Foceni - Praha - vecery
Moderátor: Moderátoři
Re: Foceni - Praha - vecery
Dole u reky moc mlhy neni. Spis nahore (vyskove neco jako je Hrad). Ta sama mlha je ale i na Petrine, Vitkove,Strahove... atd.
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Průvod by měl teoreticky odstartovat na albertově, a směřovat na národní třídu. Václavák bude asi zase stejně rušný jako vloni. Klidně bych se sešel někdy dřív odpoledne (jako v tři třeba) a uvidíme, co se nám bude chtít.
-
- Pokročilý uživatel
ve tři to asi nestihnu, ale dyžtak zavoláml, až se budu blížit ku Praze
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Ve tři už je podle mě pozdě, to je za chvíli tma ve čtyři než se všici sejdem. Vyrazil bych klidně už kolem jedný hod třeba na ten Petřín nebo jak psal Beňa na vyvýšený místo a pak se třeba přesunout do centra a pak do hospody:)elho_cid píše:Průvod by měl teoreticky odstartovat na albertově, a směřovat na národní třídu. Václavák bude asi zase stejně rušný jako vloni. Klidně bych se sešel někdy dřív odpoledne (jako v tři třeba) a uvidíme, co se nám bude chtít.
Leica S2 + Sony A7 III a pár sklíček
Tak jo, v jednu nevím jak se utrhnu, ale mám na vás kontakt na oba, tak se snad nějak najdem.
nevím, zda v jednu budu petřín stíhat, prozvoním vás - doufám jen že budete na signálu 

Sony A7R III
Zeiss Batis T* 18 f/2.8, FA 31mm F1.8 AL Lim., FE 55 f/1.8 ZA Sonnar T*, Zeiss Batis T* 135 f/2.8, a řada další techniky
Zeiss Batis T* 18 f/2.8, FA 31mm F1.8 AL Lim., FE 55 f/1.8 ZA Sonnar T*, Zeiss Batis T* 135 f/2.8, a řada další techniky
Rád bych s přidal, ale nevím, jestli bych to všechno ušel (Petřín - Václavák), neb jsem sešitý od paty až ke krku.
Mám kontakt na Jardu, tak bych si dovolil se někde přidat, abych nebyl brzdou. Rád bych se poučil jak s Pentaxem.
Hilda
Mám kontakt na Jardu, tak bych si dovolil se někde přidat, abych nebyl brzdou. Rád bych se poučil jak s Pentaxem.
Hilda
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
No nemusí se jen po svejch, přesuny tram, metro z lokace na lokaci, v tý zimě a smogu procházky celej den nemusím.hilda4sea píše:Rád bych s přidal, ale nevím, jestli bych to všechno ušel (Petřín - Václavák), neb jsem sešitý od paty až ke krku.
Hilda
v jednu urcite nestiham. pokud prijdu, tak spis az neco pred 4, mozna az do hospody. Kazdopadne cislo mam, tak se ozvu ...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem změnil plány, do Prahy nedorazim vůbec
,snad příští rok. Užijte si focení, těším se na vaše fotky.

-
- Pokročilý uživatel
Sem nevěděl, že je Jirka taky v klubu
......předposlední fotka (teda spíš poslední, pak už je video)
http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=doma ... domaci_kop

http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=doma ... domaci_kop
Co ty víš kdo všechno se skrývá pod všemi těmi přezdívkami... Možná tu máme inkognito i nějaké politické špičky.
Tak ti davam Jardo za pravdu s tim vytahovanim stinu z K5tky. Na ISO 80 jsem zkousel vytahnout +3,5 EV a furt to bylo dobre. Dokonce i v mistech kde histogram ukazoval uplnou cernotu, tak tam slo vytahnout cca 2,5-3EV s vybornou kvalitou. +4EV uz mi prislo ze vzrusta zbytecne sum, ale to zhruba odpovida tak +1,5EV na ISO 100 s K20D 
Jsem fakt prekvapeny. Ale na ISO 1600 uz o nejakem velkem tahani nemuze byt rec, coz ale pro krajinare nevadi. Pokud nejsou liny a tahaji sebou stativ

Jsem fakt prekvapeny. Ale na ISO 1600 uz o nejakem velkem tahani nemuze byt rec, coz ale pro krajinare nevadi. Pokud nejsou liny a tahaji sebou stativ

Tak to jsem rád, že už nemusím hledat tu starou fotku ze staromáku. 

Cocik mi ji poslalelho_cid píše:Tak to jsem rád, že už nemusím hledat tu starou fotku ze staromáku.