Co děláte, když nefotíte?

Moderátor: Moderátoři

Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 04 led 2008, 13:42

elho_cid píše:
cikorsky píše:elho_cid: hehe, tak možná skončíme všichni... :D
No problém je, že teď jsem si našel i přítelkyni, která si se mnou vydrží celé hodiny povídat o objektivech nebo focení. Takže už mě asi nic nezachrání.
stastny to muz
Tak pravil Dr.Chocholousek

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 04 led 2008, 13:43

fjo píše:
elho_cid píše:
cikorsky píše:elho_cid: hehe, tak možná skončíme všichni... :D
No problém je, že teď jsem si našel i přítelkyni, která si se mnou vydrží celé hodiny povídat o objektivech nebo focení. Takže už mě asi nic nezachrání.

dokundalá situace... moje partnerka sice má pochopení, někdy i stojí modelem, ale že by si se mnou dokázala povídat celé hodiny o sklech... to už moc ne... ale třeba se situace změní, když se mi časem podaří ji přivést mezi nás :-)

...snad ještě malá životní zkušenost... ženy jsou schopné a ochotné pro nový vztah udělat, vydržet, snášet naprosto vše... ale jaká ke pravda o jejich zájmech, chutích i cílech se dozvíme až po nějaké době.... pokud zájem Tvé nové přítelkyně vydrží i nadále alespoň s poloviční intezitou.. jsi šťastný muž :-) :oops: 8) :wink:
prived ji dostane terapii zdarma :-D

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 04 led 2008, 13:57

...neboj se nic... terapii má myslím dostatečnou odmne... :wink:
Pentax

nomadm
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od nomadm » 04 led 2008, 13:57

tak taky se zapojím :)
Je ki 26 let, minulý rok jsem absolvoval Dopravní fakultu v Pardubicích a teď jsem se opět usadil doma v Otrokovicích. Našel jsem si svoji první práci ve Zlíně, na Krajském úřadě, odbor dopravy. Takže dělám v oboru:)
Focení mě baví od začátku vš, kdy jsem koupil své první zrcadlo Pentax MZ-50, nicméně jsem nějak neměl peníze na filmy a vyvolávání, tak jsem to prodal a cca 3 roky neměl svůj foťák. tatík koupil Canona G6, tak jsem fotil s ním. Na konci prázdnin uplynulého roku mi moje přítelkyně koupila za promoci Pentax K100D Super...

Zmíníl jsem přítelkyní, která je úžasná a má vášen k focení jíí vubec nevadí :) nevadí ji stát půlhodiny na místě a čekat až Martínek dofotí...:))
No aa, teď tak nějak s přítelkyní čekáme potomka a řešíme nějaké bydlení...takže investice do focení zřejmě na dlouhou dobu končí, pokud nevyhrajem, nebo si nenajdu lépe placenou práci...:)

To je zatím vše...uff..:)

stanky
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od stanky » 24 srp 2008, 20:46

Abych nebyl černou ovcí je mi 24 sem ženat a momentálně čekáme s ženou naše první dítě. Pracuji jako obráběč na cnc stroji v Siemenzu docela to ujde. Mezy mé koníčky patří myslivost a teď jsem se pokouším o fotografii. Kté myslivosti patří i moje roční fenka foxteryérka, toto plemeno mohu doporučit lidem co mají rádi velmi temperamentní a hyperaktivní psy. Bydlím na Mírově bude určitě znát utekl nám Kájínek. Máme starší domek takže o práci na něm i kolem něj není nouze. Jsem prošte normální kluk z málé děďiny kdesy na moravě.
K20D, MZ10

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 24 srp 2008, 21:29

Tak pridam sa aj ja,uz som tu nejaku dobu a jaksi som si nevsimol toto tema :oops: .
Takze bude mi za tyzden 23. Mam priatelku skotorou som uz nejaky cas, no hodne casu. Pochopenie pre fotografovanie ma a to ma tesi.
Studujem momentalne n Ostrave na VSB na Fakulte FBI(Fakulta bezpecnostneho inzinierstva). Samozrejme bvam u rodicov i ked viac casu travim na kolejach.
Mam okrem fotografovania hodne konickov a to napriklad hory(byvaly clen Jamesu, Byvaly clen Hozsrek Sluzby/i teraz ale som neaktivny koli skole/). Samozrejme kedze travim vela casu v docela velkom meste a to v Ostrave postupne som sa dostal k posilovaniu a minuly rok som si urobil akreditaciu a ziskal osvedcenie na vykonavanie Fitness Instruktora. Okrem toho hram Airsoft ktory ide do pozadia-jednoducho malo casu a uz rozpredavam vybavenie jaksi nie je cas a peniaze investujem do fototechniky. Potom su to domace zvery ako pes kokerspaniel Rony(momentalne u babky), Korytnacka a mensie akvarium. Moc milujem Star Trek, Aktax, Star WArs z toho je jasne ze Scifi, zivotopisne, vojnove. Moja uchylka mensia je zbierka DVD(samozrejme originalne DVD) kedy si shanam DVD aj zo zahranica a v roznych specialnych a luxusnych ediciach... Ano stoji to prachy ale jednoducho som s tym kedysi na strednej zacal a milujem Filmy. Rad citam a mam rad hudbu(Asi poroka som robil moderatora internetoveho radia, kym nekrachlo :D ).
Moj problem je ze chcem robit vela a malo casu mam aby som svteko postihal...

