Foceni - Praha - vecery
Moderátor: Moderátoři
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Určitě podvečer, sraz tak v pět, nejpozději v šest. Ještě se domluvíme příští týden.
Moje weby: fotky, blog, free software projekty, překládání přes web
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
Výbava: Pentax KP, DA 15 Limited, DA 21 Limited, DA 35 Limited, FA 50, DA 70 Limited, D-FA 100 Macro, M 150
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No na motýly bych šel, ale nemám je čím fotit. Ještě si dobře pamatuju jak jsem tam loni bojoval s 35 .
-
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sice jsem to psal už do vlákna k motýlům, ale pro jistotu ještě sem:
Za rozumné ráno považuju tak 11 . Předpokládám, že 10 se nás na skupinovou slevu nesejde, tak asi sraz ve skleníku...
Nějaké nápady kam poté na večerní pivo?
Za rozumné ráno považuju tak 11 . Předpokládám, že 10 se nás na skupinovou slevu nesejde, tak asi sraz ve skleníku...
Nějaké nápady kam poté na večerní pivo?
Uz pred osobnim testem mel 5D o par plus bodu vice nez K7.
Ale tadle volba nebyla jen o tele ale take o volbe prislusne "casti fotosveta"
Z osobniho otlapkani vysel 5D pro me take o neco lepe.
A na dovrseni vseho mi, ten vecer, zavolal kamarad, ze umi pro me sehnat 5D za cenu kterou v maloobchode v CR normalni smrtelnik nikde nedostane A na dotaz jak by to umel s Pentaxem, rekl s Pentaxem to neumim.
Takze vyhral Canon 5D.
Neni to laska na prvni pohled ani snatek z rozumu, spis kombinace obojiho.
Doufam, ze na me pro mou volbu uplne nezanevrete.
Ale tadle volba nebyla jen o tele ale take o volbe prislusne "casti fotosveta"
Z osobniho otlapkani vysel 5D pro me take o neco lepe.
A na dovrseni vseho mi, ten vecer, zavolal kamarad, ze umi pro me sehnat 5D za cenu kterou v maloobchode v CR normalni smrtelnik nikde nedostane A na dotaz jak by to umel s Pentaxem, rekl s Pentaxem to neumim.
Takze vyhral Canon 5D.
Neni to laska na prvni pohled ani snatek z rozumu, spis kombinace obojiho.
Doufam, ze na me pro mou volbu uplne nezanevrete.
Zdravim, zitra planuji vyrazit po praci udelat nejakou fotku na nabrezi. Chtel bych trochu provetrat ND 1000, tak doufam ze mi vyjdou mraky
Chtel by nekdo vyrazit taky? Po foceni bychom mohli skaknout na jedno ci dve pivka...
Sraz bych videl cca v 17:30 na nabrezi na Kampe pod schody ( U mostu legii)
Petr
Elho-cid se uz hlasil. Mohl bych te tedy Jardo poprosit jestli bys nevzal sebou modry konverzni filtr a mezikrouzky? Rad bych si to vyzkousel... Dik
Chtel by nekdo vyrazit taky? Po foceni bychom mohli skaknout na jedno ci dve pivka...
Sraz bych videl cca v 17:30 na nabrezi na Kampe pod schody ( U mostu legii)
Petr
Elho-cid se uz hlasil. Mohl bych te tedy Jardo poprosit jestli bys nevzal sebou modry konverzni filtr a mezikrouzky? Rad bych si to vyzkousel... Dik
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8