Mnoho noveho K20D a K200D

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 17 led 2008, 12:39

karak píše:
Dr.Chocholousek píše:No me by tlacitko National Geographic nevadilo.

No podleme i kdyz to bude Tokina tak nebude mit pentaxacky emulze. Takze Pentaxacky skla budou porad o malinko lepsi. Ikdyz taky me to netesi spis se jen chlacholim.
Tak timto bych se moc neutesoval. Svetu vladnou penize. Aby byl zisk co nejvyssi, tak se musi optimalizovat. Na tohle bude Hoya 100% poradne tlacit, Pentax je moc maly hrac a K100 a K10 jen posunulo jeho budoucnos k nadejnejsim zitrkum, ale rozhodne ho nevysvihlo do nebes uspesnosti. Podil Pentaxu se pohybuje tak do 6% trhu. A tak muze dekovat bohum za to, ze trh zrcadlovek celosvetove „zatim” rapidne stoupa, takze i pri takovem malem podilu na trhu, muze vykazovat rust. Az se trh stabilizuje, tak tady zacne poradny horko a kazda kacka se bude pocitat.

Podle me je temer jiste, ze se cocky budou vzdy vyrabet na jednom miste, stejnym procese pro oba „vyrobce” a nanejvyse se budou jen jinde montovat.
no montovat se budou v sousednim baraku na Taiwanu :-D
teda takhle mi brat me posledni iluze a nadeje.
Tak pravil Dr.Chocholousek

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

karak
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od karak » 17 led 2008, 13:58

No, nekdy je lepsi se nad vecmi moc nezamylet, clovek pak muze prijit na zavery, ktere se mu nemusi zrovna 2x zamlouvat.

Hlavu vzhuru, nadeje umira jako posledni, treba nakonec Hoya popadne pevne oteze misto tech zmatkaru z P. a zacne poradny coro moro :).
Pentax K10D

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 20 led 2008, 12:16

...a další verze K20D odhalena:

http://www.nakupni-dum.cz/k20d/f-13-s-16-dp-10686/
Pentax

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 20 led 2008, 12:21

...ale teď vážně...

...začínají se objevovat kachňátka, že by K20D mohla mít i AF tuning přístupný z klasického menu a vybavený pamětí... pokud ano, tak doufám, že to budou mít dobře vyřžešené, aby to nebylo spíše na škodu...
Pentax

MichalN
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalN » 20 led 2008, 17:37

fjo píše:...a další verze K20D odhalena:

http://www.nakupni-dum.cz/k20d/f-13-s-16-dp-10686/
:lol: dobrý fór :lol: pobavilo
Michal

karak
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od karak » 21 led 2008, 14:52

Na dpreview http://forums.dpreview.com/forums/readf ... d=26438389
se objevil zajimavy web-hack stranek http://www.letsgodigital.org
Takze muzete nahlednout na predpripravenou stranku se specifikacemi K20D a K200D, vypada to verohodne (pokud to neni vtipek letsgodigital :)).

K20D http://www.letsgodigital.org/printspecs ... 64&lang=en
K200D http://www.letsgodigital.org/printspecs ... 63&lang=en
Pentax K10D

Jozef2
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od Jozef2 » 21 led 2008, 15:32

Na http://forums.dpreview.com/forums/readf ... d=26438389 pise uzivatel Modus o tych specifikaciach, ze su nepravdive:
Re: K20D, K200D and D60 Specs! NEW
Modus - 9 hours ago

This is incorrect as I've seen both models in person. The sensor for the K20D is false, but I can't reveal my sources, though. I can, however, say that both models will impress and put Canon and Nikon on notice that Pentax is making a strong comeback in the DSLR market.

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 22 led 2008, 06:58

Tak už se blíží slibovaný termín odtajnění. Jistě to bude zajímavé a jsem docela zvědav s čím Pentax vyrukuje.

Ale vrtá mi hlavou jedna věc: k čemu tedy byla tisková konference v Dubaji? Proč ji vlastně inzerovali a pořádali? A pokud tam něco ukázali, tak jak vlastně dokázali docílit toho, že opravdu všichni do teď mlčí?

