Brašna - (DSLR s objekt. + 1-2 dalsi + filtry Cokin + zbytek
Moderátor: Moderátoři
Tiež som riešol problem, v čom nosiť výbavu. Kúpil som si batoh CaseLogic, kde dám v pohode K10 so seťakom /do hornej časti/ a do dolnej časti sa v pohode zmestia 4 objektívy /70-300 bez problémov/,okrem toho má bočne tašky kde sa daju uložiť drobnosti, a priestor pre notebook na chrbate, chrbat a dno je vystužené./Vydražil som ho za cca 1500 KC/PO čas som zistil že po meste a v civilizácii je lepšie niečo menšie čo netreba skladať z chrbta,tak som si kúpil /vydražil za 600KC/ brašnu Pentax na rameno.Do nej sa zmesti K10 so seťakom,a 2 teleobjektívy.Teraz ,keby som sa mal rozhodnúť čo kúpiť ,obzeral by som sa po niečom inom, pretože na oboch veciach mi určité veci nevyhovujú.
Tým chcem len povedať, že ťažko sa rozhodneš čo kúpiť podľa toho čo sa dozvieš na fóre i keď zakladnu orientáciu tu získaš.Budeš sa musieť tak- či tak poučiť na svojej chybe.Prajem šťastnú ruku pri výbere
Tým chcem len povedať, že ťažko sa rozhodneš čo kúpiť podľa toho čo sa dozvieš na fóre i keď zakladnu orientáciu tu získaš.Budeš sa musieť tak- či tak poučiť na svojej chybe.Prajem šťastnú ruku pri výbere