhledem a bez zbyteččných emocí - ale zrovna nedávno jsem si říkal, že když už byl FF oznámen, že se to hejtovací vlákno zase rozjede a ono nic. Tak snad bude pohodička nadále...
K-1, K-1, K-3II, K-3, K-5 mod, K-7, K-30 mod
DA10-17FE; DA*11-18/2.8;DFA15-30WR; DA15/4Ltd; DA20-40Ltd;DFA24-70WR; FA31/1.8Ltd; DA35/2.8MacroLtd; A50/1.2; DFA*50/1.4; DA*55/1.4; FA77/1.8Ltd; DFA*85/1.4;DFA100/2.8MacroAW; M135/3.5; K200/2.5; DA*300/4;DFA150-450AW
a další...
DA10-17FE; DA*11-18/2.8;DFA15-30WR; DA15/4Ltd; DA20-40Ltd;DFA24-70WR; FA31/1.8Ltd; DA35/2.8MacroLtd; A50/1.2; DFA*50/1.4; DA*55/1.4; FA77/1.8Ltd; DFA*85/1.4;DFA100/2.8MacroAW; M135/3.5; K200/2.5; DA*300/4;DFA150-450AW
a další...
Pozor, pozor. Únor opět není přestupný, takže máte už jen dnešek a zítřek na vložení své KRUHové fotografie do soutěže měsíce. Zatím je tam pouze pět fotek, což je vzhledem k počtu Pxfriendů poměrně málo, tak se nebojte předvést!
Hlasujme pro únorové téma! Účastníci soutěže:
mnx
oko.bere
vjacesslav
jirifno
k.e.n
MaraM
Jan67
Alan Bolton
mnx