Dokážu si to vysvětlit jedině tak, že v Dubaji neukázali a neřekli nic. Jinak nevím jakou hrozbu by museli vytáhnout, aby to opravdu nikdo nezveřejnil. Vždyť přece by se určitě našla řada takových, kteří by se chtěli bít prsa a tvrdit - já byl první kdo zveřejnil informace o nových foťácích Pentax.

Co si o tom myslíte?

Tomáš
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 22 led 2008, 07:09

TomášFencl píše:Tak už se blíží slibovaný termín odtajnění. Jistě to bude zajímavé a jsem docela zvědav s čím Pentax vyrukuje.

Ale vrtá mi hlavou jedna věc: k čemu tedy byla tisková konference v Dubaji? Proč ji vlastně inzerovali a pořádali? A pokud tam něco ukázali, tak jak vlastně dokázali docílit toho, že opravdu všichni do teď mlčí?

Dokážu si to vysvětlit jedině tak, že v Dubaji neukázali a neřekli nic. Jinak nevím jakou hrozbu by museli vytáhnout, aby to opravdu nikdo nezveřejnil. Vždyť přece by se určitě našla řada takových, kteří by se chtěli bít prsa a tvrdit - já byl první kdo zveřejnil informace o nových foťácích Pentax.

Co si o tom myslíte?

Tomáš
...a co když to je o tom, že Pentax s uvedením nových strojů chystá trochu masivnější ofenzívu proti C, N a případným dalším formou"kobercového náletu" po celém světě..?? Těmi necelými dvěma týdny dal dost času všem zainteresovaným, aby se připravili a 24. spustili hromadnou masáž... :-)
Pentax

Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 22 led 2008, 07:18

TomášFencl píše:Tak už se blíží slibovaný termín odtajnění. Jistě to bude zajímavé a jsem docela zvědav s čím Pentax vyrukuje.

Co si o tom myslíte?

Tomáš
Mlcenlivost muze byt zpusobena podpisem smlouvy z niz vyplyvaji vysoke financni pokuty nebo i jine sankce.
Muze to bejt reklamni strategie prtoze vsichni se o to zajimaji a hledaji co uz kde uniklo a tak. Navic s tim prijdou vsichni v jeden den tak to bude vsude.
Tak pravil Dr.Chocholousek

TomášFencl
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od TomášFencl » 22 led 2008, 08:20

Sympatické by bylo, kdyby se opravdu Pentax v klidu připravoval a pak 24.1. kromě odhalení nových modelů byly taky hned v prodeji a ne jako při uvedení K10.
Tomáš
K-1 Mark II, HD DFA 15-30/F2.8 ED SDM WR, HD DFA 24-70/F2.8 ED SDM WR, HD DFA★ 70-200/F2.8 ED DC AW, HD FA 35/F2.0 AL, HD DFA MACRO 100/F2.8 ED AW, AF-540FGZ

karak
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od karak » 22 led 2008, 16:51

Je znamo, ze se podepisovala smlouva o mlcenlivosti.
No a tak se nabizi neuveritelna "pro nase konciny" vec a to, ze novinari tento
zavazek dodrzuji.

Take je fakt, ze Pentax neni mezi novinari nijak propagovanou znackou (vsichni maji C nebo N), takze nemaji duvod se zbytecne zatezovat zverejnovanim veci, ktere zajima jen hrstka nadsencu.
Pentax K10D

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

NOČNÍ HLÍDKA

Příspěvek od fjo » 22 led 2008, 18:45

...tak sepisuje se seznam nočních hlídek ze středy 23.1 na čtvrtek 24.1.

...to jsem zvědav, kdo z nás půjde spát před půlnocí :-D :-D :-D
Pentax

stealth
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od stealth » 22 led 2008, 19:20

Ja pojdem spat uplne v klude...po 12 hodinach v praci to bude vyslobodenie...precitam si rano s oddychnutou hlavou aby som este viac uzil tie novinky co na nas Pentax upiekol :D

nijel
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nijel » 23 led 2008, 02:15

A půlnoc jakého času to má být? :-)
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web

Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150

Odpovědět

Zpět na „Pentax K10D, K20D“