deadpixle
Moderátor: Moderátoři
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: deadpixle
jenc ma pravdu. Co sa deadpixelov tyka, ostatne znacky to riesia servisom kde to premapuju, px ma tu moznost priamo. Inac deadpixely su bezna vec. Mnozit by sa nemali.
...K10+K5...
a rozne serepeticky
a rozne serepeticky
Lenze stale tu nepadlo ze KOLKO je tak normalne (navyse sa asi neda zistit kolko ich uz je premapovanych)bigfoot píše:jenc ma pravdu. Co sa deadpixelov tyka, ostatne znacky to riesia servisom kde to premapuju, px ma tu moznost priamo.
ale na zaciatku som mal 0 a po 2 mesiacoch 3 (ziadna tragedia ale mnozia sa)bigfoot píše: Inac deadpixely su bezna vec. Mnozit by sa nemali.
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct, já jsem teda nikdy žádný deadpixel u žádného z mých digitálů neobjevil. Taky jsem je nikdy nehledal, ale na světlém pozadí bych si černé tečky asi všimnul.
M 28/2.8, HD FA 35/2, DA 40/2.8 XS, M 50/1.7, DA 50/1.8., DA 70/2.4, DFA 100/2.8 WR, M 135/3.5, M 200/4
Samyang 12/2.8 FE, 14/2.8, 20/1.8, 85/1.4, Industar 50/3.5, CZJ 200/2.8, Pentacon 300/4
zoomy nemám
Opačne.Jenc píše:Těžko říct, já jsem teda nikdy žádný deadpixel u žádného z mých digitálů neobjevil. Taky jsem je nikdy nehledal, ale na světlém pozadí bych si černé tečky asi všimnul.
Svetlá tečka na čiernom pozadí.
Ani ja som nehľadal. Všimol som si to pri nočných snímkoch.
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
tak sa mi vidi, ze dakto opat rozduchava vlastne vasne a pritom ani nevie ocom hovori.
deadpixel- mrtvy pixel - cierny na bielom pozadi
hotpixel- horuci px. - svetla bodka na tmavom pozadi.
oboje je normalne. na rozdiel od displayov to nicomu neskodi.
deadpixel- mrtvy pixel - cierny na bielom pozadi
hotpixel- horuci px. - svetla bodka na tmavom pozadi.
oboje je normalne. na rozdiel od displayov to nicomu neskodi.
...K10+K5...
a rozne serepeticky
a rozne serepeticky
Ono to vypada ako keby si tym myslel mňa, ale ten kto sa tu mýli si správe TY.
Skús si najprv naštudivať internet.
Skús si najprv naštudivať internet.