Mnoho noveho K20D a K200D

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 10 led 2008, 21:09

chorche píše:Nahodou se na web dostala prvni fotka Samsungu GX-20, ktery by mel byt shodny s K20D, vcetne pribliznych specifikaci. Viz: http://www.photographybay.com/2008/01/09/samsung-gx-20/
...no, na fotce vypada v podstate stejne, ale o to ani tak nejde.. LCD "jen" 2,7", ale ISO 3200 tedy asi bude... coz neni az tak dulezite, ale pravdepodobne to bude se sumem jeste lepsi... :-) ...ale uz jen jednou do pelechu a budeme vedet vic...
Pentax

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

stealth
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od stealth » 10 led 2008, 21:19

MZ-5n s MF matnicou, Tokina 35-200/3.5-4.5

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 11 led 2008, 11:23

Ctělo by to nové fórum na tyhle novinky, takhle nám témata o k2xxx brzy zasviní fórum vyhrazené původně K10D

chorche
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od chorche » 11 led 2008, 11:43

Vytvorit novou sekci pro K20D/K200D s predstihem? :D
K20D + DA* 16-50/2,8 SDM; *istD + D-BG1
SMC-A 50/1,4, SMC-A* 200/2,8 ED + TC 1.7x AF
SMC-DA 55-200, Sigma Zoom IV 75-200 2,8-3,5 MF

stealth
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od stealth » 11 led 2008, 13:29

nove forum je uplne zbytocne...pan Karbusicky vas taha za nos....na oficialne predstavenie si pockajte az na PMA alebo trochu skor....vcera mi to osobne potvrdil obchodny zastupca Pentaxu pre Slovensko...

stealth
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od stealth » 11 led 2008, 13:29

nove forum je uplne zbytocne...pan Karbusicky vas taha za nos....na oficialne predstavenie si pockajte az na PMA alebo trochu skor....vcera mi to osobne potvrdil obchodny zastupca Pentaxu pre Slovensko...

nijel
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nijel » 11 led 2008, 14:40

No úplně zbytečné bych to nenazýval, dříve nebo později na něj dojde ;-).
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web

Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 11 led 2008, 20:17

stealth píše:nove forum je uplne zbytocne...pan Karbusicky vas taha za nos....na oficialne predstavenie si pockajte az na PMA alebo trochu skor....vcera mi to osobne potvrdil obchodny zastupca Pentaxu pre Slovensko...

...tahal i netahal:

Tiskovka Pentax v Dubaji

Napsal Kateřina Karbusická
Pátek, 11 leden 2008

Vážení zákazníci těšící se na aktuální informace z tiskové konference v Dubaji. Máme pro vás dvě zprávy. Jak už to bývá, tak jednu špatnou a jednu dobrou.

Ta špatná je, že pan Karbusický, který se této tiskovky účastní, musel jako ostatní podepsat prohlášení, že informace z této akce nevyplují na povrch . Tudíž nemůžeme podat žádné informace, jak jsme původně slibovali. Tyto informace vám tedy přineseme v původním termínu svoleném Pentaxem a to 24.1. v 01:00 hod.

Ta dobrá zpráva je, že vám pan Karbusický vzkazuje, že se máte opravdu na co těšit, že je to opravdu BOMBA

link: http://www.photorevue.cz/content/view/464/1/
Pentax

stealth
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od stealth » 11 led 2008, 20:48

tahal-netahal? bol na tlacovke..podpisal mlcanlivost...no tu mate :D tak si pockame naozaj do 24.1...nech sa paci...mame dalsie dva tyzdne na dohady...a moja K10D bude fotit dalej...nemam ani najmensiu chut ju menit...stale hovorim to iste...keby splnili dodacie terminy pre objektivy z road map tak sa tesim...ale to je este vacsi problem ako s telami...napriklad 16-50/2,8 je dlhodoobo uzkoprofilovy tovar...tak si uzivajte cakanie..ja idem fotit :)

stealth
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od stealth » 11 led 2008, 20:53

Ozaj a este taka malickost...oznacujete nastupcov K100D a K10D ako K200D a K20D...nieje ani potvrdene ze sa tak budu volat...cele je to krasna namotavka...pamatate sa na Apple a iPhone?...nech sa paci to iste v style Pentax :D

