LowePro Primus albo aký iný by ste mi odporučili?
Moderátor: Moderátoři
Možno po funuse, ale predsa. Mám NG stredný. Vojde mi tam celá moja výbava vrátane statívu (zvonka buď nabok, alebo na spodok) knižka, notebok a slušne pitiva (napr. dve 1,5 l fľaše vody) Samozrejme aj nejaké oblečenie a podobne. Je drahý ako sviňa - vlastne dve svine - ale je very apart a komfortabl. Vrelo doporučujem.
K-5, DA 15/4 Ltd, DA 35/2.8 Ltd, DA 70/2.4 Ltd, DFA 100/2,8 WR, DA 16-45/4,
Tamron 28-75/2.8, Sigma 17-50/2,8 EX, Sigma 50-150/2.8 EX II, Sigma 100-300/4
AF 540FGZ, Velbon Sherpa 800R, Kalahari Kaama (čistý bůvol)
Tamron 28-75/2.8, Sigma 17-50/2,8 EX, Sigma 50-150/2.8 EX II, Sigma 100-300/4
AF 540FGZ, Velbon Sherpa 800R, Kalahari Kaama (čistý bůvol)
-
- V.I.P člen
Ešte nie je po funuse :) ale Primus mi pride lepsia volba
Jeeej. Dakujem za reakciu. Sm sa pozrel aj na tento od National Geographic... Celkom zaujimave modely, ale uplne mimo mojho zaujmu. Nemam vobec nic proti znacke a jej produktom, ale myslim za danu cenu je lepsia volba Primus od Lowepro. Aj ked pri nom sa trochu desim niektorych vyhod, ale asi pramenia skor z neznama. Aj preto hladam nikoho kto ho ma a ma s nim nejake skusenosti. Na jednej strane s ami strasne paci ze cast ceny putuje na organizaciu na zachranu ladovych medvedov, ale v pouzitie recyklovanych materialov na namahany a vonkajsim podmienkam odolny fotobatoh mi pride nedoveryhodne. Ale kupa sa planuje uz o mesiac. Tak hadam sa dovtedy este niekto objavi a podeli o svoje skusenosti so svojim fotobatohom.qwert píše:Možno po funuse, ale predsa. Mám NG stredný. Vojde mi tam celá moja výbava vrátane statívu (zvonka buď nabok, alebo na spodok) knižka, notebok a slušne pitiva (napr. dve 1,5 l fľaše vody) Samozrejme aj nejaké oblečenie a podobne. Je drahý ako sviňa - vlastne dve svine - ale je very apart a komfortabl. Vrelo doporučujem.
Asahi Pentax & Lomo & Ricoh
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Fotobatohy (treba i ten Primus apod.) se dost resili treba na http://forum.fotografovani.cz, kdyz das vyhledat "fotobatoh" apod., tak urcite najdes spoustu poznatku.
Osobne mam Lowepro Slingshot 200 AW, ktery je relativne maly, ma jeden popruh plus "jisteni". Na kolo, pripadne maximalne jednodenni noseni, je idealni, velice snadny a rychly pristup k fototechnice (nemusi se sundavat), integrovana plastenka. Do prihradek se vejde tak jedna pullitrovka, svacina a nejake drobnosti.
Na delsi vylet, pripadne pokud potrebuju vice mista na ostatni veci mam Lowepro Rover Plus AW. Zatim spokojenost, stavitelna zada, masivni popruhy, integrovana plastenka, opravdu velky prostor pro ostatni veci, moznost prebudovani na jednokomorovy. Jedinou "zasadni" vytkou je slozitejsi pristup fototechniky, ale to se da u tak velkeho batohu predpokladat.
Osobne mam Lowepro Slingshot 200 AW, ktery je relativne maly, ma jeden popruh plus "jisteni". Na kolo, pripadne maximalne jednodenni noseni, je idealni, velice snadny a rychly pristup k fototechnice (nemusi se sundavat), integrovana plastenka. Do prihradek se vejde tak jedna pullitrovka, svacina a nejake drobnosti.
Na delsi vylet, pripadne pokud potrebuju vice mista na ostatni veci mam Lowepro Rover Plus AW. Zatim spokojenost, stavitelna zada, masivni popruhy, integrovana plastenka, opravdu velky prostor pro ostatni veci, moznost prebudovani na jednokomorovy. Jedinou "zasadni" vytkou je slozitejsi pristup fototechniky, ale to se da u tak velkeho batohu predpokladat.
Pentax K-3, K-S2 + P DA 18-55 II; P DA 12-24; P DA 20-40; P DA* 60-250; P DA 35/2,4; P DA* 55; P D-FA 100 Macro; P DA* 200/2,8;