bobo2: a v čom Ťa obmedzuje súčasné telo, resp. čo očakávaš, že by bolo u FF lepšie? Každý sa zameriavame na trochu inú oblasť, pre mňa sú pri cestovaní najdôležitejšie rozmery/hmotnosť a až potom absolútna obrazová kvalita, aj väčšia DO je u mňa vítaná (môžem fotiť bez statívu pri slabšom svetle) - ale ja som sa vlastne už vyjadril, pre mňa sú už teraz hlavné Oly m43 telá a celý Pentax je len doplnkový (lebo súčasné telá sú proste príliš veľké na to, aby som ich ťahal so sebou na cesty, pritom objektívy sú rozmermi v pohode, dokonca menšie ako ich m43 ekvivalenty!). Samozrejme, keby uviedli "digitálny MX", tak by sa to zasa otočilo naspäť k Pentaxu, keďže kvalita výstupu je vyššia, o tom potom.
Hildo: CaNikon nech má aj 120 zoomov, to pre mňa nie je zaujímavé. Rozumné (a zaplatiteľné) objektívy ponúka z môjho pohľadu len trojica Fuji, Olympus a Pentax (a možno ešte Sigma).
Neberte to tak, že som proti FF, vôbec nie, mne je len celý FF ukradnutý - ja potrebujem len čím menšie krabice so snímačmi pre svoje objektívy...