Téma měsíce květen/máj 2010
Moderátor: Moderátoři
Téma měsíce květen/máj 2010
Jelikož se blíží konec měsíce, je načase zvolit další téma. Měl jsem několik nápadů a ještě teď nemám stoprocentního favorita. Takže na rozhodnutí mám několik těchto řádků. Mnoho hezkých témat už tu bylo a je čímdál složitější vybírat další a další výzvy. Nicméně ujmout se toho musím a zkusím vám opět něčím překvapit...
Nechci před vás klást nějaké strikně dané téma, proto to zkusím jinak. Téma nebude určovat co fotit, ale spíše jak... a z toho důvodu se těším, co kdo vymyslí... Téma tedy zní...
Z pohledu trpaslíka - aneb hrátky s perspektivou
Tak a teď nechám vaši fantazii tvořit . Když mě tohle téma před x měsíci napadlo, tak jsem si prostě říkal, jak asi všechny ty věci okolo nás mohou vypadat, když se na svět nedíváte z 1,5 metrové výšky, ale jste malincí a všechny věci okolo vás se zdají obrovské...
Téma je otevřené a je jen na Vás co za bláznivé fotky vás napadne.
Propozice:
Název tématu: Z pohledu trpaslíka - aneb hrátky s perspektivou
Termín vkladáni fotek: do 30.5. 2010
Bodování bude probíhat 1. 6. - 7. 6. 2010
Každý může libovolně rozdělit max. 6 bodů (nejlépe 3, 2 a 1 bod - není ale podmínka), jedné fotce však můžete dát maximálně 4 body. Body pošlete na E-mail: soutez(zavinac)objektivem.com
V předmětu emailu uveďte Váš nick a do zprávy jméno autora(případně i název fotky) a počet bodů.
Komentáře pište prosím přímo k jednotlivým fotkám.
Adminy poprosím o založení nové galerie a otvírám téma k diskuzi...
Nechci před vás klást nějaké strikně dané téma, proto to zkusím jinak. Téma nebude určovat co fotit, ale spíše jak... a z toho důvodu se těším, co kdo vymyslí... Téma tedy zní...
Z pohledu trpaslíka - aneb hrátky s perspektivou
Tak a teď nechám vaši fantazii tvořit . Když mě tohle téma před x měsíci napadlo, tak jsem si prostě říkal, jak asi všechny ty věci okolo nás mohou vypadat, když se na svět nedíváte z 1,5 metrové výšky, ale jste malincí a všechny věci okolo vás se zdají obrovské...
Téma je otevřené a je jen na Vás co za bláznivé fotky vás napadne.
Propozice:
Název tématu: Z pohledu trpaslíka - aneb hrátky s perspektivou
Termín vkladáni fotek: do 30.5. 2010
Bodování bude probíhat 1. 6. - 7. 6. 2010
Každý může libovolně rozdělit max. 6 bodů (nejlépe 3, 2 a 1 bod - není ale podmínka), jedné fotce však můžete dát maximálně 4 body. Body pošlete na E-mail: soutez(zavinac)objektivem.com
V předmětu emailu uveďte Váš nick a do zprávy jméno autora(případně i název fotky) a počet bodů.
Komentáře pište prosím přímo k jednotlivým fotkám.
Adminy poprosím o založení nové galerie a otvírám téma k diskuzi...
Tělo: Pentax K10D
Objektivy: Tamron 17-50/2,8, Pentax 80-320, Pentax A50/1,4, Tamron 90/2,8, Sigma 70-200/2,8
Ostatní: Stativ - Fomei WorldPro W-500, blesk - Metz 58
Objektivy: Tamron 17-50/2,8, Pentax 80-320, Pentax A50/1,4, Tamron 90/2,8, Sigma 70-200/2,8
No jde o to, že to takto funguje... a je to jen díky ochotě Cimrmánka, který se o toto každý měsíc stará. Nevím jestli by si to chtěl komplikovat ještě nějakým profilem či by mu měli pentaxác posílat SZ na stávající nick. To by záleželo na něm a musel by se k tomu vyjádřit...
Ale když jsme na to narazili, tak bych alespoň tímto chtěl poděkovat Romanovi (Cimrmánkovi), že se o "nás" takto už skoro dva roky hezky stará (není s námi lehká práce, když ne všichni dodrží pravidla ohledně bodování )
Ale když jsme na to narazili, tak bych alespoň tímto chtěl poděkovat Romanovi (Cimrmánkovi), že se o "nás" takto už skoro dva roky hezky stará (není s námi lehká práce, když ne všichni dodrží pravidla ohledně bodování )
Tělo: Pentax K10D
Takhle velký by stačil?jzdenka píše:jednak bych hlasování již také nekomplikovala, kdo má zájem prostě pošle mail. Není to zas tolik práce a Roman má jednodušší život.
Dále bych se ráda zeptala, jak velký je asi trpaslík, abych něco nepopletla
http://www.venusanka.cz/clanky/zoo_usti_18.jpg
K-30,K-5; DA 35/2,4, DA 50/1,8, DA 55-300;
Sigma 10-20/4-5,6; DA 18-135 WR, Tamron 18-200, Metz MB 44 AF-1,
Sigma 10-20/4-5,6; DA 18-135 WR, Tamron 18-200, Metz MB 44 AF-1,