fjo píše:...to jo, v IT to docela jde... ale v klasické elektronice je to hrůza běs...rakosnik píše:fjo, myslim, ze se trosku mylis delam do IT, tydne cca 10 objednavek v ruznych tuzemskych pocitacovych velkoobchodech, pak to zas reklamuju, kdyz se neco pokazi. mam zkusenosti s alzasoftem, alfacompem, levi, tsbohemii, czechcomputerem, eds, softcomem, rideou (to jen co me ted napadlo, je toho urcite vic) s prepravkama gp, ppl, dpd a bohuzel ceskou postou. vse po pracovni strance, kazdy tyden nekolikrat. nemyslim, ze bych v dane oblasti domlouvani obchodu, objednavek, sledovani zasilek a vyrizovani reklamaci nemel zkusenostifjo píše: ...nechci hájit Pixmanii, každý obchod má něco.. ale popravdě to vypadá, že s tuzemskými obchody a servisy asi taky nemáš moc zkušeností...
...protože to je kolikrát taky na vraždění )))
pixmania nema pro vyrizovani zadne kontakty, neda se nikomu zavolat a ja volat do francie nebudu. navic odepisuji predem generovany mail, univerzalni, ne ze by ti nekdo odpovedel na tvuj problem. ale nezapomenou poslat promo na dalsi super zbozi. nene, pixmania u mne skoncila.
Vzhledem k tomu že jsem už několikrát reklamoval různé věci tak mi přijde že mám na reklamace štestí a tak když si něco kupuju tak jako bych se už připravoval že přijde a tak se tak snažím chovat. Vzhledem k tomu že jsem potkal pracovně už řadu lidi ze zasilatelských firem tak vím že ne ke každému balíku se chovají slušně..... to je dalším varováním takže něco posílat je taky vcelku riziko. Dnes jsem si na diginefu přečetl něčí (snad pravou) zkušenost a tímto se mu dopředu omlouvám za zkopírování jeho příspěvku! Tady je.......
Kupoval jsem K100D na pixmanii a skutecne k tomu davaji evropskej zarucak. Ale kdyz jsem K100D reklamoval u pentaxu v Praze (nefungovalo AF) tak mi bylo receno ze to nedokazi opravit. A museli by to posilat ven a jelikoz nemaj s pixmanii zadne financni vztahy tak to nemuzou prijmout a musim to reklamovat u prodejce.Tak jsem musel fotak poslat zpatky do Francie reklamace se tahne uz pres dva mesice ,ale to je na delsi povidani ..... thumbs down.
Takze bacha na to stim prvnim rokem zaruky to nejni zas tak ruzove jak vsichni slibujou.