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 11 led 2008, 21:10

stealth píše:Ozaj a este taka malickost...oznacujete nastupcov K100D a K10D ako K200D a K20D...nieje ani potvrdene ze sa tak budu volat...cele je to krasna namotavka...pamatate sa na Apple a iPhone?...nech sa paci to iste v style Pentax :D

...a copak bylo s Apple a iPhonem..?? Povidej, to me zajima :-D
Pentax

stealth
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od stealth » 11 led 2008, 21:27

Nevies? tak dlho tajili parametre a uvedenie na trh az zacali byt ludia z toho netvozny a zacali bojkotovat Apple..a ten im potom s iPhone vytrel zrak...ak nas toto caka aj s novymi DSLR od Pentaxu tak sa mame naozaj na co tesit... :)

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 11 led 2008, 21:55

stealth píše:Nevies? tak dlho tajili parametre a uvedenie na trh az zacali byt ludia z toho netvozny a zacali bojkotovat Apple..a ten im potom s iPhone vytrel zrak...ak nas toto caka aj s novymi DSLR od Pentaxu tak sa mame naozaj na co tesit... :)
...no proto :D ...uz jsem myslel, ze navlekas nit na pomlouvani Apple a iPhonu... do jiste miry je tohle marketing a do jiste miry si to delaji lide sami.... nekde se objevi "zarucena" zprava a na druhem konci sveta je z toho fakt... a takhle to parkrat obehne svet a je z toho skoro mytus... lide se natesi, cekaji "Bugatti Veyron" a nakonec se jim do rukou dostane "jen" MB CLK AMG a jsou hrozne zklamani... je to trochu vnimani mimorealitu. A to, ze novy Pentax bude pecka Karbusickymu verim... Photo Life je pro me nejserioznejsi a nejmene stranny casopis i pres to, ze je Karbusicky priznivcem a uzivatelem Pentax techniky...
...dlouho jsem kupoval ruzne casopisi o fototechnice a stale jsem mel divny pocit.... az se mi do ruky dostal PhotoLife a bylo vymalovano... pro me je Photo Life casopis hlavne o fotografovani a az pak o fototechnice... ...ale to uz jsem hodne odbocil.... i kdyz, vlastne ani tak moc ne... mam za to, ze vetsina lidi, co pouziva Pentax ho pouziva proto, ze jim prirostl k srdci, kterym take fotografuji... nepotrebuji testovat pocet linii na snimku, neresi jemne odchylky od idealu a kdovicojeste... proste Pentax je srdecni zalezitost a ja taky k nemu tak pristupuji... neni dokonaly, ale ja mu to s klidnym srdcem odpoustim... takovou moc na me ma... a stejne je to pro me i s Apple ...mozna nema jejich HW dokonale parametry, ale je vymysleny tak, ze jejich nadherny MacOS na jejich nadhernych strojich funguje prepichove... ..a ja stale nechapu, jak to, ze je Apple tak malo zastoupen... podobne je to i s Pentaxem... ale i to je vlastne svym zpusobem cini vyjimecnymi.... urcite bude nekdo, kdo mi bude oponovat, vyvracet mi muj pristup... ale zcela jiste vim, ze tu je mnoho lidi, kteri semnou budou souhlasit, protoze jsou taky "srdcari" propadli Pentaxu :-)

UF, docela vyznani, co... jeziiis :-D
Pentax

stealth
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od stealth » 11 led 2008, 22:56

