Fotenie koncertov - akreditacia
Moderátor: Moderátoři
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Fotenie koncertov - akreditacia
Zdravim, riesil uz niekto z Vas fotograficku akreditaciu? Rad by som "pobehoval" s fotakom na koncerte Gypsy Kings v Kosiciach. Listky uz mam, takze o volny vstup mi nejde . Organizator mi odpovedal, ze akreditacie udeluju velmi radi, ale len mediam ktore propaguju koncert pred a po. a ja nepracujem pre ziadne medium...
K100D, setak 18-55, Tokina EMZ 70-210/4.5, Dorr DAF-42 Power Zoom
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotenie koncertov - akreditacia
zkus primo kapelu najdi si na jejich strankach kontakt a domluv se s nima je to nejlepsi. Napisou te na guest list a je to v pohode aspon me to tak vzdycky fungovalostopky píše:Zdravim, riesil uz niekto z Vas fotograficku akreditaciu? Rad by som "pobehoval" s fotakom na koncerte Gypsy Kings v Kosiciach. Listky uz mam, takze o volny vstup mi nejde . Organizator mi odpovedal, ze akreditacie udeluju velmi radi, ale len mediam ktore propaguju koncert pred a po. a ja nepracujem pre ziadne medium...
Tak pravil Dr.Chocholousek
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotenie koncertov - akreditacia
fuuuha, fajn napad, len ci to bude fungovat aj pri francuzoch...zkus primo kapelu najdi si na jejich strankach kontakt a domluv se s nima je to nejlepsi. Napisou te na guest list a je to v pohode aspon me to tak vzdycky fungovalo
K100D, setak 18-55, Tokina EMZ 70-210/4.5, Dorr DAF-42 Power Zoom
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele: