zdravim, dostal si odomna PM? posielal som ti ju v piatok okolo obeda...MarcusAurelius píše:Nazdar
Takže najneskôr v pondelok by mali trika doraziť ku mne. Privítal by som od všetkych zainteresovaných nejaké kontakty, aby sme sa dohodli kde kedy komu ako to roznesiem. Pošlite mi to buď ako súkromnú správu na PF, alebo na ICQ (MarcusAurelius)resp. na Skype (marcus-adler).
Dík ozvem sa vám hneď ako balík dorazí a samozrejme tým na koho budem mat nejaký ten mobil.
Zatiaľ ahoooooooj.
Polokošile PFS - Objednávky.
Moderátor: Moderátoři
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tricka pre slovákov
K100D, setak 18-55, Tokina EMZ 70-210/4.5, Dorr DAF-42 Power Zoom
-
- Nový uživatel
Kontakty na slovákov
Ahoj Stopky kontakt som dostal od teba aj od Ivan63, MichalN, Cikorskeho + HMM, aj na Frankiho mam adresu no balík ešte nedorazil tak som vas este neobhanal. Hned ako pride volam a dohodnem s kazdym kde a ako to rozdame. Tak zatial sa majte.
Toho casu bez foto tela,
-
- Moderátor
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
no, kalhotky, to je výzva pro samé príma nápady
K10D a K70D, Pentax 12-24/4, Pentax 50-135/2,8, Sigma 17-70, Sigma 105/2,8, Pentax 50/1,4
https://www.webovica.sk
https://www.webovica.sk
-
- Pokročilý uživatel
Hezký večer, a hlavně díky všem co měli trička i jejich rozesílání na starosti. V sobotu jsem se vrátil dom z východního Slovenska, a balík už na mne čekal. Je to moc fajn . Přes víkend jsem ani nestihl poděkovat, tak to doháním alespoň teď už zase z hotelu na Slovensku. Přeji všem ať jim trika sluší, foťáky fotí, a dobrá nálada i nápady je neopouští
Ahoj Martin
Ahoj Martin
-
- Nový uživatel
Trička pre slovákov
Huráááááá, Huráááá
Konečne dorazil balík s tričkami aj na Slovensko. Aj keď z Čiech asi cestoval na Slovensko cez Moskvu lebo ináč si to vysvetliť nedokážem. No vivat slovenská pošta.
Takže v utorok začínam distribúciu. Budem vás kontaktovať.
Konečne dorazil balík s tričkami aj na Slovensko. Aj keď z Čiech asi cestoval na Slovensko cez Moskvu lebo ináč si to vysvetliť nedokážem. No vivat slovenská pošta.
Takže v utorok začínam distribúciu. Budem vás kontaktovať.
Toho casu bez foto tela,
-
- Nový uživatel
Poďakovanie za celú zúčastnenú slovenskú sekciu
Takže všetkým ktorý túto akciu zorganizovali a mali s ňou kooooopec práce veľmi pekne ďakujem tričká aj polokošele sú super takže vďaka. Dnes posielam balík do Košíc, Žiliny, Bratislavy ostatné skúsim dneska doručiť osobne. Takže majte sa zatiaľ a tešte sa na vaše balíčky.
A ešte raz veľká vďaka všetkým za ich námahu.
A ešte raz veľká vďaka všetkým za ich námahu.
Toho casu bez foto tela,
-
- Nový uživatel
Adresa IgorK
Igor potrebujem na teba kontakt neviem čo stvojím balíkom poslal som ti sukromnú správu ozvi sa dík
Toho casu bez foto tela,