Minisraz Sumava - zacatek rijna - hlasovani UKONCENO
Moderátor: Moderátoři
DALSI INFO
TAK SOUTEZ BUDE VYHLASENA AZ NA MISTE SRAZU - TZN. nemusite si vozit fotografie. Na miste vybereme s Libim od kazdeho 100 Kc na ceny(pocitano pro ucast 15 lidi)
STALE PLATI TO, ZE SHANIME PROJEKTOR - MUZE HO NEKDO VZIT ?
Ja pojedu urcite v patek rano nebo mozna uz ve ctvrtek vecer.
Jirka
STALE PLATI TO, ZE SHANIME PROJEKTOR - MUZE HO NEKDO VZIT ?
Ja pojedu urcite v patek rano nebo mozna uz ve ctvrtek vecer.
Jirka
K5-II(s), DA 15mm f/4 Ltd, DA 21mm f/3,2 Ltd, DA*50-135/2,8 SDM, DA 50 mm F 1,8, DA 35 mm F 2,4 AL, HD DA 55-300 mm F 4,0-5,8 ED WR, HD DA AF Rear Convertor 1,4x AW, AF-540FGZ, Tamrac Exp.5, Carbon Giottos MTL 8350 / ball head MH 7001-652 / Pano KAIDAN
patek odpoledne
Čau, jel bych v ten pátek odpoledne pokud je ještě volné místo - odkuď jsi?
Pentax K20D, Pentax 18-55 3.5-5.6, Pentax 55-300/3.5-5.8 ED, 50/1.4 SMC, Helios 40 85/1.5, Jupiter 85/2, Orestor 135/2.8, VOLNA 80/2.8, PENTAX DA 35mm f/2,8, SIGMA 10-20/3,5 – 5.6 EX DC HSM, MIR 20/2.5, Velbon Sherpa 530 Carbon
http://busekmartin.cz/
http://busekmartin.cz/
Ojdezd pátek odpoledne.
Ahoj.
Takže já pojedu v pátek odpoledne (nejspíš Praha 3), přesný čas dle dohody. Zatím nejsem s nikým domluvený. Jsem schopen se k někomu přidat a nebo v nejhorším vezmu i auto a někdo se může přidat ke mě.
Díky.
L.
Takže já pojedu v pátek odpoledne (nejspíš Praha 3), přesný čas dle dohody. Zatím nejsem s nikým domluvený. Jsem schopen se k někomu přidat a nebo v nejhorším vezmu i auto a někdo se může přidat ke mě.
Díky.
L.
K20D; TAMRON 17-50/2,8; PX 55-300/4-5,8 atd.; PX A 50/2; AF-540FGZ;
Já bych vyrazil v pátek po ránu, podle předpovědi má být hezky.
Parkuju Praha 11 - Háje. Takže bych nejraděj vyjížděl odtud. Kdyby měl někdo zájem se smluvit tak prosím SZ. Když se nikdo neozve, tak asi dopoledne do zásoby prospím a pojedu s Libim
edit: Co jsem tak pročítal diskuzi tak by to v Pátek ráno z Prahy vyšlo na dvě auta (nebo jestli má někdo dodávku?). Mě je skoro jedno jestli beru já, nebo mě někdo nabere. Ale už bych pomalu začal sestavovat posádky.
Parkuju Praha 11 - Háje. Takže bych nejraděj vyjížděl odtud. Kdyby měl někdo zájem se smluvit tak prosím SZ. Když se nikdo neozve, tak asi dopoledne do zásoby prospím a pojedu s Libim
edit: Co jsem tak pročítal diskuzi tak by to v Pátek ráno z Prahy vyšlo na dvě auta (nebo jestli má někdo dodávku?). Mě je skoro jedno jestli beru já, nebo mě někdo nabere. Ale už bych pomalu začal sestavovat posádky.
Ok. Jardo, beru na vědomí.elho_cid píše:Já bych vyrazil v pátek po ránu, podle předpovědi má být hezky.
Nejspíš se to vyřeší až začátkem týdne a pak domluvíme podrobnosti.
L.
K20D; TAMRON 17-50/2,8; PX 55-300/4-5,8 atd.; PX A 50/2; AF-540FGZ;
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Já bych jel taky nějak ráno pokud bys jel tvým autem (u mýho nefunkční ostřikovače, tak se s tím na delší štreku před servisem nechci pouštet), z Neratovic to mám ná Háje trochu dál,ale to neva, psal jsem ještě Jisedovi PM,ale zatím se mi neozval.elho_cid píše:Já bych vyrazil v pátek po ránu, podle předpovědi má být hezky.
