Vtipy

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
marmot
Významný člen
Významný člen

Re: Vtipy

Příspěvek od marmot » 28 úno 2013, 08:13

Japonští vědci vytvořili fotoaparát s tak rychlou závěrkou, že teď dokáží vyfotit ženu se zavřenými ústy.
Nikdy nieje tak zle, aby nemohlo byť horšie

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

kluzo
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kluzo » 28 úno 2013, 08:34

Četa amerických vojáků hlídkovala na irácké hranici. Na jedné hlídce našli ošklivě dobitou mrtvolu iráckého vojáka v příkope u cesty. O kus dál v příkopu na opačné straně našli ošklivě dobité tělo amerického vojáka, který byl však naštěstí ještě naživu. Podepřeli mu zkrvavenou hlavu a ptali se jej, co se stalo. Šeptem a ztěžka jim začal popisovat tu divnou událost.
"Šel jsem po této cestě ozbrojený po zuby. Na druhé straně cesty stál těžce ozbrojený irácký voják. Přišel jsem k němu, podíval se mu zpříma do očí a zakřičel: Sadám Husajn je bezcharakterní prolhané prase! Podíval se mi taky zpříma do očí a zakřičel: George W Bush je taky bezcharakterní prolhané prase! No a když jsme tam tak stáli a třásli si rukama tak nás sejmul náklaďák."

kluzo
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kluzo » 28 úno 2013, 08:36

Když NASA poslala první kosmonauty do vesmíru, zjistila, že psací pera nefungují při absenci gravitace. Vyřešením tohoto problému NASA pověřila konzultantskou společnost. Po deseti letech a 12 milionech dolarů, Američané vlastní pera schopná psát v jakékoliv pozici a při teplotě mezi 0 a 300 stupni kelvina.
Rusové používají tužky.

marmot
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od marmot » 28 úno 2013, 08:42

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Maňa
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Maňa » 28 úno 2013, 11:15

K-30 + DA 18-135 WR

kluzo
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kluzo » 28 úno 2013, 12:20

Svaz křesťanských žen útočí... USA, 1919
rty.jpg
rty.jpg (105.86 KiB) Zobrazeno 1923 x

marmot
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od marmot » 28 úno 2013, 12:29

kluzo
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kluzo » 28 úno 2013, 16:32

* Dámy, když muž řekne, že něco opraví, tak to taky udělá. Není
potřeba mu to každých 6 měsíců připomínat.

* Děti na táboře: "Nemám nic proti stezkám odvahy,
ale jít mimo dosah wifiny, je už trochu moc..."

* S manželkou si často vyměňujeme názory. Já přicházím se svým a odcházím s jejím.

* Když žena říká "Cože?", tak není hluchá. Je jen milá a dává ti šanci říct svůj názor lépe, jinak, opačně...

* "Přišlo mi upozornění, že jsem jako jeden z posledních zaměstnanců nevyplnil anonymní dotazník."

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 01 bře 2013, 06:27

Kdesi v pralesích Nigeru přijde černoch za misionářem a povídá:
"Otče, tohle mi teda vysvětlete - mám devět dětí, osm jich je černejch jako já nebo moje žena, jenom tenhle poslední kluk je bílej jako vy. A široko daleko není jinej běloch, se kterým by mohla bílý dítě mít. Tak to mi teda hezky vysvětlete!!"
Misionář se poleká, že to na něj prasklo, ale pak ho napadne spásná myšlenka:
"Víš, synu, to je tak. Jeden učený mnich odhalil zákony genetiky a podle těch se občas stane, že se rodičům narodí dítě s geny dávných předků a to vypadá pak úplně jinak, než otec a matka. Podívej se třeba támhle na to stádo koz - všechny jsou bílé, jen to nejmenší kůzle je černé. A ty kozy si z toho nic nedělají; vědí, že to tak Bůh zařídil."
"OK, otče, tak jsme domluveni. Já budu držet hubu o tom našem klukovi a vy zase nikomu neříkejte o té koze!"
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ

marmot
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od marmot » 01 bře 2013, 08:15

Aktuálna téma :D
Přílohy
viac koni.jpg
viac koni.jpg (72.02 KiB) Zobrazeno 1759 x

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 01 bře 2013, 14:07

kluzo píše:Když NASA poslala první kosmonauty do vesmíru, zjistila, že psací pera nefungují při absenci gravitace. Vyřešením tohoto problému NASA pověřila konzultantskou společnost. Po deseti letech a 12 milionech dolarů, Američané vlastní pera schopná psát v jakékoliv pozici a při teplotě mezi 0 a 300 stupni kelvina.
Rusové používají tužky.
Tohle je populární nesmysl. Ve skutečnosti původně obě velmoci používaly tužky, ale zlomená tuha mohla způsobit katastrofu - je vodivá a ve stavu beztíže může zaletět kamkoli. Kuličkové pero vymyslel zaměstnanec NASA ve volném čase a vydělal miliony dolarů na prodeji licencí k patentům. Hlavně do SSSR. :P

kluzo
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kluzo » 01 bře 2013, 14:50

Tak, je to vtip ne?

miky_lbc
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od miky_lbc » 01 bře 2013, 14:53

Pokud je mi známo, tak kuličkové pero bylo vynalezeno už někde na konci 19tého století, kdy se používalo k popisu kůže a nějaké galanterie.

V období 1 a 2 světové války pak přišlo několik jeho inovací, protože piloti zapisující poznámky potřebovali psací potřebu, která mohla fungovat bez jakéhokoliv zásahu v jakémkoliv úhlo. Od druhé světové války se na technologii nic moc nezměnilo.

Běžná náplň v kvalitním kuličkovém peru má takovou viskozitu, že nepotřebuje gravitační působení funkci. Takže by mělo bezproblémů fungovat i pro účely Nasa.

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 01 bře 2013, 15:53

A wiki to stejně ví nejlíp: http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Pen

miky_lbc
V.I.P člen
V.I.P člen

Příspěvek od miky_lbc » 01 bře 2013, 16:31

:-) .... tak očividně tam ještě asi nějaký upgrade byl nutný. Ale každopádně teda ten zaměstnanec NASA nevymyslel "kuličkové pero", ale pouze zdokonalil jejo konstrukci pro tohle využití. :-)

Odpovědět

Zpět na „Jen tak“