Hvííízd, pííísk, tak je to tady... Test K20D!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderátor: Moderátoři
-
- Pokročilý uživatel
asdf:
Mas pravdu...ja uz mlcim...moje nazory su cudne pre vas..mne su cudne tie vase...je lahsie mlcat a zabavat sa na vas...ze ma to nenapadlo skor...tak si uzivajte tu onaniu nad technikou..co sa podarilo a co nie...opat ste si o trosku nafukli bublinu o ktorej som pisal vyssie...tak zbohom...
Mas pravdu...ja uz mlcim...moje nazory su cudne pre vas..mne su cudne tie vase...je lahsie mlcat a zabavat sa na vas...ze ma to nenapadlo skor...tak si uzivajte tu onaniu nad technikou..co sa podarilo a co nie...opat ste si o trosku nafukli bublinu o ktorej som pisal vyssie...tak zbohom...
MZ-5n s MF matnicou, Tokina 35-200/3.5-4.5
No nic ja uz koncim pac se to pravdu zvrho od diskuse v boj. Ackoliv nevim jestli zrovna nefunkcni LV je filosofie firmy. Tu chapu napriklad ve vztahu nastaveni upravy jpeg-u....
Jen bych chtel tedy zaverm jeste jednou vzkazat pro fjo: Nerekl jsem ze je cela znacka nejhorsi ze vsech. To jen ty sis do tohoto vyznamu prelozil muj nazor ze me k20D trochu zklamala. S k10d stejne jako s mymi objektivy jsem spokojeny.
To stealth
Tva bublina je zase poucovat a moralizovat... Ale nemam v umyslu ti to rozmlouvat, natoz se ti zato smat...
To ASDF
Ja si taky myslim ze jsem to nerek ale co uz:)
Pro vsechny:
Napiste jeste nekdo neco, at to nevypada, ze musim mit posledni slovo...
Jen bych chtel tedy zaverm jeste jednou vzkazat pro fjo: Nerekl jsem ze je cela znacka nejhorsi ze vsech. To jen ty sis do tohoto vyznamu prelozil muj nazor ze me k20D trochu zklamala. S k10d stejne jako s mymi objektivy jsem spokojeny.
To stealth
Tva bublina je zase poucovat a moralizovat... Ale nemam v umyslu ti to rozmlouvat, natoz se ti zato smat...
To ASDF
Ja si taky myslim ze jsem to nerek ale co uz:)
Pro vsechny:
Napiste jeste nekdo neco, at to nevypada, ze musim mit posledni slovo...
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
-
- Pokročilý uživatel
Nemam pocit ze poucujem alebo moralizujem...len prezentujem svoj nazor...nemusis suhlasit..ja nemusim s tebou...ale stale si myslim ze mam viac skusenosti s pentaxmi ako ty alebo vacsina z vas...prakticke skusenosti...nie mat fotak pol hodinku v rukach..alebo citat testy na nete...nafotil som zopar stoviek filmov a par tisic digi fotiek..piatimi pentaxmi...svoju Asahi Pentax 67 nespominam..viem ze teraz to vyzera ako nejake machrovanie..ale je mi to jedno...ja som stara skola...a mam ine videnie a vnimanie...to co je pre teba moralizovanie je pre mna nejake upozornenie na navrat k pravym korenom fotografie...skus sa nad tym zamysliet a povedat mi ci je to moralizovanie alebo prezantacia vlastneho nazoru...nerozumiem vam a asi ani rozumiet nebudem...iba to som chcel...pouzivame ten isty fotak...a aj keby nie rad s tebou hodim rec o fotografii...cokolvek o fotke okrem techniky...prajem vsetkym DOBRE SVETLO...
-
- V.I.P člen
8O Pěkně jste to hoši rozhoupali na té klidné PFS vodě
Tak se mě to líbí,žádné servilní žvásty,když jde do tuhého třísky
musí lítat. Ve finále to tuží kolektiv a partu a svým způsobem i zvyšuje kredit našeho společného zázemí i když virtuálního.
musí lítat. Ve finále to tuží kolektiv a partu a svým způsobem i zvyšuje kredit našeho společného zázemí i když virtuálního.
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.
Tomáš Fafek píše:8O Pěkně jste to hoši rozhoupali na té klidné PFS vodě
Pentax K20D,
Re: Hvííízd, pííísk, tak je to tady... Test K20D!!!!!!!!!!!!
