Ahoj, máte na své zrcadlovce originál popruh nebo jste ho vyměnili za nějaký lepší ? Po pravdě jsem na svém K-r při delším focení měl docela odředný krk ( dovolená Egyt ) a říkám si jestli by nestálo koupit něco lepšího.
Mátě nějaký tip ? Co takhle SUN-SNIPER ONE ??? Máte s ním nějakou zkušenost ?
Popruh na zrcadlovku
Moderátor: Moderátoři
Popruh na zrcadlovku
Pentax K-r + SMC FA-50mm/1.4
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Popruh na zrcadlovku
já mám centimetr širokou tkaničku dlouhou metr dvacet s karabinama na koncích
no a na všech aparátech mám jenom kroužky do kterých to nacvaknu případně zase rychle popruh sundám.
origo popruh je děsně krátký a nepraktický.
no a na všech aparátech mám jenom kroužky do kterých to nacvaknu případně zase rychle popruh sundám.
origo popruh je děsně krátký a nepraktický.
Co se týče SUN-SNIPRU, je to super popruch, až na cenu.
Sám mám PRO verzi, ale to je asi jedno.
Nemám ho bohužel na Pentaxu, ale na Nikonu D300+70-200.
Pohodlné, člověk ani necítí, že něco nese.
Hlavní výhoda se projeví, proto jsem si ho taky pořídil, když má člověk dva foťáky.
Pentaxíka na krku a Nikona u boku.
Sám mám PRO verzi, ale to je asi jedno.
Nemám ho bohužel na Pentaxu, ale na Nikonu D300+70-200.
Pohodlné, člověk ani necítí, že něco nese.
Hlavní výhoda se projeví, proto jsem si ho taky pořídil, když má člověk dva foťáky.
Pentaxíka na krku a Nikona u boku.
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
jé, to jsem rád že je tu někdo z Komňatu
Ja mám ten širší origo Pentax, neoprénový kúpený priamo u slovenského distribútora Exapro Michalovce, osobne ma z neho oveľa menej bolí krk, ako z origo úzkeho, ktorý je pribalený aj pri veľkej krave 645 Pri presune ho nemám cez krk, ale ako luk šikmo, ten neoprén zabráňuje, aby sa šmýkal a nechcene menil polohu. Niekomu tento popruh s ťažkým objektívom a gripom vedí, že mu to na krku podskakuje, ako jojo, lebo je mierne elastický. Škoda, že Pentax popruhy nemájú systém uchytenia, kde by sa dal rychlo odopnúť-zapnúť.
Na Ds-ku som mal tento:http://www.fotopl.sk/produkt,185,2109.html
Teraz mám od nich 45mm profilovaný,momentálne nemajú ale určite bude.Veľmi dobrý.Aj keď je pružný a foťák sa hompáľa,paradofne práve pre to sa ti pri chôdzi nerozkýve zboka na bok ako pri obyč pevnom remeni.
Teraz mám od nich 45mm profilovaný,momentálne nemajú ale určite bude.Veľmi dobrý.Aj keď je pružný a foťák sa hompáľa,paradofne práve pre to sa ti pri chôdzi nerozkýve zboka na bok ako pri obyč pevnom remeni.
Fuji X-T1, XE3 + 16,23,35,56,85,135 mm a vybavený ateliér