Polokošile PFS - Objednávky.
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
osobne se mi vic libi vyzneni textu u toho spodniho navrhu( perfect look trough PENTAX), ale na triku bude urcite lip vypadat ten vrchni, takze hlasuju pro horni navrh..
btw, pritulkyne mi porad rika at se preptam jestli se budou delat i Pentax kalhotky, ze by si nejaky poridila, at si muzu hrat s pentaxem i v posteli
btw, pritulkyne mi porad rika at se preptam jestli se budou delat i Pentax kalhotky, ze by si nejaky poridila, at si muzu hrat s pentaxem i v posteli
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych bral taky tu prvni variantu. Kdyztak mne posli Ciky na email ten font ja to zkusim hodit na to tricko jak to bude vypadat.
Tak uz se nam to pomalu rysuje. Jeste ale budeme asi nejak muset vyresit, jak to udelat se zalohou, protoze jednak je toho hodne a jednak si to takhle muze objednat kdokoliv a pak si to treba nevezme Cili ma nekdo nejaky napad?
Tak uz se nam to pomalu rysuje. Jeste ale budeme asi nejak muset vyresit, jak to udelat se zalohou, protoze jednak je toho hodne a jednak si to takhle muze objednat kdokoliv a pak si to treba nevezme Cili ma nekdo nejaky napad?
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
taky mslim, že si snad mužeme duverovat, takže by nemel byt u všech problem, ti poslat penize na učet predem...
font pošlu večer ...
Cikorsky
font pošlu večer ...
Cikorsky
K10D a K70D, Pentax 12-24/4, Pentax 50-135/2,8, Sigma 17-70, Sigma 105/2,8, Pentax 50/1,4
https://www.webovica.sk
-
- Moderátor
Souhlas. Do vzkazu pro příjemce by se mohlo uvádět totéž jako tady při objednávce: nick, co (polokošile, triko), počet kusů, velikost.
Jseš schopen spočítat celé náklady, nebo hodíš nějakou přibližnou částku a zbytek se doplatí třeba dobírkou při rozeslání? Tam přibude ještě poštovné...
Jseš schopen spočítat celé náklady, nebo hodíš nějakou přibližnou částku a zbytek se doplatí třeba dobírkou při rozeslání? Tam přibude ještě poštovné...
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ
přesně tak! souhlasimTomášFencl píše:Souhlas. Do vzkazu pro příjemce by se mohlo uvádět totéž jako tady při objednávce: nick, co (polokošile, triko), počet kusů, velikost.
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A sakra, a je to tu... Tričko za 300 a bankový prevod za 200. (zo Slovenska). Sme tu tak cca 5 záujemcovia zo Slovenska. Máte niekto nápad na menej nákladné riešenie platby? Napríklad to riešiť jedným prevodom do CZ, ak sa skontaktujeme medzi sebou, nech na nás banky noc nezarobia.
Ak som to správne identifikoval, tak je to Igork, Frenki55, Stopky, MarcusAurelius a ja. Ozvite sa, chlapci, asi cez súkromné správy, aby sme vlákno neplnili zbytočnosťami.
Cikorsky, ty si na Slovensku, alebo sa ťa to netýka? Asi chodíš do CZ.
Ak som to správne identifikoval, tak je to Igork, Frenki55, Stopky, MarcusAurelius a ja. Ozvite sa, chlapci, asi cez súkromné správy, aby sme vlákno neplnili zbytočnosťami.
Cikorsky, ty si na Slovensku, alebo sa ťa to netýka? Asi chodíš do CZ.
Michal
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem přátelé pravý čechoslovák - mam učet i v čechách i na slovensku
takže myslim, že nebude problem, když slováci pošlou Sk v přepočtu mě a ja Cimimu pošlu Kč z českého účtu
Cikorsky
takže myslim, že nebude problem, když slováci pošlou Sk v přepočtu mě a ja Cimimu pošlu Kč z českého účtu
Cikorsky
K10D a K70D, Pentax 12-24/4, Pentax 50-135/2,8, Sigma 17-70, Sigma 105/2,8, Pentax 50/1,4
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chvilku jsem tu nebyl a vida, budeme mít cizí triko...samozřejmě, že moje objednávka platí, nicméně nejsem nadšený z anglického nápisu. Obávám se, že bude tento web za chvíli přístupný jen v angličtině Osobně nepotřebuju, aby všichni v zahraniční věděli, že vím, jak báječné místo je naše zeměkoule(svět atd.), a že to umím anglicky dávat najevo. Bral jsem jako prvořadé, že jsme posedlí Pentax hračkama a tímto webem a toto oblečení bude jakousi odlišností pro nás "zasvěcené v PFS". Jasně, že i mimo naše republiky, to už tam může být rovnou státní vlajka SR a ČR. Ale samozřejmě respektuju názor každého jedince a demokraticky se rozhodlo. S výsledku bude i tak dobrý pocit Tak jen tak, no....dobré světlo všem!