K10D + 16-45mm
Moderátor: Moderátoři
K10D + 16-45mm
Zdravim, rozhodol som sa kupit tento set. Momentalne ho mozem mat za 898 Eur(23 655 KC, 29 992 SK) co sa zda byt dobra cena. Myslite, ze po vianociach by ceny mohli byt este nizsie? Viem ze ma vyjst K20D, co asi cenu K10D stlaci dole, ale tak dlho cakat nechcem a nemozem. Takze otazka znie: cakat do januara/ledna, alebo si urobit radost este pred vianocami?? Za vsetky prispevky vopred dakujem.
Hned v lednu ceny nespadnou a euro pomalinku leze nahoru, tak nevím jestli čekat. Navíc K20 je (dle mého názoru) navržená tak aby K10 nesvrhla z trůnu. Spíš bych doporučil koupit si to za dolary (z ameriky) a hned.
Moje galerie:
http://pentaxfriends.eu/modules.php?nam ... &cat=10433
K10D, MZ5, SMC-M 50 F1,7, SMC-FA 28-70 F4 AL, SMC-FA 80-320 F4,5-5,6
http://pentaxfriends.eu/modules.php?nam ... &cat=10433
K10D, MZ5, SMC-M 50 F1,7, SMC-FA 28-70 F4 AL, SMC-FA 80-320 F4,5-5,6
ok, to som chcel vediet. takze myslite, ze po vianociach cena nejak ¨radikalne¨ dole nepojde.
Je mi jasne, ze v Amerike sa ceny pohybuju o dost nizsie, ale s nakupom odtial nemam ziadne skusenosti, a pravdupovediac sa mi do toho ani velmi nechce. A k tej K20D, tiez si nemyslim, ze by priniesla nieco prevratne.
Je mi jasne, ze v Amerike sa ceny pohybuju o dost nizsie, ale s nakupom odtial nemam ziadne skusenosti, a pravdupovediac sa mi do toho ani velmi nechce. A k tej K20D, tiez si nemyslim, ze by priniesla nieco prevratne.
...no, zalezi na tom, co od fotaku ocekavas... myslim, ze prijemnych a ne zrovna zanedbatelnych "vylapseni" tam bude.. ale bylo to mysleno spise tak, ze nebude stat pravdepodobne pod 25000,- telo, aby K10D nesrazila nekam dolu....rumrunner píše:ok, to som chcel vediet. takze myslite, ze po vianociach cena nejak ¨radikalne¨ dole nepojde.
...i kdyz na druhou stranu... precijen to je jeji nastupce a i K200D bude vybavou a i cenou dost vrazdit K10D...
Pentax
...a zaregistroval jsi toto..?? http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=49661rumrunner píše:Hmm..asi mas pravdu..ale ja na nove modely cakat nemozem a ani nechcem. vybral som si K10D ako moju prvu zrkadlovku a rad by som s nou ostal co najdlhsie(radsej investujem do objektivu ako do noveho tela). Dnes ju objednavam za 898 Euro, tak dufam, ze som sa rozhodol spravne
Pentax
Tak som sa stal stastnym majitelom K10D+16-45mm, skoda len, ze mi pracovne povinnosti a pocasie zatial nedovoluju vyskusat fotit v exte
reri. Prvy dojem je absolutne uzasny, skvele sa drzi, dobre sa ovlada...Doobjednal som brasnu Lowepro Off Trail 2, Sandisk Extreme III 4GB, Uv filter Hama. Uz sa neviem dockat soboty
reri. Prvy dojem je absolutne uzasny, skvele sa drzi, dobre sa ovlada...Doobjednal som brasnu Lowepro Off Trail 2, Sandisk Extreme III 4GB, Uv filter Hama. Uz sa neviem dockat soboty

K10D, smc 16-45mm F4 ED AL, smc DA 50-200mm F4-5.6 ED, Sandisk SDHC Extreme III 4GB, Lowepro Off Trail II, SLIK PRO330DX
...tak to tedy moc rad a uprime gratulujirumrunner píše:Tak som sa stal stastnym majitelom K10D+16-45mm, skoda len, ze mi pracovne povinnosti a pocasie zatial nedovoluju vyskusat fotit v exte

Pentax