Sraz přátel Pentaxu 2008
Moderátor: Moderátoři
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
No pro nas "prespolni" to nebude, teda aspon ne pro mne Ale pristi rok budu k dispozici uz temer kdykoliv, tak snad se neco podari zorganizovat.
Mejte se a at se vas srazi co nejvic
Budu tise zavidet
Mejte se a at se vas srazi co nejvic
Budu tise zavidet
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
-
- Pokročilý uživatel
Velmi dobrý nápad! Bylo by to fajn takový fotovíkend s podobně "postiženými" jedinci . Navíc bych rád mnohé lidičky z PFS rád poznal osobně. Hlasoval jsem pro ten první termín, ale prozatím to vypadá že by neměl být problém ani s tím pozdějším. Do září bych už měl mít svou DLSR doma. Prozatím si musím vystačit se svou analogovou Z20, nebo si občas půjčit od kamaráda. Mějte se všichni fajn.
Martin
Martin
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
pokud budou terminy vyhovovat (což v tomhle predstuhu ještě nedokažu řict), určite se vypravim, ikdyž z dalekého východuz je to krapet dále
cikorsky
cikorsky
K10D a K70D, Pentax 12-24/4, Pentax 50-135/2,8, Sigma 17-70, Sigma 105/2,8, Pentax 50/1,4
https://www.webovica.sk
https://www.webovica.sk
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
O značku opravdu nejde.
Co se týče těch promo akcí, bude záviset od počtu lidí. Předpokládám, že mi nepojedou na sraz 10-ti fotografů.
Co se týče těch promo akcí, bude záviset od počtu lidí. Předpokládám, že mi nepojedou na sraz 10-ti fotografů.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
jakozto taborakovi se mi vubec, ale vubec ten prvni termin nelibi
a vite proc? 1) mame taborska setkani, coz je takovej stredovekej vikend a chci si to nafotit
2) zajistujeme se skautama nejake atrakce v detskem raji a pocita se se mnou
3) bude toho spousta na foceni
takze ja hlasuju pro druhy termin, protoze bych taky lidi kolem pentaxu rad potkal osobne..a kdyz projde prvni termin, tak si holt pockam na nejake dalsi setkani..
a vite proc? 1) mame taborska setkani, coz je takovej stredovekej vikend a chci si to nafotit
2) zajistujeme se skautama nejake atrakce v detskem raji a pocita se se mnou
3) bude toho spousta na foceni
takze ja hlasuju pro druhy termin, protoze bych taky lidi kolem pentaxu rad potkal osobne..a kdyz projde prvni termin, tak si holt pockam na nejake dalsi setkani..