Minisraz Sumava - zacatek rijna - hlasovani UKONCENO
Moderátor: Moderátoři
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Timto se take pridavam k podekovani organizatorum a vsem ucastnikum zajezdu, byla to zabava nejen pri foceni, ale i mimo nej. Celkove to bylo velice povedene a Sumava je opravdu krasna. Pristi rok se tam urcite vratim .
Pentax K-3, K-S2 + P DA 18-55 II; P DA 12-24; P DA 20-40; P DA* 60-250; P DA 35/2,4; P DA* 55; P D-FA 100 Macro; P DA* 200/2,8;
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem se dostal k tomu je promazat, tak už pomalu můžu začít nahrávat . Nějak mi trvalo dlouho se ze srazu vzpamatovat .BenaCZ píše:Halo halo kde jsou fotky? Vsichni basnite jak to tam bylo krasny a fotka je v galerce jedna .. tak sup sup
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
Re: Minisraz Sumava - zacatek rijna - hlasovani UKONCENO
Moc se omlouvám, že zase otvírám staré vlákno, ale chtěl jsem nasypat fotky z loňského výletu na Panoramiu a nevzpomínám si už, kde jsme fotili. Samozřejmě poznám fotky od Černého jezera a Chaloupecké slati a od Vydry, ale ten výlet na kopec (tuším sobota ráno?) nebo páteční výšlap do mokřad si nějak nedovedu geograficky určit.
Pomůže mi někdo prosím?
Pomůže mi někdo prosím?
Re: Minisraz Sumava - zacatek rijna - hlasovani UKONCENO
v patek jsme se hromadne mrkli na Rokytskou slať - cca 49°0'47.547"N, 13°25'46.691"Eelho_cid píše:Moc se omlouvám, že zase otvírám staré vlákno, ale chtěl jsem nasypat fotky z loňského výletu na Panoramiu a nevzpomínám si už, kde jsme fotili. Samozřejmě poznám fotky od Černého jezera a Chaloupecké slati a od Vydry, ale ten výlet na kopec (tuším sobota ráno?) nebo páteční výšlap do mokřad si nějak nedovedu geograficky určit.
Pomůže mi někdo prosím?
v sobotu si nejsem uplne jisty kam si razil, ale tusim ze sis vyjel s nijelem a jasankem na Hadi vrch - 49°11'12.175"N, 13°20'12.125"E
PS: na panoramiu máš pěkné fotky z té šumavy!
Naposledy upravil(a) zbyna dne 08 lis 2011, 23:00, celkem upraveno 1 x.