Takže sigma 17-70 pro pentax OS nemá? Myslel jsem že ano. Chtěl jsem ji v těle vypnout a používat ji v objektivu,protože si myslím že je ůčinější..
no a ted koukám na tu fotku od duves že ji má.

Moderátor: Moderátoři
Vazne? Tak co som to pred mesicom predal?olda_h píše: Model 17-70mm F2.8-4 sestabilizaci pro Pentax neexistuje
DVF
Dík za odpovědi.Přišlo mi to dobírkou a zaplatil jsem proto cenu danou na netu.Teď jde o princip.Objednávka byla na objektiv s OS.Přišel bez.Pokud jsou dvě verze,tak je rozdíl v ceně?Nikde jsem se nedopátral.Má někdo přehled o cenách.Díkkarves píše:já ji mám v těle stále zapnutou.A slyším poprvé,že kvůli stabilizaci by byl horší snímek.Ale vše je možné.
Jeden čas som sa s tým hral a testoval, a dosiahol som stav, ze so zapnutou stabilizaciou (Px) boli snimky rozmazane v porovnani s vypnutoukarves píše:já ji mám v těle stále zapnutou.A slyším poprvé,že kvůli stabilizaci by byl horší snímek.Ale vše je možné.
O této: Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM Pentax.Objednávka byla na tuto s OS a dobírkou přišla bez.Podle nich se pro Pentax s OS nedělá.RadekD píše:A o jaké sigmě to vlastně píšeš? Sigma 17-70/ 2,8-4 je pouze stabilizovaná. I pro Pentax. Pokud nemá OS tak by to mohla být starší verze 17-70/ 2,8-4,5 , ta možná OS nemá. Jistotu nemám. Ale pokud by to byla ta druhá, tak je to nejspíš na reklamaci.