Setkani fotografu 2010 - Praha - 20.11.2010
Moderátor: Moderátoři
Setkani fotografu 2010 - Praha - 20.11.2010
Zdravim,
jiz prisel podzim a s nim i dalsi Setkani fotografu v Praze.
Kdo jeste nevi o co jde, blizsi info na www.setkanifotografu.cz
Klasicka otazka
Planuje nekdo z Pentaxaku dorazit na tuto akci???
A dle moznosti a casu, sednout na nejake pivo po teto akci =)
Ale nic velkeho, ponevadz budu omezen nejakym spojem zpet do Plzne ci dom...
jiz prisel podzim a s nim i dalsi Setkani fotografu v Praze.
Kdo jeste nevi o co jde, blizsi info na www.setkanifotografu.cz
Klasicka otazka
Planuje nekdo z Pentaxaku dorazit na tuto akci???
A dle moznosti a casu, sednout na nejake pivo po teto akci =)
Ale nic velkeho, ponevadz budu omezen nejakym spojem zpet do Plzne ci dom...
Pentax K20D, Tamron AF 28-80mm F/3.5-5.6 Aspherical (177D), Sigma 70-300mm F/4-5.6 DG , Zeikos AF 0.45x Wide Angle W/MACRO, Zeikos AF 2x Telephoto Lens, Revueon-Zoom f=80-205mm 1:3.9, Pentacon auto 1.8/50 Multi Coating, Sigma EF-500 DG SUPER PA-PTTL
____
____
Jj, koukal jsem...
Ale tak neco malo noveho to vypada ze tam bude. A maji i nejake nove temata na workshopy...
Uvidim az bude primo casovy rozpis, jak co...
Ale tak neco malo noveho to vypada ze tam bude. A maji i nejake nove temata na workshopy...
Uvidim az bude primo casovy rozpis, jak co...
Pentax K20D, Tamron AF 28-80mm F/3.5-5.6 Aspherical (177D), Sigma 70-300mm F/4-5.6 DG , Zeikos AF 0.45x Wide Angle W/MACRO, Zeikos AF 2x Telephoto Lens, Revueon-Zoom f=80-205mm 1:3.9, Pentacon auto 1.8/50 Multi Coating, Sigma EF-500 DG SUPER PA-PTTL
____
____
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud budu v Praze tak se tam asi ukážu, ale to je ještě daleko na plánování
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to vypadá s účastí? Můj plán zatím je dorazit tam na 9 podívat se na tučňáky.
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web
Ja jeste uvidim, ale vidim to 100% dorazit pred devatou... Radoby sikovny spoj, stihnu bez frontu tisk na velkoformatu Canon, dam si snidani a mozna nejaky ten workshop
____
____
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Takových koumáků na tisk tam bude víc, to se neboj, já si tam asi letos ani nic tisknout nebudu, zas zak odvázanej jsem z toho nebyl, navíc největší problém je to pak dopravit domů v pokud mozno neponičený formě:) Sice jsem to měl od Canonu v takovým látkovým obalu srolovaný, ale stejně ta cesta pak domů tomu dala na frak. Takže asi jedině nějaký tvrdý pouzdro.RAB2 píše:Ja jeste uvidim, ale vidim to 100% dorazit pred devatou... Radoby sikovny spoj, stihnu bez frontu tisk na velkoformatu Canon, dam si snidani a mozna nejaky ten workshop
Leica S2 + Sony A7 III a pár sklíček
Nu posledne jich tam bylo jen par, tak jsem byl asi 3ti na rade A ja jsem si tam koupil asi za 50,- pevny tubus na tu A1, tudiz odvoz dom to zvladlo v pohode...aCIDfire píše:Takových koumáků na tisk tam bude víc, to se neboj, já si tam asi letos ani nic tisknout nebudu, zas zak odvázanej jsem z toho nebyl, navíc největší problém je to pak dopravit domů v pokud mozno neponičený formě:) Sice jsem to měl od Canonu v takovým látkovým obalu srolovaný, ale stejně ta cesta pak domů tomu dala na frak. Takže asi jedině nějaký tvrdý pouzdro.RAB2 píše:Ja jeste uvidim, ale vidim to 100% dorazit pred devatou... Radoby sikovny spoj, stihnu bez frontu tisk na velkoformatu Canon, dam si snidani a mozna nejaky ten workshop
A coz, je to zadarmo, tak si zkusim vybrat nejakou fotku co najdu, nebo vytisknu neter pro sestru
____
____
Tam tisknou zadaco A1? To se mi nechce verit ...RAB2 píše:Nu posledne jich tam bylo jen par, tak jsem byl asi 3ti na rade A ja jsem si tam koupil asi za 50,- pevny tubus na tu A1, tudiz odvoz dom to zvladlo v pohode...aCIDfire píše:Takových koumáků na tisk tam bude víc, to se neboj, já si tam asi letos ani nic tisknout nebudu, zas zak odvázanej jsem z toho nebyl, navíc největší problém je to pak dopravit domů v pokud mozno neponičený formě:) Sice jsem to měl od Canonu v takovým látkovým obalu srolovaný, ale stejně ta cesta pak domů tomu dala na frak. Takže asi jedině nějaký tvrdý pouzdro.RAB2 píše:Ja jeste uvidim, ale vidim to 100% dorazit pred devatou... Radoby sikovny spoj, stihnu bez frontu tisk na velkoformatu Canon, dam si snidani a mozna nejaky ten workshop
A coz, je to zadarmo, tak si zkusim vybrat nejakou fotku co najdu, nebo vytisknu neter pro sestru
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
"Tisknout se bude od formátu 10x15 přes A4 a A3 až po velké formáty. "BenaCZ píše:Tam tisknou zadaco A1? To se mi nechce verit ...RAB2 píše:Nu posledne jich tam bylo jen par, tak jsem byl asi 3ti na rade A ja jsem si tam koupil asi za 50,- pevny tubus na tu A1, tudiz odvoz dom to zvladlo v pohode...aCIDfire píše: Takových koumáků na tisk tam bude víc, to se neboj, já si tam asi letos ani nic tisknout nebudu, zas zak odvázanej jsem z toho nebyl, navíc největší problém je to pak dopravit domů v pokud mozno neponičený formě:) Sice jsem to měl od Canonu v takovým látkovým obalu srolovaný, ale stejně ta cesta pak domů tomu dala na frak. Takže asi jedině nějaký tvrdý pouzdro.
V podstate si tim Canon dela reklamu... Sirka role v te tiskarne je A1+(uzsi strana=cca 60cm). Je ale otazkou, zda-li Ti tam posle tu fotku nasirku coz by byla ve vysledku jen A2 ci na vysku a udela Ti A1.
____
____