Slyšel jsem, že Pentax nasadil do Fotoškoda svého vlastního placeného promotéra, podobně jako tam má svoje lidi Nikon. Jsem teď nachcípaný a nemůžu se tam jet podívat, tak mě napadlo o tom aspoň napsat sem. Prý je docela "v pohodě".
Plus jak teď koukám, je tam už jen do zítřka
Pentax promotér ve Fotoškoda
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pentax promotér ve Fotoškoda
Ten Nikoňacky z Moravy chodí aj po Slovensku. Nebolo by od veci aby sa zastavili aj v Bratislave. Lenže, čo bude ponukať? Možno ešte nejake káerko, k-5 a k-01 a k tomu Q-mont?
Čo je s novymi modelmi? Neviete nič? Oplatí sa stale k-5 kupiť? Ved to budu čoskoro 2 roky, čo to uviedli.
Čo je s novymi modelmi? Neviete nič? Oplatí sa stale k-5 kupiť? Ved to budu čoskoro 2 roky, čo to uviedli.
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Zadne "zarucene" zpravy o novych modelech nejsou, spekulovalo se, ze na jare bude "nastupce" K-r a na podzim pak nastupce K-5. Na podzim je photokina, takze tam se urcite neco objevi...
Pentax K-3, K-S2 + P DA 18-55 II; P DA 12-24; P DA 20-40; P DA* 60-250; P DA 35/2,4; P DA* 55; P D-FA 100 Macro; P DA* 200/2,8;
Není pravda, že by Pentax neměl nic nového... je tady K01 a Pentax Q. To jsou teď (bohužel) pro Pentax hlavní produkty.
Takže určitě je co ukazovat.
Takže určitě je co ukazovat.
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Ved to, že bohužel.
No, citiť zmenu. Pred vianocami môže byť Pentax v inej situacii.
No, citiť zmenu. Pred vianocami môže byť Pentax v inej situacii.