Ochranná fólie na LCD K100D
Moderátor: Moderátoři
Ochranná fólie na LCD K100D
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, majitelé K100D{Super}, zda používáte nějakou ochrannou fólii na LCD. Zda to podle Vás má význam a příp. jaký tip.
chtěl jsem se zeptat, majitelé K100D{Super}, zda používáte nějakou ochrannou fólii na LCD. Zda to podle Vás má význam a příp. jaký tip.
-
- Pokročilý uživatel
No, já si koupil folie HAMA na LCD 2,5''. Ale jsou na nic - moc malé a při nalepení se folie jaksi zkrabatěla (drobné bublinky a nerovnosti pod folií), takže bylo na displej blbě vidět (možná jen moje nešikovnost při lepení?). Každopádně jsem to hned sundal a mám tedy zatím displej bez folie...
K100D, ME Super
DA 18-55, DA 50-200, A 50/1.7
mezikroužky K
Velbon Sherpa 600R, Photon DM 250 Ws
DA 18-55, DA 50-200, A 50/1.7
mezikroužky K
Velbon Sherpa 600R, Photon DM 250 Ws
No já jsem si taky právě koupil Hama 4", zastřihl a taky tam mám bublinky a "fleky" a nemůžu se jich zbavit. (Navíc omylem jsem objednal fólii s mřížkou )donAntonio píše:No, já si koupil folie HAMA na LCD 2,5''. Ale jsou na nic - moc malé a při nalepení se folie jaksi zkrabatěla (drobné bublinky a nerovnosti pod folií), takže bylo na displej blbě vidět (možná jen moje nešikovnost při lepení?). Každopádně jsem to hned sundal a mám tedy zatím displej bez folie...
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
jj tohle bublinkovateni delaj tenky folie. Chce to koupit tvrdou= silnejsi (je taky drasi.) ale bublinky nedela. Ja si koupil 3,5" a orezal skalpelem a pohoda.donAntonio píše:No, já si koupil folie HAMA na LCD 2,5''. Ale jsou na nic - moc malé a při nalepení se folie jaksi zkrabatěla (drobné bublinky a nerovnosti pod folií), takže bylo na displej blbě vidět (možná jen moje nešikovnost při lepení?). Každopádně jsem to hned sundal a mám tedy zatím displej bez folie...
Tak pravil Dr.Chocholousek
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
pisnu to sem vecer z hlavy si to nepamatuju ale pujdu okolo kramu kde ji maj tak se juknumac píše:Jé, tak prosím dejte tipy, kde se to dá ulovit...Dr.Chocholousek píše: jj tohle bublinkovateni delaj tenky folie. Chce to koupit tvrdou= silnejsi (je taky drasi.) ale bublinky nedela. Ja si koupil 3,5" a orezal skalpelem a pohoda.
-
- Pokročilý uživatel
Já mám taky folii a bublinek jsem se zbavil, ale i tak dost kazí vzhled obrázků na displeji... A tak jsem hledal nějakou obdobu co má Nikon D80, taková krytka LCD.. No a našel jsem toto: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... otohosting
K10D + 18-55 3.5-5.6, Sigma 70-300mm F4-5.6; Hoya CPL, 2GB Sandisk EXTREME III, 4GB Sandisk Ultra II, Pentax CS–205.. more as soon as possible..
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No asi vám to nepomůže, ale já na K10D mám fólii co tady (jsem v Japonsku) v obchodě měli jako ochranou fólii na K10D . Je to tvrdá lepicí fólie, akorát už má přesně tvar na displeje, takže není potřeba nic stříhat.
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
tak jestli si dobre pamatuju tak ta folie je Vanguard protector 44(2.7", 55.5x39mm nebo 45 (3", 61x44) u fotoskoda je maj v krame za 150KC / 1ks
v eshopu jsem koukal ze je maj za 142KC /1ks. Vim ze je to dost, ale ta tuhost je k nezaplaceni oproti tem mekym.
Jen doufam ze jsem si vzpomel dobre kupoval jsem ji pred pul rokem.
Jestli si dobre vzpominam i pentax dela nake ochrane folie ale s tim nemam zkusenosti jen jsem si na to vzpomel.
v eshopu jsem koukal ze je maj za 142KC /1ks. Vim ze je to dost, ale ta tuhost je k nezaplaceni oproti tem mekym.
Jen doufam ze jsem si vzpomel dobre kupoval jsem ji pred pul rokem.
Jestli si dobre vzpominam i pentax dela nake ochrane folie ale s tim nemam zkusenosti jen jsem si na to vzpomel.
Ochranná fólie na K100D
Na německm eBay jsem koupil balení 32 kusů přímo na K100D i s poštovným za 3,69,- Euro.
http://cgi.ebay.de/32x-Displayschutz-Sc ... dZViewItem
Re: Ochranná fólie na K100D
Takže je budeš prodávat?ammiga píše:Na německm eBay jsem koupil balení 32 kusů přímo na K100D i s poštovným za 3,69,- Euro.