-
- Moderátor
Když koukám na výsledky testů na DIWA Labs a porovnávám výsledky testu objektivů s K20D, tak je to docela zajímavé. Mají tam test Pentax DA 18-55mm f/3.5-5.6 II ( http://www.diwa-labs.com/wip4/test_resu ... oduct=6445 ) a Pentax DA 16-50mm f/2.8 ED IF SDM ( http://www.diwa-labs.com/wip4/test_resu ... lid=217755 ) a v některých parametrech ta 18-55 skoro vypadá lepší než 16-50. Zajímavé...
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
Proc si nemuze delat kdo chce co chce? Ses reditel sveta, ze rikas kdo ma co delat? LOLstealth píše:Vidim ze onania nad technikou pokracuje
uz sa z toho musim smiat...fotky ziadne nemate ale mudrovat nad technikou budete...
ach jaj...pokracujte chlapci v tom svojom badani...urcite pridete este na chyby ktore v pentaxe urobili...
prajem vam pevne zdravie...
Stealth
Odkud vis, ze nikdo nema fotky a jen diskutuje? Chces naznacit, ze staci do galerie nahrat 10 fotek jako ty a clovek bude Pan Fotograf:) Myslim, ze sam si smesny se vsemi svymi nazory.
Ja si myslim, ze si muze kazdy fotit kolik chce a jak chce. Rozhodne neposuzuju cloveka podle toho jestli ma nebo nema zverejnene fotky.
Netvrdim o sobe, ze umim fotit a pokud tak hrozne chces, abych neco ukazal tak staci rict....
Nevidim duvod proc by clovek nemohl prodiskutovat veci kolem techniky, proc si neprobrat alternativy a nevybrat tu, ktera je pro me nejlepsi.
Pokud te to stve, NECTI! Pokud mas jen zoufalou potrebu potlacovat neci svobodu, a kazat lidem co delat, posluz si......
Pentax K20D,
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak. On má stealth v podstatě pravdu. Důležitá je fotka. To čím a jak je udělaná je podružný. Je to sice hezký zajímat se o testy a měření kdejaký techniky, ale člověk to nesmí přehánět.
Jenom by to prostě chtělo trochu víc tolerance z obou táborů: od milovníků grafů a syntetických testů i od jejich odpůrců.
Jenom by to prostě chtělo trochu víc tolerance z obou táborů: od milovníků grafů a syntetických testů i od jejich odpůrců.
-
- Pokročilý uživatel
podla vas som smiesny ja a podla mna ste smiesny vy...nesuhlasime s nazormi toho druheho...na tom nic zle nevidim...ale ja nikomu nezakazujem a neprikazujem...ani ty mi nemozes zakazat ani prikazat aby som si sem nesiel precitat diskusie...a ked uznam ze mam na to nejaky nazor tak si ho aj napisem..a co sa tyka slusnosti..je tam smajl ktory na dat tomu pohlad humorne.ironicky...to je moj nazor..ak ste nepochopili nevadi...
-
- Pokročilý uživatel
vkramar:
Vdaka za podporu..Naozaj niesom priaznivcom grafov a merani a testov..stale si myslim ze kazdy sa snazi urobit v technike to najlepsie co sa v moznostiach technologie a ceny urobit da...fotografujem tym co mam a tesim sa z toho...obcas ma diskuteri ktory tu davaju prispevky prekvapuju...ale mozno je to uhlom pohladu...myslim si ze kritizovat nieco na com pracovalo vela ludi je nefer...v tom suhlasim s Kajfikom...ak je nieco zle tak sa tomu vyhni..nepaci sa ti diskusia? necitaj ju...Nepaci sa ti telo alebo objektiv? nekupuj ho..ale ani nekritizuj....Bresson a Capa a cele Magnum a kopa inych fotorafov by asi nechapali tuto dobu...a ani ja ju velmi nechapem...
Vdaka za podporu..Naozaj niesom priaznivcom grafov a merani a testov..stale si myslim ze kazdy sa snazi urobit v technike to najlepsie co sa v moznostiach technologie a ceny urobit da...fotografujem tym co mam a tesim sa z toho...obcas ma diskuteri ktory tu davaju prispevky prekvapuju...ale mozno je to uhlom pohladu...myslim si ze kritizovat nieco na com pracovalo vela ludi je nefer...v tom suhlasim s Kajfikom...ak je nieco zle tak sa tomu vyhni..nepaci sa ti diskusia? necitaj ju...Nepaci sa ti telo alebo objektiv? nekupuj ho..ale ani nekritizuj....Bresson a Capa a cele Magnum a kopa inych fotorafov by asi nechapali tuto dobu...a ani ja ju velmi nechapem...
nechce se mi to tu cele cist, nevim moc o co jde! ale bezte radsi fotit, venku je pekne!
http://cunesk8.rajce.idnes.cz, http://vimeo.com/user6166468
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652