Leica S2 + Sony A7 III a pár sklíček
AKTUALIZACE PŘED ODJEZDEM:
AKTUALIZACE PŘED ODJEZDEM:
1) Libi
2) Libiho kamarad
3) Jised
4) Filip
5) mika
6) Tomas
7) cocik
elho_cid
9) Nijel
10) aCIDfire
11) Zbyna
12) Jasanek
13) Shoumen
(Cocikova ucast podle dovolene)
PROJEKTORY JSOU ZAJISTENY DOKONCE 2, ALE STACIT BUDE JEDEN KOUSEK (BERE FILIP)
NA MISTE JE VE SPOLECENSKE MISTNOSTI DLE PI MANASOVE K DISPOZICI TAKÉ LCT TV
KDO MUZETE, TAK SI VEZMETE SVŮJ NTB
STÁLE NEVIM, ZDA POJEDU S FILIPEM VE CTVRTEK VECER NEBO SAM V PATEK KOLEM OBEDA (BUDU VEDET V UT VECER)
PROVOZOVATELKA BYLA INFOMOVANA, ZE SE PRVNÍ ČÁST LIDI DOSTAVI JIZ VE CTVRTEK VECER (kdyby něco, tak pi Manasova 606 402 399)
1) Libi
2) Libiho kamarad
3) Jised
4) Filip
5) mika
6) Tomas
7) cocik
elho_cid
9) Nijel
10) aCIDfire
11) Zbyna
12) Jasanek
13) Shoumen
(Cocikova ucast podle dovolene)
PROJEKTORY JSOU ZAJISTENY DOKONCE 2, ALE STACIT BUDE JEDEN KOUSEK (BERE FILIP)
NA MISTE JE VE SPOLECENSKE MISTNOSTI DLE PI MANASOVE K DISPOZICI TAKÉ LCT TV
KDO MUZETE, TAK SI VEZMETE SVŮJ NTB
STÁLE NEVIM, ZDA POJEDU S FILIPEM VE CTVRTEK VECER NEBO SAM V PATEK KOLEM OBEDA (BUDU VEDET V UT VECER)
PROVOZOVATELKA BYLA INFOMOVANA, ZE SE PRVNÍ ČÁST LIDI DOSTAVI JIZ VE CTVRTEK VECER (kdyby něco, tak pi Manasova 606 402 399)
K5-II(s), DA 15mm f/4 Ltd, DA 21mm f/3,2 Ltd, DA*50-135/2,8 SDM, DA 50 mm F 1,8, DA 35 mm F 2,4 AL, HD DA 55-300 mm F 4,0-5,8 ED WR, HD DA AF Rear Convertor 1,4x AW, AF-540FGZ, Tamrac Exp.5, Carbon Giottos MTL 8350 / ball head MH 7001-652 / Pano KAIDAN
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby nekdo znal (i z neucastniku zajezdu) zajimava mista pro foceni (ranni, vecerni) na Sumave i treba pak na vylety behem dne, tak budu rad, kdyz se podeli .
Jinak s Nijelem pravdepodobne pojedeme uz ve ctvrtek kol 16h z Prahy.
Pentax K-3, K-S2 + P DA 18-55 II; P DA 12-24; P DA 20-40; P DA* 60-250; P DA 35/2,4; P DA* 55; P D-FA 100 Macro; P DA* 200/2,8;
To vis ze by nekdo znal Tady mas odkaz na stranky cloveka co foti prevazne Sumavu a ma vychytany pekny mista http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=25 ... is=7203249jasanek píše:Kdyby nekdo znal (i z neucastniku zajezdu) zajimava mista pro foceni (ranni, vecerni) na Sumave i treba pak na vylety behem dne, tak budu rad, kdyz se podeli .
Tak koukej zamakat a privezt pekny fotky a nahraj je do galerky ...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Diky za tip, mrknu, jinak samozrejme uz mam popsanou stranku s ruznymi misty a vybiram ty 3-4 nejlepsi .
Pocasi zatim vypada nadejne, trochu mlhy + trochu slunicka, tak doufejme ze to budou orgie (nejen ty vecer u baru ).
Jinak doufam, ze tentokrat neudelam chybu, kdyz si sebou nevezmu sneznice, v Dolomitech by se hodily
Pocasi zatim vypada nadejne, trochu mlhy + trochu slunicka, tak doufejme ze to budou orgie (nejen ty vecer u baru ).
Jinak doufam, ze tentokrat neudelam chybu, kdyz si sebou nevezmu sneznice, v Dolomitech by se hodily
Pentax K-3, K-S2 + P DA 18-55 II; P DA 12-24; P DA 20-40; P DA* 60-250; P DA 35/2,4; P DA* 55; P D-FA 100 Macro; P DA* 200/2,8;