Galerie v novém
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Galerie v novém
Tady je to normální stav a mimochodem jsem se kouknul na ty stránky co máš uvedený jako "autorovy stránky" (http://www.kukulin.com/) a tam jsou taky čtevrce jako náhledy, takže o co tady jde?!
Ever-patient PENTAX
"Any photographer who says he’s not a voyeur is either stupid or a liar."
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
No když myslíš, že je to statisticky nevýznamné, tak OK.
Jo, ten můj web je 1) pokusnej & mrtvej (živý je jinde) a 2) tu šablonu se čtvercovými náhledy jsem kvůli někomu zkoušel a je blbá 3) a je rozdíl mezi galerií reportážního charakteru, kde otevřeš fotku č.1 a profičíš celou galerku až na č.12-32 a nebo si vybíráš jako z bonboniéry, jako je to tady.
Ale OK. Už neqáknu.
Jo, ten můj web je 1) pokusnej & mrtvej (živý je jinde) a 2) tu šablonu se čtvercovými náhledy jsem kvůli někomu zkoušel a je blbá 3) a je rozdíl mezi galerií reportážního charakteru, kde otevřeš fotku č.1 a profičíš celou galerku až na č.12-32 a nebo si vybíráš jako z bonboniéry, jako je to tady.
Ale OK. Už neqáknu.
..nejhezčí pohled na svět je z komína!
mataku, kdyby mi nejaky webdesigner oznacil pripominky uzivatelu za zvratky, letel by na hodinu. kdyz to rikas nam, je to o to smutnejsi. takze nech si prosim svy zvratky pro sebe. ale zda se ze tvoje kariera nebyla stejne dlouha, asi to nekdo udelal za nas.matak77 píše:Tuto vlákno mi připomnělo mojí kariéru webdesignera, kdy mi podobný "zvratky" chodili emailem denně. Nevýhoda byla v tom, že za to lidi platili a tak muselo bejt po jejich Takže přispěj na provoz a pak do toho můžeš možná kecat.
Jan67
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
ŽL jsem měl přes 8 let a skončil jsem po zvážení vynaloženého úsilí, nervů a vydělaných peněz, prostě to pro mě přestalo být zajímavý. A ještě dodám, že se mi po dvou letech stále ozývají moji zákazníci a chtějí ode mě úpravy..
Ever-patient PENTAX
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Jinak ohledně naší galerie si myslím, že byste tomu měli dát třeba měsíc - dva.. a uvidí se.
Ever-patient PENTAX
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
Ja bych byl osobne taky pro upravu nahledu. Ctvrce mi az tak nevadi, pokud by to bylo hned od zacatku. Takto je u starych fotek, ktere mely svuj ramecek hnusny vodorovny nebo svisly pruh po stranach. Coz opravdu neni zrovna reprezentativni... Varianta ala LTR se mi libi. Ctvercove nahledy, kdy je okolo fotky barva pozadi, ktera doplnuje fotku do ctverce. To by nemel byt problem preprogramovat ...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Ja som na zvyknutie si nepotreboval ani 5 minut...teda jasne ze pocaas zmien mi to tu blblo a boli fotky v nahladoch kadejako roztiahnute ale potom som si to par krat refreshol a uz bolo fajn. niektore fotky nevidno hlavny motiv (komin ktory zmyzol) ale ja som chcel vediet co to je a tak som to rozklikol. matak ma pravdu dajte tomu cas. myslim ze je to dobra zmena. ovladanie sa nezmenilo cize velke zmeny to niesu.
Nikdy nieje tak zle, aby nemohlo byť horšie
Kdy se vlastně nuluje limit 2 fotek? O půlnoci nebo po 24h od poslední vložené?
Jan67
To fakt zostane ten štvorcový orez, všetci ste rezignovali? Radšej by som uvítal palec hore a palec dole v diskusiách, ako niečo funkčné domilovať
Já jsem nerezignoval. Já jsem na protest dal jen jednu, čtvercovou fotku. Ale asi si toho nikdo nevšiml.
..nejhezčí pohled na svět je z komína!
keď mne to nejako veľmi nevadí, mojim fotkám by nijako neublížilo, ani keby bol náhľad kruhový...
Já budu respektovat většinu ale vadí mi to. Pokud byla fotka pořízena jako obdélník a člověk se snaží co nejlépe udělat kompozici, tak to ten čtverec s přehledem zabije. Navíc nemám pocit, že při pohledu na ně je to nějak estetičtější. Leckdo se to pak snaží obejít různými rámečky (včetně mě).
O poničení starších náhledů ani nemluvě...
O poničení starších náhledů ani nemluvě...
Jan67
Myslím že po více než měsíci fungování galerie na čtvercích by neškodilo udělat anketu o tom jakou si kdo představuje galerii - vím že část se čtvercovými ořezy neměla žádný problém od začátku, část si možná zvykla a část (včetně mě) doufá v návrat starého zobrazení - po tom měsíci už bych totiž případnou nespokojenost nezametal pod koberec se slovy "dejte tomu čas a časem si zvyknete" a vyjadřovalo by to poměrně objektivní názor pentaxfriends, kterému by se menšina (ke které se bojím že patřím) jednoduše podřídila.maZec píše:Ano anketa by byla fajn ale jen v případě, že vymyslíte lepší řešení.
Sice jsi psal, že ti chybí návrhy na řešení, ale od tvého příspěvku v citaci (ze 14. února) se pár návrhů v tomhle vláknu vyskytlo, jen je chtít číst...
PS: 12. února jsem psal o chybě v klíčových slovech, která se mi pořád projevuje:
zbyna píše:díky za úpravy, jen teď klíčová slova nezvládají češtinu - resp. možná zvládají, ale nezobrazují (aspoň já u svě posladní fotky vidím místo klíčového slova "lidé" tohle: "lidé" )
mrknu na to, zkusím shrnout návrhy a během dneška (nejpozději zítra dopoledne) sem dám nějakou anketu...
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Myslim si, že až na malou skupinku odboje (která je ochotna zmršit si vlastní fotku kvůli náhledu), jsou ty náhledy akceptovaný, ale Vox populi, vox dei - nechť rozhodne referendum!!
"lidé" vs "lidé" bude pouze mišmaš v kódování textu.
"lidé" vs "lidé" bude pouze mišmaš v kódování textu.
Ever-patient PENTAX
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS