*Soutěž* Poznáte místo?
Moderátor: Moderátoři
Re: *Soutěž* Poznáte místo?
Co je to za město nevím. Ale je to trochu podobné Frenštátu p. R.
Pentax K-5II, Pentax SMC DA 17-70mm f/4, Pentax SMC DA* 55mm f/1.4, Pentax SMC DA 35mm f/2.4, Tamron AF SP 90mm F/2.8 Macro, Pentax SMC 100-300mm f/4.5-f/5.6, Metz 48AF1
Tak nic no, trošku napovím, že nejkrásnější pohled na svět je z rozhledny. Tahle je nad jedním městem, na opačné straně republiky než je Liberec. Centrum je Městskou památkovou rezervací . . .
Už víte co to je za město??
Jirka
Už víte co to je za město??
Jirka
Několik krásných kousků z dob dávno i nedávno minulých - K2, Kx, ME SUPER, MX, K 1000, SPOTMATIC, MZ 5n..
Současnost K-5IIs, Sigma 2,8 17-50 EX DC HSM, Sigma 4,5-5,6 8-16 DC HSM , SMC Pentax 60-250, Smc Pentax 100mm Macro
Současnost K-5IIs, Sigma 2,8 17-50 EX DC HSM, Sigma 4,5-5,6 8-16 DC HSM , SMC Pentax 60-250, Smc Pentax 100mm Macro
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prachatice z rozhledny Libín?
http://foto.mapy.cz/370431-pohled-zhury
http://foto.mapy.cz/370431-pohled-zhury
Tak jo, tohle je správně.
Jirka
Jirka
Několik krásných kousků z dob dávno i nedávno minulých - K2, Kx, ME SUPER, MX, K 1000, SPOTMATIC, MZ 5n..
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Další místo, kam jsem ještě nedorazil. Nejblíže jsem byl v Budějovicích. 
Jeden krásný zámeček:

Jeden krásný zámeček:
Stará Ves nad Ondřejnicí
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já věděl, že to bude jednoduché. Pokračuješ.
Děkuju
.

Tákže... abych zastavil "googlaře", dlouho jsem hledal něco, co google nedokázal najít
.
Nápovědy:
- je z mé letní dovolené... ze které jsem sem už dával jednu fotku
- ten starej Peugot bylo to nejlevnější auto, co se tam dalo sehnat... vyšlo cca na 25-30 EUR za den
- projel jsem s ním všechno... od hor až po pláže
- tady jsem vyjel z cesty... za mnou je přírodní rezervace, přede mnou jedno z největších letovisk

Tákže... abych zastavil "googlaře", dlouho jsem hledal něco, co google nedokázal najít

Nápovědy:
- je z mé letní dovolené... ze které jsem sem už dával jednu fotku
- ten starej Peugot bylo to nejlevnější auto, co se tam dalo sehnat... vyšlo cca na 25-30 EUR za den
- projel jsem s ním všechno... od hor až po pláže
- tady jsem vyjel z cesty... za mnou je přírodní rezervace, přede mnou jedno z největších letovisk
Hmm, západná Európa to asi nebude, tam v požičovniach také staré bačkory nemajú.
Kopce a pláže - Montenegro?

Mají... když jsi sockabedo. píše:Hmm, západná Európa to asi nebude, tam v požičovniach také staré bačkory nemajú.Kopce a pláže - Montenegro?

Tak neviem, keď som naposledy v Škótsku požičiaval auto, tak som vyfasoval síce tiež Peugeot, ale 207Vti s otváracou strechou a stálo ma to - ako správnu socku - 1 libru na deň. 

Tipnem si teda ešte raz, ak môžem - Kanáry?

Tipnem si teda ešte raz, ak môžem - Kanáry?
To je hodně slušná nabídka... kdybych si mohl půjčit něco podobného za libru, hned bych bral. Ale nemohl...
A zase podobné věci neřešim... když jsem na dovče, raději ty peníze utratim jinak, než za to, abych vypadal jako větší king
.
Nn... ani Kanáry
. Ale jsme na ostrově, takže jsi určitě blíže. Nicméně vzhledem k tomu, že tady to jméno ostrovu už zaznělo, rád bych slyšel i jméno místa... respektive, je to jediné místo na tom ostrovu, které vypadá takhle... takže by to nemělo být až tak hrozné.
A zase podobné věci neřešim... když jsem na dovče, raději ty peníze utratim jinak, než za to, abych vypadal jako větší king

Nn... ani Kanáry

Jsme na Mallorce... teď už jenom jméno místa.
To uz fakt nikdo nechcete hrat?
Inicialy CM
Inicialy CM
Mallorka? Já myslel, že je to podle těch paneláků nějaký zanedbaný balkánský sídliště na břehu přehrady 

..nejhezčí pohled na svět je z komína!