Veľký Sokol je tiež krásny... Ja by som sa skôr priklonil k Jánošikovým dieram... Nie je to až tak ďaleko od nich... A miesto je to menej navštevované ako turistami obliehané Janošikove... A blízko sa varí pivo
no ja som sa priklonil k tym dieram len preto ze ked niekto uvidi rebriky na skalach hned ho napadne slovensky raj. Mna to tiez napadlo ale spomenul som si ze ked som siel na Rozsutec tak som siel cez tieto Janosikove diery a tiez tam boli rebriky. A mam takuto neaku podobnu fotku. ale mozno sa mylim.
On by to mohol byť aj záver Prosieckej doliny, ale už si nepamätám či tam bol takýto dlhý rebrík. Bolo to už dáááávno čo som tadial išiel. Ale kludne to môže byť aj nejaká z rakúskych tiesňav, tam je toho tiež požehnane. Ten rebrík pôsobí až moc sofistikovane na slovenské pomery, ibaže by sa od mojich návštev ničo zmenilo k lepšiemu?
No JoV, predsnejsie by som to asi nenapisla. Zaver Prosieckej doliny. Excelentne. Ono sa zvykne navstivit spolu s nou aj Kvacianska dolina. Vrelo odporucam a v Kavacanoch si mozete dat vyborne domace pivko
Totals
Celkem příspěvků 133525
Celkem témat 5200
Total Announcements: 2
Total Stickies: 12
Total Attachments: 2445
Topics per day: 1
Posts per day: 26
Users per day: 0
Topics per user: 2
Posts per user: 52
Posts per topic: 26