S exaprom mam aj ja rozne skusenosti. Pri servise rozbitej trojtyzdnovej K20 mi dali kalkulaciu cca 12k SKK nakoniec som platil 17,5k SKK a cakal som cca 1,5 mesiaca - nove telo som kupoval za 22k
nastastie mi dosla presne v den akcie, ktoru som mal fotit...
Vymena SDM v 16-50 sla nedavno v pohode a spokojnosti za cca 80€, lebo mali motor skladom...
Borek bol v pohode a sikovny servisak, Vrabel sa zda byt tiez v pohode. Ale ked tam volate, servisak tam nikdy nie je
kamos pre pristup exapra presiel na nikon, doyebali mu tam ostrenie FA77, FA31 tam mal 2x lebo prvykrat mu na nej nic nespravili, robili trocha z neho idiota - je im jedno ci tam servisujete kompakt alebo FA31, pristup ten isty.
Nejak mi pristup exapra pripada, ako by to nechceli robit, ze im distribucia PENTAX je len pritazou. Trocha keby zacali masirovat pentaxacku komunitu na slovensku, mali by aj vacsie trzby. Henten klub nestaci... nie je ich nikde vidiet, pocut, citat... celkovy pocit mam z nich, ze si chcu pilit konar pod sebou
Kamos, ktory je distributorom inych fotoznaciek (oly, leica, hassie a tak...
) a prislusenstva, by ich mohol vyskolit ukazkovemu pristupu obchodnika
Urobit cenu lepsiu ako exapro moze spravit hocikto, kto ma VO s vacsimi obratmi...