Téma měsíce - Červen/Jún 2010
Moderátor: Moderátoři
Téma měsíce - Červen/Jún 2010
Jestli jsem to pochopil správně, tak jakožto vítězi dubnového kola mi přísluší povinnost vyhlásit téma na Červen.
Takže červnové téma je:
"Ráno po ..."
Původně jsem chtěl dát jen ráno, abych měl motivaci vykopat se brzy z postele. Ale to mi připadalo moc málo inspirativní. Dosaďte si podle libosti a foťte! Může to být jen ráno po noci, ale také ráno po nějaké kulturní akci, ráno po přírodní pohromě, nebo nálada ráno po opici.
Termín vkladáni fotek: do 30.6.2010
Každý může vložit pouze jednu fotku.
Bodování bude probíhat 1. 7. - 7. 7. 2010
Každý může libovolně rozdělit 6 bodu (nejlépe 3, 2 a 1 bod - není ale podmínka), jedné fotce však může dát maximálně 4 body. Body pošlete na E-mail: soutez(zavinac)objektivem.com
- do předmětu mailu napište svůj nick tady na PFS, čili kdo ty body dává
- do zprávy napište NICK toho kdo fotku vložil a POČET BODŮ
Adminy prosím o založení nové složky v Galerii. Díky
Takže červnové téma je:
"Ráno po ..."
Původně jsem chtěl dát jen ráno, abych měl motivaci vykopat se brzy z postele. Ale to mi připadalo moc málo inspirativní. Dosaďte si podle libosti a foťte! Může to být jen ráno po noci, ale také ráno po nějaké kulturní akci, ráno po přírodní pohromě, nebo nálada ráno po opici.
Termín vkladáni fotek: do 30.6.2010
Každý může vložit pouze jednu fotku.
Bodování bude probíhat 1. 7. - 7. 7. 2010
Každý může libovolně rozdělit 6 bodu (nejlépe 3, 2 a 1 bod - není ale podmínka), jedné fotce však může dát maximálně 4 body. Body pošlete na E-mail: soutez(zavinac)objektivem.com
- do předmětu mailu napište svůj nick tady na PFS, čili kdo ty body dává
- do zprávy napište NICK toho kdo fotku vložil a POČET BODŮ
Adminy prosím o založení nové složky v Galerii. Díky
Naposledy upravil(a) elho_cid dne 31 kvě 2010, 21:44, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý uživatel
Nemám teď vůbec čas na focení, ale na stránky se občas mrknu. Teď jsem se díval na soutěžní fotky a popravdě řečeno není co hodnotit a komentovat. Nemám bůhvíjakou invenci, asi bych nemohl uspořádat výstavu z vlastních fotek, ale jste vy s tím, co jste vložili opravdu spokojeni?
Pentax K-7 + set18-55WR a 55-200WR, Tamron 70-200/2,8, Pentax FA50/1,4, nějaké starší kousky bez autofocusu a nějaké s M42,sigma35-105, pentax 100-300.
www.malincik.eu
www.malincik.eu
-
- Pokročilý uživatel
Samozřejmě, veškeré naše focení, pokud není za prachy je jenom zábava. O tom není sporu. Ale pořád mám pocit, že běžně vkládané fotky do galerky můžou znamenat zábavu bez hranic, pokud to ale nazveme soutěží, pak by měla zafungovat nějaká míra autocenzury a i ctižádosti vydat na veřejnost něco.... zkrátka ne cvaky.
Pentax K-7 + set18-55WR a 55-200WR, Tamron 70-200/2,8, Pentax FA50/1,4, nějaké starší kousky bez autofocusu a nějaké s M42,sigma35-105, pentax 100-300.
www.malincik.eu
www.malincik.eu
-
- Pokročilý uživatel