Rostislav.Linda
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Rostislav.Linda » 24 srp 2008, 22:22

Tak dobře, přidám se taky. Bydlím v Chlumu u Třeboně (Jižní Čechy asi 50 km od Českých Budějovic), je mi 16 a když zrovna nefotím tak jsem většinou ve škole (Gymnázium Třeboň). Jinak mě baví cyklistika,lezení po horách (teď už s foťákem) a teraristika.
Ruce a pravé oko ... :-)

qrea3d
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od qrea3d » 25 srp 2008, 10:40

pridam sa k vam :P takze som zo Slovenska, teraz byvam v Pezinku a pracujem poistovni ako java koder a skoro kazdy den som vo Viedni. A popri foteniu som grafik a malujem obrazky na steny, editujem obrazky, kreslim atd...

ypres.bass
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ypres.bass » 25 srp 2008, 11:42

Tak já se taky představím:
Standa Kolařík (*1987)
jsem původně ze Zlína, ale drtivou většinu času se vyskytuju v Pardubicích kde studuju FF UPCE - obor Humanitní studia (ale de facto studuju historii a zaměřuju se na první polovinu 20.stol především na Polsko v mezinárodních vztazích) --- s tím je spojen i můj velký koníček - vojenská historie. Dalšími koníčky jsou dýmka (jsem zakládajícím členem východočeské buňky PC dymka.net) muzika (nechci se chlubit, ale lidi mne docela uznávají jako doporučovače nových interpretů), filmy, psaní (vyšly mi články v několika periodikách) nebo účastnění se spontánních akcí. Každé léto jezdíme s kamarádama do NP České Švýcarsko kde pomáháme s obnovou zničených kostelů pod vedením Mgr.M.Hrubého.

tož to jen tak ve zkratce...

lamac
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od lamac » 25 srp 2008, 11:48

Tak zde je moje troška do mlýna :D
Je mi 18, jsem z Plzně (nikoliv ze z Plzně) a studuju gympl. Když to dobře dopadne, tak v září nastoupim do posledního ročníku a za rok mne čeká VŠ. Nejvíc času zabere škola, ale miluju psy a procházky přírodou, a úplně nejvíc holky :D ( to mne snad trochu omrzí). Už tady zaznělo od kolegy, že by se nerad stal asociálem, co se baví jen o sklech atd. a já pevně věřím, že se mi nestane to samé čeho se bojí i on :D :D

Dr.Chocholousek
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Chocholousek » 25 srp 2008, 11:58

kdyz nefotim tak hledam nove veci ke koupeni abych mohl fotit :D

jabra54
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od jabra54 » 25 srp 2008, 15:34

bohužel musím pracovat

K10 , FA12-24,a jiné

aCIDfire
V.I.P člen
V.I.P člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aCIDfire » 28 srp 2008, 10:17

Když nefotím, tak jsem většinou v práci (kurýruju lidi v jedný obl. nemocnici) a nebo s přítelkyní, nějakej volnej čas i na to focení se
najde dokud nejsou potomci:), posl. dobou i sport /tenis,kol.brusle/.
Leica S2 + Sony A7 III a pár sklíček

Cimrmanek
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cimrmanek » 28 srp 2008, 11:34

..."Pepa je doktor, tatko?"... :-D

Koukam ze tu mame i doktora, se hodi ne? ;-)
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5

matkokupko
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od matkokupko » 28 srp 2008, 16:40

Pozdravujem fórum,pozerám že su tu samí manageri,grafici a lekári ale kam sa podela naša robotnícka trieda? Tak tu je!!! Pochádzam z Banskej Bystrice,tu aj bývam s rodinou.Mám 34r. a pracujem ako Kuchár-šofér v školskej jedálni.Foteniu sa venujem asi od 17r ,potom to bolo video ale napokon som sa zas vrátil k fotáku. V okolí je nádhrná príroda ktorá mi vždy dokéže učarovat a odtiahnut od rodinných povinností čo manželky ťažko nesú, a hlavne rodinný rozpočet, ved to poznáte...

Odpovědět

Zpět na „Jen tak“