AZ Foto má akci - fotka A4 za 29 Kč
Moderátor: Moderátoři
AZ Foto má akci - fotka A4 za 29 Kč
Předem upozorňuji, že s AZfoto nemám nic společného.
Není to sice přímo Pentaxovská novinka, ale je to o fotkách. Mnozí dnes už své fotky netisknou a to je škoda. Já osobně vždy čekám, až se objeví nějaká akce u fotolabů, kterým věřím. V Praze jsem si nechával dělat u Škody a v AZfoto (když měli akci minule) a oba tyto laby nabízejí na svých stránkách ICC profily svých labů a s výsledkem jsem byl velmi spokojen.
Když jsem se dnes podíval na web AZ foto http://www.azfoto.cz ,jak činím jednou měsíčně, aby mi nějaká akce neutekla, zjistil jsem, že od 1.3. do 30.4. probíhá výše zmíněná sleva.
Předem se omlouvám všem, kteří už o tomto věděli, či je to tu už někde zmíněno.
Není to sice přímo Pentaxovská novinka, ale je to o fotkách. Mnozí dnes už své fotky netisknou a to je škoda. Já osobně vždy čekám, až se objeví nějaká akce u fotolabů, kterým věřím. V Praze jsem si nechával dělat u Škody a v AZfoto (když měli akci minule) a oba tyto laby nabízejí na svých stránkách ICC profily svých labů a s výsledkem jsem byl velmi spokojen.
Když jsem se dnes podíval na web AZ foto http://www.azfoto.cz ,jak činím jednou měsíčně, aby mi nějaká akce neutekla, zjistil jsem, že od 1.3. do 30.4. probíhá výše zmíněná sleva.
Předem se omlouvám všem, kteří už o tomto věděli, či je to tu už někde zmíněno.
K-5, pár moderních objektivů a sklárna starších
-
- Pokročilý uživatel
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem neodolal a zadal si tisk do 24print.eu, tisknou ne inkousty, ale laserem, coz uz dnes pro amaterske ucely je pry v pohode.
Nechal jsem vytisknout 10x A5 (3.90/kus), jeden testovaci obrazec 30x20 (9.90/kus) a 3x 45x30 (19.90/kus), celkem i s dopravou za 156Kc :]. Platba pres kreditku, zabezpecenym portalem, doposud se vsim plna spokojenost.
Nahravani pres browser nebo FTP, max. velikost 25MB, coz je skoda, 45x30 jsem musel uploadovat bohuzel jako jpeg (s minimalni kompresi) ve 300DPI (tiskarna 'umi' az 600DPI).
Az to prijde, dam vedet dojmy, jsem na to docela zvedavy :]
Nechal jsem vytisknout 10x A5 (3.90/kus), jeden testovaci obrazec 30x20 (9.90/kus) a 3x 45x30 (19.90/kus), celkem i s dopravou za 156Kc :]. Platba pres kreditku, zabezpecenym portalem, doposud se vsim plna spokojenost.
Nahravani pres browser nebo FTP, max. velikost 25MB, coz je skoda, 45x30 jsem musel uploadovat bohuzel jako jpeg (s minimalni kompresi) ve 300DPI (tiskarna 'umi' az 600DPI).
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
A jakým laserem? Já mam doma velkou kopírku Xerox a pravda je, že když vytisknu fotku na lesklej papír, je docela pěkná.spachal píše:Tak jsem neodolal a zadal si tisk do 24print.eu, tisknou ne inkousty, ale laserem, coz uz dnes pro amaterske ucely je pry v pohode.
Když ale vedle dám pravou fotku... je to stále šílenej rozdíl.
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Nechci spachalovi kazit radost, ale na jednom pentaxím srazu měl Jarda co fotí Nikonem fotky právě z toho 24print a bohužel rozdíl oproti kvalitnímu tisku ve FotoSkodě nebo Fotomoravě byl až příliš propastný Bohužel cena odpovídá i kvalitě, která se v detailech razantně ztrácí.
Leica S2 + Sony A7 III a pár sklíček
-
- Pokročilý uživatel
Mas recht, ty tisky byly oproti fotkam z blizka slabe, ale zase na druhou stranu... Na to, ze ta A3 stoji 20 korun, tak je to IMHO parady az az. Na nejakou docasnou vyzdobu uplne super.aCIDfire píše:Nechci spachalovi kazit radost, ale na jednom pentaxím srazu měl Jarda co fotí Nikonem fotky právě z toho 24print a bohužel rozdíl oproti kvalitnímu tisku ve FotoSkodě nebo Fotomoravě byl až příliš propastný Bohužel cena odpovídá i kvalitě, která se v detailech razantně ztrácí.
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejak to beru take, na "male" 10x15 fotky to pry moc vhodne neni, je zde videt prilis rastr z tiskarny, ale prave na tisky, na ktere se vetsina lidi diva alespon z metru, to je pry tezce v pohode :]. Laser pry "pokryje" i vetsi cast RGB gamutu.
Uvidime, tohle je za tak smesne penize (beru to stejne jako u objektivu, inkoustovy tisk najisto nebude 7x lepsi nez tohle, v porovnani ceny), ze to za pokus stoji :]
Uvidime, tohle je za tak smesne penize (beru to stejne jako u objektivu, inkoustovy tisk najisto nebude 7x lepsi nez tohle, v porovnani ceny), ze to za pokus stoji :]
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie