Adobe DNG Converter pro K10D

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

asdf
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od asdf » 04 pro 2007, 20:33

Asi máš příliš nový foťák a ještě na to vyýrobci software nestihli zareagovat. Anebo stihli, ale pak jsi to nestihl ty. Podívej se po aktualizacích. Ale jinak nevím.

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

nomadm
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od nomadm » 04 pro 2007, 21:14

no tato odpoved mi moc nepomuze, ale diky ;)

ks_1
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od ks_1 » 04 pro 2007, 22:33

nomadm píše:normalne me nebere zadny raw programek me rawy z K100D Super, ani v tom adobe dng converteru me to nejde prevest, nevite co stim?
Používáš verzi 4.2? Já teda ADC nepoužívám, ale tady píšou, že by to mělo podporovat:
http://www.adobe.com/support/downloads/ ... ftpID=3732

Moje aktuální Bibble 4.9.8e RAW z K100 super umí.

nomadm
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od nomadm » 05 pro 2007, 11:21

toz zkusim pohledat tu bibli, ikdyz nejsem verici :))

nomadm
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od nomadm » 05 pro 2007, 22:17

tak uz jsem to zprovoznil, stahl jsem serial number do lightroomu a az bude casek tak vyzkousim...:)

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 05 pro 2007, 23:24

nomadm píše:tak uz jsem to zprovoznil, stahl jsem serial number do lightroomu a az bude casek tak vyzkousim...:)
...verim tomu, ze az zjistis, jak je Adobe Lightroom prijemne a chytre udelany soft, ze si ho koupis... :wink:
Pentax

nomadm
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od nomadm » 06 pro 2007, 11:49

no uvidime, zatim ho budu poznavat...prvni poznatek - cestina by se hodila :)

mipo
Nový uživatel
Nový uživatel

Příspěvek od mipo » 06 pro 2007, 14:51

nomadm píše:no uvidime, zatim ho budu poznavat...prvni poznatek - cestina by se hodila :)
http://www.amsoft.cz/produkty/Adobe/lig ... ravacz.php :-)
Mipo

nomadm
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od nomadm » 06 pro 2007, 16:06

moc dik :)

Sydneycan
Nový uživatel
Nový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sydneycan » 09 pro 2007, 12:09

prave teraz som vyskusal tri programy: RawTherapee, Pentax Photo Laboratory a Adobe Camera Raw. JEdnoznacne najlpsie fotky vysli z pentax laboratory (format bol PEF)..najhorsi Camera Raw, priserna strata farieb, to bolo do oci bijuce...paradoxne camera raw ma najlepsie ovladanie (GUI), kdezto pentax laboratory je priserny :) (verzia 3.10)... CIM TO JE ?
- Sydneycan

MichalN
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalN » 09 pro 2007, 12:44

čím to je neviem, strašne dlho to trvá, ale aj mne to vychádza na Pentax Laboratory. Ďakujem, ži si mi to potvrdil. :wink:
Michal

MichalN
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalN » 15 pro 2007, 08:34

mipo píše:
nomadm píše:no uvidime, zatim ho budu poznavat...prvni poznatek - cestina by se hodila :)
Ja som asi natvrdlý, ale mám to stále v eng. Je za návodom: Pokud nesmažete ostatní složky .lproj a nebo nastavíte jen jazyk CS v informacích o aplikaci, bude se Lightroom spouštět v jazyce, který máte v systému nastavený jako první.
...len tomu asi nerozumiem. Odstránil som ostatné jazykové verzie a neviem, kde to mám ešte prestaviť na CS. Viete poradiť? Neviem nájsť nikde vmenu dáky Language. Ďakujem za radu.
Michal

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 15 pro 2007, 13:00

MichalN píše:
mipo píše:
Ja som asi natvrdlý, ale mám to stále v eng. Je za návodom: Pokud nesmažete ostatní složky .lproj a nebo nastavíte jen jazyk CS v informacích o aplikaci, bude se Lightroom spouštět v jazyce, který máte v systému nastavený jako první.
...len tomu asi nerozumiem. Odstránil som ostatné jazykové verzie a neviem, kde to mám ešte prestaviť na CS. Viete poradiť? Neviem nájsť nikde vmenu dáky Language. Ďakujem za radu.
Návod k instalaci českého prostředí do programu Adobe Photoshop Lightroom 1.3 pro Windows

1) Nejprve proveďte instalaci originální anglické verze softwaru.

2) Rozbalte soubor Lightroom1.3_CZ.zip.

2) Z rozbalené složky přetáhněte dvž složky (Resources a shared) do složky s nainstalovanou anglickou verzí (typicky C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop Lightroom 1.3). Potvrďte, že chcete nahradit existující soubory (žádné soubory se nenahradí, ale soubory s lokalizací se přidají do příslušných složek).

4) Spusťte Adobe Photoshop Lightroom. Zvolte Edit > Preferences, vyberte záložku General a ve volbě Language zvolte Automatic (Default). Restartujte Adobe Photoshop Lightroom.

Poznámka: Aby se použilo české uživatelské prostředí, musí být systém nastaven na češtinu.
Pentax

MichalN
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalN » 15 pro 2007, 16:38

fjo: ďakujem za ochotu, ja som stiahol ver. 1.1, chcel som vyskúšať veľakrát spomínaný LR, lebo momentálne trialová ver. 1.3 mi nešla stiahnuť. V 1.1 to bude dáko inak, lebo v Generel nie je nič okolo language. Budem ešte hľadať, pri najhoršom to bude trvať dlhšie v eng. :wink:
Michal

fjo
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fjo » 15 pro 2007, 17:20

MichalN píše:fjo: ďakujem za ochotu, ja som stiahol ver. 1.1, chcel som vyskúšať veľakrát spomínaný LR, lebo momentálne trialová ver. 1.3 mi nešla stiahnuť. V 1.1 to bude dáko inak, lebo v Generel nie je nič okolo language. Budem ešte hľadať, pri najhoršom to bude trvať dlhšie v eng. :wink:
...v1.3 nemusis stahovat... pokud budes mit zaregistrovanou klidne i v1.0, tak se Te Adobe LR bude ptat pri kazde nove vydane aktualizaci, zda ji chces stahnout... pokud odkliknes hned (nebo pozdeji pri zadani vyhledani aktualizaci), tak Te to hodi na stazeni nove verze.. po instalaci se veskere fotografie a upravy na nich i popripade plug-iny (treba v podobe filtru) "natahnou" do nove, aktualni verze...
Pentax

Odpovědět

Zpět na „Pentax K10D, K20D“