tak aj ja dam take male vyznanie...vidis v mojom podpise ake Pentaxy mam...a vsetkymi fotim..a k Applu...som uz polrocnym stastnym majitelom Apple MacBook...ale naspat k Pentaxu...fotim nimi uz osem rokov...zacinal som Prakticou a potom som mal Minoltu X300...potom som chcel bud Nikon F80 alebo Pentax MZ-5..kolega ho mal v praci..a ja som kupil MZ-5n :) ten retro vzhlad a pritom na fotenie tam mas uplne vsetko...a napada ma paralela s Applom...maju vela spolocneho...dokonalu funkcnost a ergonomiu...vsetky potrebne funkcie mas..a co najviac...absolutnu stabilitu a spolahlivost...ja som taky konzervativny typ...milujem firmy ktore sa nedaju zaviest trhom niekam inam ako je ich filozofia..a potom ked to tak vnimas tak si uvedomis ze ina volba ako Pentax a Apple pre mna ani byt nemohla :)
raz ked si kupim auto tak to bude Subaru...milujem ich pre to ze stale ctia tu svoju tradiciu...a k Photo Life...ja mam pana Karbusickeho celkom rad...ale...venujem sa fotografii uz celkom dlho a uz nie so vsetkym s nim suhlasim..snazi sa..to ano..Photo Life kupujem a citam..ma vela zaujimavych clankov..ale nic mi nedavaju..mam rad casopis Photo Art...su len fotky a kratky pokecik o autorovi...fotky su vacsie a daju sa lepsie pozerat a studovat :) skus si pozriet ten...ako vravim..Photo life je super casak..ale Photo Art mi je blizsi..ked mas moznost volby tak si vyberies to najlepsie :) preto mame Pentax a Apple..Dobre svetlo vsetkym...celkom som napisal clanok..zamestna ma niekto ako redaktora :D..

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 11 led 2008, 23:47

stealth píše:tak aj ja dam take male vyznanie...vidis v mojom podpise ake Pentaxy mam...a vsetkymi fotim..a k Applu...som uz polrocnym stastnym majitelom Apple MacBook...ale naspat k Pentaxu...fotim nimi uz osem rokov...zacinal som Prakticou a potom som mal Minoltu X300...potom som chcel bud Nikon F80 alebo Pentax MZ-5..kolega ho mal v praci..a ja som kupil MZ-5n :) ten retro vzhlad a pritom na fotenie tam mas uplne vsetko...a napada ma paralela s Applom...maju vela spolocneho...dokonalu funkcnost a ergonomiu...vsetky potrebne funkcie mas..a co najviac...absolutnu stabilitu a spolahlivost...ja som taky konzervativny typ...milujem firmy ktore sa nedaju zaviest trhom niekam inam ako je ich filozofia..a potom ked to tak vnimas tak si uvedomis ze ina volba ako Pentax a Apple pre mna ani byt nemohla :)
raz ked si kupim auto tak to bude Subaru...milujem ich pre to ze stale ctia tu svoju tradiciu...a k Photo Life...ja mam pana Karbusickeho celkom rad...ale...venujem sa fotografii uz celkom dlho a uz nie so vsetkym s nim suhlasim..snazi sa..to ano..Photo Life kupujem a citam..ma vela zaujimavych clankov..ale nic mi nedavaju..mam rad casopis Photo Art...su len fotky a kratky pokecik o autorovi...fotky su vacsie a daju sa lepsie pozerat a studovat :) skus si pozriet ten...ako vravim..Photo life je super casak..ale Photo Art mi je blizsi..ked mas moznost volby tak si vyberies to najlepsie :) preto mame Pentax a Apple..Dobre svetlo vsetkym...celkom som napisal clanok..zamestna ma niekto ako redaktora :D..

...souhlas... jen bych svoji volbu misto Subaru - i kdyz ani ty me nenechavaji chladnym - vymenil (jako paralelu k Apple a Pentaxu) za SAAB... pro vetsinu lidi (a hlavne drive) takove osklive kacatko... ale kdyz se s nim mas moznost projet a chvili jezdit... naprosto Te uchvati... nicmene jedna vec je "laska" a druha vec je prakticnost... a protoze je SAAB 95 kombi trochu draha sranda, poridili jsme Peugeot 307 SW... sympaticky stehovak se srandovni spotrebou nafty.... ale to uz jsme opravdu ujeli nekam jinam... jenze ono to k tomu cekani na "lasku" (novy Penatx) asi trochu patri... tak trochu obloukem si uvedomit vztah... a jeste dalsi doplneni k tomu jak to se mnou je ohledne vztahu k Pentaxu a Apple... jukni na me stranky http://fjo.picasa.cz do biografie a sjed si az dolu :-) ...jinak i ma pritelkyne je totalne nakazena Applem... takze brzy bude stastnou majitelkou Mackbooku a ja posleze zoficialnim svuj heckly MacOS a poridim iMaca :-D ....pssssst MacOS rule a nikdy zpet k Widlim :-D)))
Pentax

Odpovědět

Zpět na „Pentax K10D, K20D“