Téma měsíce - Červenec/Júl 2010
Moderátor: Moderátoři
Téma měsíce - Červenec/Júl 2010
Ahoj všem! Páč jsem (tak trochu jako hluchý k houslím) přišel k výhře květnového tématu, mám tu čest vyhlásit nové téma na červenec. No a protože jsme tu měli téma "z pohledu trpaslíka", napadla mne myšlenka inverzní a to:
"BRÁNO S NADHLEDEM"
Tak, může to vypadat jako jednoduché téma, kdy budeme foťáky tahat na rozhledny, ti drsnější třeba i na kopce.. ..ale proč třeba nezkusit vyfotit i nadhled nad nějakou situací, že? Jsem zvědav, co vymyslíme.
A pro jistotu ještě vkládám překopírovaná a přepsaná pravidla:
Propozice:
Název tématu: Bráno s nadhledem
Termín vkladáni fotek: do 31.7. 2010
Bodování bude probíhat 1. 8. - 7. 8. 2010
Každý může libovolně rozdělit max. 6 bodů (nejlépe 3, 2 a 1 bod - není ale podmínka), jedné fotce však můžete dát maximálně 4 body. Body pošlete na E-mail: soutez(zavinac)objektivem.com
V předmětu emailu uveďte Váš nick a do zprávy jméno autora(případně i název fotky) a počet bodů.
Komentáře pište prosím přímo k jednotlivým fotkám.
Adminy poprosím o založení nové galerie a otvírám téma k diskuzi...
"BRÁNO S NADHLEDEM"
Tak, může to vypadat jako jednoduché téma, kdy budeme foťáky tahat na rozhledny, ti drsnější třeba i na kopce.. ..ale proč třeba nezkusit vyfotit i nadhled nad nějakou situací, že? Jsem zvědav, co vymyslíme.
A pro jistotu ještě vkládám překopírovaná a přepsaná pravidla:
Propozice:
Název tématu: Bráno s nadhledem
Termín vkladáni fotek: do 31.7. 2010
Bodování bude probíhat 1. 8. - 7. 8. 2010
Každý může libovolně rozdělit max. 6 bodů (nejlépe 3, 2 a 1 bod - není ale podmínka), jedné fotce však můžete dát maximálně 4 body. Body pošlete na E-mail: soutez(zavinac)objektivem.com
V předmětu emailu uveďte Váš nick a do zprávy jméno autora(případně i název fotky) a počet bodů.
Komentáře pište prosím přímo k jednotlivým fotkám.
Adminy poprosím o založení nové galerie a otvírám téma k diskuzi...
..nejhezčí pohled na svět je z komína!
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono to je aj tak jedno kto to hodnotí, aj tak sa hrá o zlaté trenky a dobrý pocit...bo-do-i píše:.....taketo súťaže su moc neobjektívne,dajte fotky ohodnotiť niekomu,čo nevie od koho su ...
...skôr by som podotkol že nie každá téma sadne všetkým a tak to s tou účasťou môže byť poslabšie...
K-5, K100D, DA12-24, FA50/1.4, Tamron 17-50/2.8 + 28-75/2.8 + 70-200/2.8, Sigma 24/2.8 SWII, Samyang 8/3.5, Helios 44-3, MIR-1, AF-540FGZ, Metz 58AF-1, Giottos MT7370-MH1300-657 + MML3270B, Triopo GT-3228X8C
http://picasaweb.google.sk/velijura100
http://picasaweb.google.sk/velijura100
ja bych se te ucasti az tak nebal - posledni dobou se fotky do tematu mesice nahravaji az na posledni chvili (sam nejsem vyjimka ) - rozhodne to neni aktualnim tematem - kor kdyz v letnich mesicich se cas na nahravani hleda nejak hurBenaCZ píše:Tak zatim je to teda s ucasti bida. Kordoz tam ma 2 fotky, takze bude cikorskym vylocen z bodovani a pak tam zbyvaji jen 2 fotky... No tak zkuste neco vymyslet at se nam ta soutez nerozpadne ...
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvam se za pozdni hodnoceni ale jednak jsem nebyl doma a taky nestiham, takze tady je hodnoceni za cervenec. Uznal jsem tentokrat i ta hodnoceni co prisla po terminu a to ze tri duvodu, jednak to scitam az ted, pak jsou dovolene a taky je hodnoticich i soutezicich cim dal min, tak at je tam aspon neco.
1. místo - Zbyna - 10b
2. místo - BenaCZ - 9b
3. místo - k.e.n, StefanV - 8b
1. místo - Zbyna - 10b
2. místo - BenaCZ - 9b
3. místo - k.e.n, StefanV - 8b
K-5, DA* 16-50/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma EF-500 DG Super, (DA 16-45/4)
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5
MZ 7 -> *ist DS -> K10D -> K-5