Zdravím,
nevěděl jsem, kam to šupnout, tak jsem to frknul jsem doufám, že to nevadí...
Neměli byste tip na dobrého(-rou) svatební(ho) fotografa(-fku) za rozumný peníz ve Zlíně a okolí? A nemusí to teda být jenom "Pentaxista" Nejlépe i s odkazem na webové stránky (má-li) pro posouzení fotek. Termín je 28.4.2012 od cca 11:30 do ?. Rozsah prací: dle situace
Předem díky za tipy.
Svatební fotograf (Zlínsko)
Moderátor: Moderátoři
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svatební fotograf (Zlínsko)
Určitě můžu doporučit Pavla Ligra z Otrokovic viz http://www.fotoligr.cz/ případně http://www.facebook.com/pages/foto-Jana ... 50?sk=info
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pavla Ligra můžu taky doporučit
krom toho ještě M.Kováče a M.Gerharda
krom toho ještě M.Kováče a M.Gerharda
Dovolím si oživit téma...
Hledám spolehlivého fotografa, který je ochoten a schopen nafotit svatbu (tedy zkušenosti s focením obřadu, portrétů ap. jsou podmínkou). Kdybych nebyl hlavním účastníkem, udělal bych to sám
Místo: Olomouc (magistrát) termín 20.4.2013 (sobota) předpokládám čas náročnost kolem 2 hod. (bez přípravy)
Jedná se pouze o obřad + pár snímků venku. Jsem limitován cenou, proto se na už "profíky" neobracím - po pár konzultacích a shlédnutí některých výsledků mám chuť začít se tím živit
Nejlépe někoho z Olomouce a okolí - pokud máte tip, nebo by se toho někdo ujmul sám prosím kontakt do SZ. Díky!!!
PS: mohu poskytnout nějakou vlastní techniku, jde mi pouze o focení - PP a tisk řeším sám. Na odměně se dohodneme...
Hledám spolehlivého fotografa, který je ochoten a schopen nafotit svatbu (tedy zkušenosti s focením obřadu, portrétů ap. jsou podmínkou). Kdybych nebyl hlavním účastníkem, udělal bych to sám
Místo: Olomouc (magistrát) termín 20.4.2013 (sobota) předpokládám čas náročnost kolem 2 hod. (bez přípravy)
Jedná se pouze o obřad + pár snímků venku. Jsem limitován cenou, proto se na už "profíky" neobracím - po pár konzultacích a shlédnutí některých výsledků mám chuť začít se tím živit
Nejlépe někoho z Olomouce a okolí - pokud máte tip, nebo by se toho někdo ujmul sám prosím kontakt do SZ. Díky!!!
PS: mohu poskytnout nějakou vlastní techniku, jde mi pouze o focení - PP a tisk řeším sám. Na odměně se dohodneme...
...no škoda, že je to tak ďaleko...živiť sa tým vyžaduje podľa mojich skúseností byť lepší obchodník ako fotograf...
Já jsem řešil podobný problém ... nakonec mi svatbu v Olomouci fotil Tomáš Škoda - student ITF. Je to de facto profík, protože se tím živí, ale cena nebyla nijak závratná. Byl v pohodě a fotil velmi dobře. Fotky ze svateb má např. na http://skoda-photo.com/commercial/galle ... al/wedding ... jsou tam i některé z našich fotek.
Pentax K-30 a Pentax K10D + Sigma 10-20/4-5,6 + Pentax DA 18-55/3,5-5,6 + Pentax DA 18-135/3,5-5,6, Pentax FA 50/1,4 + Sigma 105/2,8 macro + Pentax DA* 60-250/4 + Pentax FGZ 540
díky za tipy, jen tak dál
To jsem zapomněl dodat - Tomáš je myslím z Brna a fotí FF Canonem.
Pentax K-30 a Pentax K10D + Sigma 10-20/4-5,6 + Pentax DA 18-55/3,5-5,6 + Pentax DA 18-135/3,5-5,6, Pentax FA 50/1,4 + Sigma 105/2,8 macro + Pentax DA* 60-250/4 + Pentax FGZ 540