K-3 - rumors, spekulace
Moderátor: Moderátoři
Re: K-3
SSD pomůže jen v případě, že na něm ty fotky fyzicky budou... pak taky hodně zrychlí bootování a zapínání programů apod.
Nicméně, že by to nějak extra zrychlilo editaci fotek, které jsou na konvenčním (2.) disku... to asi ne .
Nicméně, že by to nějak extra zrychlilo editaci fotek, které jsou na konvenčním (2.) disku... to asi ne .
-
- Pokročilý uživatel
... klasika ...
I to je důvod - tohle odbočování od tématu - proč třeba debata o FF Pentax má více než 100 stránek. Tak samo debata o inovovaných limited sklech se po první stránce zvrhla v debatu o inovovaných blescích a pak o blescích vůbec ...
Nešvar, který jsme v broučím fóru vyřešili obrovskou angažovaností moderátorů, kteří prostě všechny příspěvky mimo téma buď přesunuli do témat odpovídajících, nebo rovnou smázli. S radostí bych to tady taky zavedl - neustálé zbytečné rozklikávání tématu, který mě podle názvu zajímá mě začíná poněkud štvát.
I to je důvod - tohle odbočování od tématu - proč třeba debata o FF Pentax má více než 100 stránek. Tak samo debata o inovovaných limited sklech se po první stránce zvrhla v debatu o inovovaných blescích a pak o blescích vůbec ...
Nešvar, který jsme v broučím fóru vyřešili obrovskou angažovaností moderátorů, kteří prostě všechny příspěvky mimo téma buď přesunuli do témat odpovídajících, nebo rovnou smázli. S radostí bych to tady taky zavedl - neustálé zbytečné rozklikávání tématu, který mě podle názvu zajímá mě začíná poněkud štvát.
... sváteční cvakal a zběsilý pilot autobusu a VW buggy ...
I tohle je OT, který sem nepatří...
... ale zrovna tenhle druh odboček já považuju na fórech za zábavný. Fóra, kde je všechno striktně sterilní kategorie jsou nuda. Člověk tam možná najde informace efektivněji, ale ruku na srdce, kdo prohledává tisíce postů, aby hledal informace.
Naproti-tomu jsou fóra jako PF spíše živoucí komunitou... proudem chatů, které se +- drží nějaké tématu. Někdy více, někdy méně. O co méně to je sterilní, o to více to je zábavné.
Takže třeba za mojí maličkost... kdyby tu nebylo tolik OT, určitě bych sem nechodil tak často. Věřím, že hodně z nás to má podobné .
... ale zrovna tenhle druh odboček já považuju na fórech za zábavný. Fóra, kde je všechno striktně sterilní kategorie jsou nuda. Člověk tam možná najde informace efektivněji, ale ruku na srdce, kdo prohledává tisíce postů, aby hledal informace.
Naproti-tomu jsou fóra jako PF spíše živoucí komunitou... proudem chatů, které se +- drží nějaké tématu. Někdy více, někdy méně. O co méně to je sterilní, o to více to je zábavné.
Takže třeba za mojí maličkost... kdyby tu nebylo tolik OT, určitě bych sem nechodil tak často. Věřím, že hodně z nás to má podobné .
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
To jo a pak bysme tu mohli mít jedno vlákno, mohlo by se jmenovat třeba sekaná, v tý je taky všechno..
Ever-patient PENTAX
"Any photographer who says he’s not a voyeur is either stupid or a liar."
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
-
- Pokročilý uživatel
... no - my tam máme celou odbočku na vlákna nazvanou "Volný pokec" kde je shovaný cokoli - od těch vtipů, přes "fotografové na fóru" - až po totální kraviny. Ale témata který se zabývají technickýma informacema máme kecůprostý - protože když někdo potřebuje vyhledat informaci - málokdy má čas pročíst 8 příbuzných vláken - každé o 100 stránkách ... aby nakonec zjistil, že ta hledaná info tam není, nebo že ji někde asi přehlídl, protože už byl unaven z toho hledání ... A o tom to je.
... sváteční cvakal a zběsilý pilot autobusu a VW buggy ...
uz by fakt niekto mohol moderovat tieto megathready, kde 60% je len balast... staci jeden "sticky" post s podstatnymi info a ostatne premazat
K-5II, K100D, DA*16-50/2.8, DA*50-135/2.8, DA35/2.4, SIGMA 10-20/3.5, METZ 58, HOYA Pro1D, HD; Lowepro, Apple
http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com
http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Na "plkání" a mentální ejakuláty máme super vlákno jen tak
Ever-patient PENTAX
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
- Helmut Newton
Moje fotky na PFS
No tá debata ohladne hardweru PC by sa kludne mohla zachovať či presunúť do nejakej témy ak už tu taká je...
Pentax K-30, Metz 48
Autofocus : Sigma 10-20/3.5-5.6, Pentax 17-70/4, Pentax 18-135WR, Sigma 28-80 Macro, Sigma 24/1.8 DG Macro, Sigma 35/1.4 ART, Tokina 70-210/4.5, Sigma 55-200 DC
Manual focus : Sigma 28/1.8, Sigma 70-210/2.8 APO, Sigma 400/5.6
Autofocus : Sigma 10-20/3.5-5.6, Pentax 17-70/4, Pentax 18-135WR, Sigma 28-80 Macro, Sigma 24/1.8 DG Macro, Sigma 35/1.4 ART, Tokina 70-210/4.5, Sigma 55-200 DC
Manual focus : Sigma 28/1.8, Sigma 70-210/2.8 APO, Sigma 400/5.6
Mno... já na to prostě koukám jinak.
Thready jako jsou spekulace nad nějakým modelem, spekulace zda nějaký model bude mít někdy FF... atd. atd. To nejsou konkrétní technické záležitosti. To je balast většinou už z principu. Co je v těhle vláknech užitečné a použitelné?
To, že se za pár měsíců potvrdí, že nějaká spekulace platí a tělo, které se zrovna doprodává, má takové a onaké parametry... a názor tamtoho týpka je na to zrovna takový?
Seriózní vlákna typu "Jak udělat tohle či tamto" je trochu jiná kategorie debaty a podobné OT tam neprobíhají (tak často ).
Thready jako jsou spekulace nad nějakým modelem, spekulace zda nějaký model bude mít někdy FF... atd. atd. To nejsou konkrétní technické záležitosti. To je balast většinou už z principu. Co je v těhle vláknech užitečné a použitelné?
To, že se za pár měsíců potvrdí, že nějaká spekulace platí a tělo, které se zrovna doprodává, má takové a onaké parametry... a názor tamtoho týpka je na to zrovna takový?
Seriózní vlákna typu "Jak udělat tohle či tamto" je trochu jiná kategorie debaty a podobné OT tam neprobíhají (tak často ).
První recenze už je na světě: http://www.dpreview.com/previews/pentax-k-3/4
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
k-5IIs a k-3 porovnanie
http://www.ephotozine.com/article/penta ... ison-23042
http://www.ephotozine.com/article/penta ... ison-23042