Zoner Photo Studio 10 Profesional
Moderátor: Moderátoři
Zoner Photo Studio 10 Profesional
Zdravim, chcel by som sa opytat aky je vas nazor na kupu tohto programu. Mal som trial verziu a celkom sa mi pozdava, aj cenovo. Mam aj Lightroom, ale z toho sa nejak neviem vysomarit ...Takze co myslite, oplati sa ho kupit, alebo existuje nejaka ina cesta na jeho ziskanie ??
K10D, smc 16-45mm F4 ED AL, smc DA 50-200mm F4-5.6 ED, Sandisk SDHC Extreme III 4GB, Lowepro Off Trail II, SLIK PRO330DX
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
No nebudu se vyjadrovat konkretne k verzi 10, protoze ji zatim nemam, ale kdyz se ptas jak ho ziskat, tak mam jeden tip, ktery uz jsem tu nekde psal. Kazdy rok se objevi akce na PhotoStudio, myslim, ze je to vzdy pred vydanim nove verze. Jedna se o anglickou verzi, ale je to plna verze professional a cena zacina myslim na 5 librach a pak kazdy tyden jde o neco nahoru, ja si koupil verzi 9. za 10 liber, coz je myslim hodne dobra cena za tento program.
Nebyva to na ceskych strankach Zoneru ale na www.zoner.com
Takze pokud ti nevadi ze je to anglicky a ze to neni nejnovejsi verze, je to moznost jak si levne a legalne koupit tento program
Nebyva to na ceskych strankach Zoneru ale na www.zoner.com
Takze pokud ti nevadi ze je to anglicky a ze to neni nejnovejsi verze, je to moznost jak si levne a legalne koupit tento program
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
-
- Moderátor
Mám ale pocit, že v těch časopisech to bývají časově omezené verze třeba na 60 dní...czepo píše:serus, obcas nejaka full verzia byva prilozena k pocitacovym casopisom, neviem ci zrovna najnovsia, ale 8 a 9 uz bola urcite aj zdarma prilozena... treba sledovat prilezitostne v stankoch
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
czepo: dikes, popozeram, ale neviem ci tu v Spanielsku nieco najdem
cimrmanek:dakujem aj tebe. idem na to hodit oko
Mal som 60 dnovu verziu, no a stacila by mi znova, len neviem ako by sa to dalo prekabatit
cimrmanek:dakujem aj tebe. idem na to hodit oko
Mal som 60 dnovu verziu, no a stacila by mi znova, len neviem ako by sa to dalo prekabatit
K10D, smc 16-45mm F4 ED AL, smc DA 50-200mm F4-5.6 ED, Sandisk SDHC Extreme III 4GB, Lowepro Off Trail II, SLIK PRO330DX
Ale pánové ...
tohle sem netahejte.
myslím tím warez
tohle sem netahejte.
myslím tím warez
Naposledy upravil(a) Vláďa dne 19 úno 2008, 20:36, celkem upraveno 1 x.
K10D,Pentax12-24/4;Tamron 18-250;Pentax FA50/1.4;Tamron SPAF90/2.8 Macro;Pentax FA*300/4.5;Velbon Sherpa 200R;UltraPod;AF-360FGZ
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
Něco tu o zoneru bylo již psáno
http://pentaxfriends.eu/modules.php?nam ... cle&sid=79
Je to prima soft na HDR, protože HDR dělá již z rawů. Výsledný snímek má pak 24bitů. Co se týče samotné práce s rawem, tak má lepší výsledky Lightroom. Odšumění je největší katastrofa u zoneru je to opravdu hrůza, ale zas pokud si seženeš nějaký plugin do zoneru na odšumění, nemuselo by to být tak zlé. Každopádně mám oba a legálně, Raw převádím v lightroomu, protože na převody v raw snad nic lepšího neznám výsledný snímek v tiffu dodělávám v zoner 10(rámečky, doostření po zmenšení atd.) Zatím neexistuje žádný komplexní software, který by mě uspokojil, ale kombinace těchto dvou je pro mě ideální.
http://pentaxfriends.eu/modules.php?nam ... cle&sid=79
Je to prima soft na HDR, protože HDR dělá již z rawů. Výsledný snímek má pak 24bitů. Co se týče samotné práce s rawem, tak má lepší výsledky Lightroom. Odšumění je největší katastrofa u zoneru je to opravdu hrůza, ale zas pokud si seženeš nějaký plugin do zoneru na odšumění, nemuselo by to být tak zlé. Každopádně mám oba a legálně, Raw převádím v lightroomu, protože na převody v raw snad nic lepšího neznám výsledný snímek v tiffu dodělávám v zoner 10(rámečky, doostření po zmenšení atd.) Zatím neexistuje žádný komplexní software, který by mě uspokojil, ale kombinace těchto dvou je pro mě ideální.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art